Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 5 Mai 2008

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6677 lei
1 USD = 4.0341 lei


Număr accesări
Astăzi:
3714
De la 07 Ianuarie 2003
63820566

Horoscop

  • 4 May 2008, 23:00
Berbec – Banii vin şi se duc atât de repede încât începeţi să vă îngrijoraţi de ce vă rezervă viitorul. Vă agitaţi mult pentru imaginea publică, dar fără a avea parte de prea mult succes.

Taur – Viteza dvs. de reacţie îi surprinde pe cei din jur. De aceea, ar fi bine să nu discutaţi decât despre soluţiile lucrărilor pe care le aveţi de făcut la serviciu.

Gemeni – Astăzi vă aşteaptă o surpriză neplăcută legată de o sumă de bani. Poate fi vorba de un împrumut dat cu mult timp în urmă unei cunoştinţe, care vă amână cu restituirea.

Rac – Proverbul „tonul face muzica” vi se potriveşte de minune. Decât să ţipaţi la cei din jurul dvs. şi să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, mai bine aţi încerca să rezolvaţi totul pe cale amiabilă.

Leu – Veţi arăta celor din jur că sunteţi sensibil când e vorba de viaţa dvs. personală. În urma unei discuţii cu partenerul de viaţă, veţi vărsa câteva lacrimi. Fiţi mai optimist!

Fecioară – Dispuneţi de o şansă în carieră. Sunteţi bine văzut în ochii şefilor şi veţi obţine o avansare. Încercaţi să delimitaţi viaţa personală viaţa personală de cea profesională.

Balanţă – Deveniţi neobişnuit de optimist şi nu e rău. Să nu vă miraţi dacă vă treziţi în postura de a fi inventivi, creativi. Este starea optimă de a ţinti alte scopuri.

Scorpion – Nu este o zi prea limpede, peste relaţia dvs. de suflet planând o atmosferă apăsătoare, ca şi cum aţi fi implicat într-un conflict. Vi se pare că nimic nu poate fi rezolvat.

Săgetător – Aşteptaţi de la ziua de astăzi şi de la persoana iubită prea mult, aşa că puteţi f dezamăgit. În schimb, puteţi avea succes la un proces sau în parteneriate. Veţi cheltui bani.

Capricorn – Ordinea de zi este deosebit de încărcată: întâlniri de afaceri, de dragoste, discuţii cu părinţii. Veţi avea succes, căci siguranţa de sine pe care o degajaţi face o bună impresie.

Vărsător – Popularitatea de care vă bucuraţi va deranja pe cineva din familie. Primiţi veşti bune care vă vor face mai tenace în atingerea scopurilor personale.

Peşti – Ar fi bine să vă supravegheaţi sănătatea şi să nu vă suprasolicitaţi nervos. Din domeniul copiilor sau sentimentelor, veşti bune. În rest o avalanşă de veşti proaste.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
Lupta dintre doi cavaleri şi-o domniţă
Ioan Rotundu
246 de botoşăneni au cules date statistice din agricultură
Vântul „şomează” la Bucecea
Gura păcătosului Egner adevăruri din epoca sa rosteşte
Ba al meu e cel mai bun!
Comentariul comentariilor (CVII)
(Ioan Rotundu)
Toată forţa sa politică stă în puterea ameninţărilor
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!
Program Tele'M Botoşani luni, 5 MAI
Angajăm primar!
Botoşanii – gazda unei concurs naţional de limba română
Festivalul Mieilor
Replica nevestei
Are bani şi vrea relaţii intime
PNG-ul şi-a lansat candidaţii în sărăcie şi anonimat
o adunătură de refulaţi politici din alte partide
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!