Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6428
De la 07 Ianuarie 2003
122866495

Horoscop

  • 17 August 2008, 23:00
Berbec – Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. încercaţi să vă odihniţi mai mult! În casă, aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări importante.

Taur – Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei.

Gemeni – Nevoia dvs. de afecţiune nu va fi pe deplin satisfăcută dar este bine să ştiţi că veţi avea în permanenţă un sprijin de nădejde în persoana partenerului. Evitaţi eforturile deosebite.

Rac – Nu încercaţi să faceţi lucruri deosebite, deoarece şansele sunt destul de mici de a rezolva ceva. Şefii vă vor critica pentru orice greşeală, iar starea de nemulţumire se accentuează.

Leu – Sentimentele devin mult mai stabile şi satisfacţiile sunt în creştere. În domeniul extraserviciului se întrevăd realizări. Primiţi asigurări că dorinţele dvs. vor fi satisfăcute.

Fecioară – Tot mai multe evenimente tind să se desfăşoare în culise. Nu vă lăsaţi impresionat de mesajele ciudate pe care le primiţi şi vorbiţi ceva mai puţin!

Balanţă – Aveţi o anumită febrilitate intelectuală, dar instabilitatea dvs. vă poate aduce încurcături. Aflaţi că sunteţi bârfit de persoane care vă cunosc foarte puţin.

Scorpion – Priviţi cu suspiciune orice intervenţie verbală forţată. Sunteţi pretenţios în alegerea colaboratorilor, dar cedaţi în faţa manifestărilor spontane de dragoste.

Săgetător – Efortul susţinut de acomodare la cerinţele grupului de prieteni nu este compensat. Gândiţi mult, faceţi calcule, dar realitatea se prezintă altfel.

Capricorn – Sunteţi atras de societate, apăreţi în public şi încercaţi să obţineţi favoruri. La orizont se anunţă noi câştiguri financiare. Atenţie la negocieri.

Vărsător – Sunteţi puţin mai confuz în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu, dar în final vă veţi lămuri. Nu este bine să luaţi hotărâri importante astăzi.

Peşti – Sunteţi ceva mai cu picioarele pe pământ, dar tot aveţi încredere în cine nu trebuie. Comunicaţi mai mult cu partenerul şi cu cei cu care lucraţi şi va fi mult mai bine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi marile abstinenţe ale verii
Restantele la bugetul de stat pe judeţe
Pesediştii botoşăneni stau încăieraţi câte 5- 6 pe un Colegiu
Drăguş este mult mai preocupat de voturile românilor de peste graniţă
La Rădăuţi Prut se fură din ajutoare
Violată sub ochii celor cinci copii
Alexandru senator, Ada Macovei consilier judeţean
Maşină furată chiar de angajatul spălătoriei
Consilierii PD-L vor morţiş în AGA de la Apa Grup
Două minore de la plasament accidentate grav
Motorină mai ieftină pentru mai multe voturi
Nevestele bătute de soţ încarcă nota de cheltuieli a spitalelor
Ambulanţa iar a rămas fără bani
Lăcomia farmaciştilor a fost stopată
Ori amenzile sunt prea mici, ori patronii au prea mult tupeu
Aşa zisul Ţinut Secuiesc a fost oficializat de CJ Harghita cu complicitatea ANFP
Cu Mutu… în lumea fotbalului
Îndeplinind dorinţa UE, băieţii stau la... răcoare
Borş de peşte şi biban cu usturoi... a la Stânca
Povestea celor cinci eroine botoşănene... de aur
(Ioan Rotundu)
Cu ochii în lacrimi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog