Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6684
De la 07 Ianuarie 2003
122578623

Horoscop

  • 18 January 2007, 23:00
Berbec – Este momentul cel mai potrivit să vă ocupaţi de problemele din căminul dvs. Sigur vă rămâne timp şi pentru o întâlnire cu prietenii. Ceva totuşi vă dă programul peste cap.

Taur – Găsiţi cauzele şi soluţiile problemelor cu care vă confruntaţi, dar ca să puteţi beneficia de o zi care ar putea fi deosebit de norocoasă, informaţi-vă cât mai bine.

Gemeni – Sunteţi bine dispus şi comunicativ. Vă puteţi satisface o dorinţă mai veche, cu sprijinul familiei, care vă ajută cu banii. Încercaţi să terminaţi ce aţi început.

Rac – Persoana iubită vă face o frumoasă surpriză, iar dvs. vă străduiţi să fiţi la înălţime. Mai multă atenţie la sănătate fiindcă orice simptom netratat vă poate crea probleme serioase.

Leu – Dacă sunteţi celibatar şi aţi cunoscut de curând o persoană agreabilă, veţi fi tentat să vă părăsiţi fosta iubită. Trebuie să ştiţi că nu e o zi favorabilă pentru decizii pe plan sentimental.

Fecioară – Veţi fi destul de echilibrat în cheltuieli. Deşi nu este punctul forte al dvs., faptul că reuşiţi să faceţi unele economii nu poate să fie decât bine. Realizaţi un balans.

Balanţă – Nu este exclus ca astăzi fiinţa iubită să aibă o realizare importantă şi să sărbătoriţi evenimentul. Aveţi şanse la jocuri de noroc. Totuşi, nu mizaţi pra mult.

Scorpion – Încercaţi să nu cheltuiţi peste măsură şi să vă faceţi unele calcule, deoarece finanţele ar putea constitui o problemă. O dispută cu un coleg să strică toată ziua.

Săgetător – Vă preocupă în mod deosebit latura spirituală şi filosofică, sunteţi dornic de lectură şi faceţi în aşa fel încât să aveţi mai mult timp liber pentru cei dragi.

Capricorn – Interesul pentru problemele sentimentale este mai mare ca de obicei. Vă gândiţi la persoana pe care o consideraţi dragostea vieţii dvs. şi deveniţi melancolic.

Vărsător – Aveţi o uşoară stare de nemulţumire, care ar putea fi depăşită prin implicarea în activităţi practice. Acordaţi ceva mai multă atenţie alimentaţiei.

Peşti – Este posibil să asistaţi la schimbări în anturajul dvs. apropiat. În acest week-end v-aţi propus să staţi cu familia şi să leneviţi. Aveţi ceva de lămurit cu persoana iubită.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


S-au plâns Comisiei Naţionale pentru Combaterea Discriminării
AJOFM a primit fonduri pentru activităţile din acest an
Proiect pentru reducerea impactului inundaţiilor
Salarii majorate inegal pentru cadrele medicale
Produse expirate scoase la vânzare
Service în care se fură piesele de pe maşină
Biciclist accidentat
Înşelăciune la Fabrica de Zahăr din Roman
Ciuştea nu recunoaşte autoritatea de lucru judecat
Directorul E.ON Moldova şi şapte prefecţi în vizită la Botoşani
Sesiune de informare pentru accesarea de proiecte
Investiţiile în sănătate lăsate în coada listei
Vasilescu a deschis un birou parlamentar secundar la Dorohoi
Conţac este asemănat cu preşedintele Băsescu
Termica are un nou director
Guraliuc vrea să trezească instituţiile de cultură la realitate
Micul Nero al culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Borş de miel
Dialog între piloţi
Comentariu la comentarii (XI)
(Ioan Rotundu)
Românul şi patul
Grecia antică IV
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog