Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24696
De la 07 Ianuarie 2003
122884763

Horoscop

  • 27 May 2008, 23:00
Berbec – Suferiţi puţin că nu mai sunteţi în centrul atenţiei. Este doar o stare de moment. Reuşiţi să vă remontaţi până la sfârşitul zilei şi totul va ieşi bine. Faceţi mici investiţii!

Taur – Vremea schimbătoare vă afectează din plin. Se recomandă atenţie la ceea ce spuneţi, nu cumva să aveţi papagal când nu trebuie. În familie se anunţă multă, multă agitaţie.

Gemeni – Vi s-au făcut promisiuni prea atrăgătoare ca să mai puteţi avea răbdare până la împlinirea termenului. Uitaţi că aţi promis să păstraţi secrete toate propunerile şi vă lăudaţi.

Rac – Dimineaţă sunteţi liniştit, dar după-amiază vă confruntaţi cu probleme financiare noi, probabil achitarea unor datorii uitate. Prietenii vă ajută mai mult decât vă aşteptaţi.

Leu – Vi se cere părerea în probleme în care nu sunteţi specialist, ba chiar nu aveţi nici un fel de experienţă. Faptul că sunteţi obiectiv face ca opiniile dvs. să fie apreciate necondiţionat.

Fecioară – Este necesar să stabiliţi deja un program de relaxare, deoarece aţi fost suprasolicitat şi oboseala a început să-şi spună cuvântul. Măcar acceptaţi să fiţi ajutat!

Balanţă – Faceţi planuri grandioase, dar ţineţi cont că nu are cine să vă ajute, ci dvs. trebuie să-i sprijiniţi pe alţii. Vi se oferă o recompensă neaşteptată şi uitaţi de toate necazurile.

Scorpion – Vă puteţi odihni mai mult, dar v-aţi obişnuit cu programul aglomerat de până acum. Nu vă puteţi deconecta decât în prezenţa persoanei iubite, care ştie cum să vă facă să vă relaxaţi.

Săgetător – Aveţi ocazia de a vă întâlni cu prietenii dvs. cei mai buni, dar vă veţi da peste cap tot programul prestabilit. Nu renunţaţi, pentru că ulterior vă va părea rău!

Capricorn – Aveţi atât de multe propuneri de colaborare, încât ofertele de azi nici nu le mai luaţi în considerare. Nu faceţi greşeala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai avantajoasă.

Vărsător – În loc să faceţi un consult medical adecvat, preferaţi să vă trataţi pentru boli imaginare cu reţete primite de la cunoscuţi. Nu starea de sănătate constituie o problemă.

Peşti – Sunteţi cam nemulţumit de tot ce este în jurul dvs., deşi nu aveţi nici un motiv. Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu e cazul să vă grăbiţi. Spre seară veţi afla ceva care vă va bucura.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXIII)
(Ioan Rotundu)
Ministrul Nicolaescu a fost generos în laude
Cum au fost lecuiţi de grevă distribuitorii de medicamente
A rezistat ispitei banului
Ioan Rotundu
Pe amatorii dornici de extinderi ilegale îi paşte închisoarea
Numele revoluţionarilor care vor primi hectarul de teren
Centrul de Agrement de la Cornişa va fi gata peste doi ani
WC –uri ecologice pentru uz public
În trei zile Bulevard „Eminescu” va fi redat circulaţiei
Este drăguţă, are 30 de ani şi vă face o invitaţie
Ţărăniştii vă invită la vot
Program Tele'M Botoşani miercuri, 28 mai
Are o maşină care seamănă cu Speedy Gonzales
Bestiarul extremiştilor europeni
40.000 de euro pentru un forum inutil
Ar putea fi şi David Kramer omul ruşilor?!
Logică avocăţească
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog