Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1703
De la 07 Ianuarie 2003
122887352

Horoscop

  • 14 October 2010, 23:00
Berbec – Activităţile pe care le aveţi în plan pentru timpul liber vă vor permite să vă relaxaţi, dar şi să acumulaţi suficientă energie. De bani nu veţi duce lipsă dar cheltuielile vor fi mari.

Taur – Este o zi plină de muncă, dar şi de satisfacţii. Nimic nu vă împiedică să lucraţi la adevărata dvs. capacitate, cu atât mai mult cu cât ţineţi să demonstraţi să sunteţi foarte capabil.

Gemeni – Starea de nervi poate să vă dea peste cap întreaga zi, astfel că nu veţi mai putea să faceţi nimic din ceea ce v-aţi propus. Lipsa de responsabilitate v-ar putea aduce mari găuri în buget.

Rac – O zi mai puţin însorită decât ziua anterioară nu e niciodată pe placul nimănui. Nu vă aşteaptă totuşi nici un fel de neplăceri, dar entuziasmul e limitat. Nu aveţi chef de comunicare!

Leu – La locul de muncă şefii vă zoresc, iar acest lucru vă displace. Încercaţi să fiţi temperat şi să nu daţi ocazii de scandal. Sunt posibilităţi să primiţi veşti de pe alte meleaguri.

Fecioară – Astăzi vă simţiţi iubiţi de toată lumea. Aveţi o stare de spirit excelentă şi simţiţi nevoia să fiţi răsfăţaţi. În dragoste, sunteţi foarte mulţumiţi.

Balanţă – Dimineaţă sunteţi cam nervos, motiv pentru care este posibil să exageraţi. Este bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu vă impuneţi punctul de vedere.

Scorpion – Cineva vă pune într-o situaţie cel puţin neplăcută. Cu puţin noroc, puteţi scăpa însă cu bine. Aveţi grijă să ocoliţi pe viitor astfel de persoane.

Săgetător – Pe plan personal aveţi parte de multe realizări. Dacă aveţi răbdare, şi ascultaţi sfaturile partenerului e viaţă totul o să meargă ca pe roate.

Capricorn – Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi pe cei din jur. Dacă participaţi la o activitate de grup, vă impuneţi opiniile.

Vărsător – Dorinţa dvs. de mişcare ar putea să-i pună astăzi în dificultate pe cei din jurul dvs., căci ei nu pot ţine pasul cu dvs. şi este posibil să vă reproşeze chiar acest lucru.

Peşti – Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent! Aveţi răbdare! După-amiază vă ajută o rudă îndepărtată. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Noua strategie politică a PDL
Ioan Rotundu
„Marţi după Crăciun”
„Nu goniţi epigonii, ci păstraţi-i!”
Dosar stufos pentru obţinerea ajutorului pentru încălzire
Rachiu la Pet –uri de 3 litri confiscat de poliţişti
Piesa „Fluturii” a fost jucată aseară pentru nevăzătorii botoşăneni
Amenzi pentru sănătatea noastră
Nici un cadru didactic sancţionat pentru Bac
Absolvenţii de la Spiru Haret în derută
Finanţiştii susţinuţi la grevă de salariaţii AJOFM
Program Tv SOMAX, vineri, 15 octombrie
Bancul zilei: Repetiţia bărbatului
Ministrul bulgar de Finanţe, anchetat pentru dezvăluire de informaţii clasificate
Dacă spuneam să-i trimitem pe ţigani în Botoşani în loc de Harghita nu se mai supăra nimeni
M. Voicu: Ciorile borate trebuie avertizate
Mafia stimulentelor in Ministerul Finanţelor
stimulente date angajaţilor cu condiţia ca o parte din bani sa se întoarcă la şefi
Cu subsemnatul la DNA
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog