Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3053
De la 07 Ianuarie 2003
122888702

Horoscop

  • 3 September 2008, 23:00
Berbec – Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi sunteţi tentat să exageraţi. Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea. ar fi bine să vă relaxaţi!

Taur – Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de a acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

Gemeni – Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Ar fi bine să vă stăpâniţi agresivitatea.

Rac – Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Ar fi indicat să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute. Limitaţi-vă la activităţi de rutină!

Leu – Un prieten vă redă buna dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Ascultaţi cu răbdare propunerile partenerului! După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu un vecin.

Fecioară – Dimineaţă, sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteţi evita divergenţele dacă nu vă impuneţi punctul de vedere.

Balanţă – Se pare să astăzi aveţi un spirit critic ieşit din comun şi aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. După-amiază începeţi să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

Scorpion – Dimineaţă se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine.

Săgetător – S-ar putea să fiţi neliniştiţi din cauza unor probleme minore. Nu este cazul să vă faceţi probleme. După-amiază, o rudă vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare.

Capricorn – Sunteţi plin de energie şi capabili de eforturi intense. Aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi, ca să nu aveţi probleme de sănătate! După-amiază, o să aveţi musafiri din altă localitate.

Vărsător – Indiferent de vechimea avută în relaţia de cuplu, astăzi dvs. veţi avea ocazia de a cunoaşte o faţetă necunoscută a partenerului dvs., care vă va uimi.

Peşti – După o perioadă destul de oscilantă, astăzi, aveţi în sfârşit ocazia să vă relaxaţi acasă la dvs., fără a fi deranjat de musafiri şi fără a avea urgenţe casnice de rezolvat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXXXI)
(Ioan Rotundu)
MAE nu se luptă pentru intereselor românilor, ci pentru cele ale PETROM
mascarada procesului de la Haga
Cum îţi poţi pierde casa pentru ca nu ai plătit O ASPIRINĂ
specula bancară cu sănătatea romanilor
Profesorii de liceu vor preda de anul acesta istoria comunismului
Reabilitarea politicii externe şi marşului revizionismului rus
Vizita de propagandă a 10 etnici români din Kazahstan şi Kargastan la Bucuresti
Comunicat de presă ADRNE
Pro Tv lansează producţii noi în toamna 2008
Poliţia Comunitară se bucură de tot mai multă încredere
Au fost furate microfoanele prezentatorului
Program Tele'M Botoşani joi, 4 septembrie
Treabă pur românească
Olguţa, privită pervers de...
Văcari în conformitate cu normele europene
(Ioan Rotundu)
Controalele gestapoviste ale Poliţiei de Frontieră, alungă turiştii
La Tudora, lucrare închinată Domnului
Festivalul folcloric “Serbările pădurii” devine tot mai internaţionalizat
Greva fermierilor a sunat a ameninţare
Hoţii au prădat apartamentul directorului Oprişanu
prada a fost bogată
A început epurarea directorilor de şcoli
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog