Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21029
De la 07 Ianuarie 2003
122881096

Horoscop

  • 25 June 2007, 23:00
Berbec – Bucurii şi emoţii. Altfel spus, una rece, una caldă! În principiu, dorinţa de a trece cu vederea propriile greşeli se accentuează. De aceea apar şi controverse.

Taur – Veţi simţi nevoia să faceţi pace cu persoana pe care aţi supărat-o. Asumaţi-vă responsabilitatea propriilor fapte, faceţi-vă curaj şi cereţi-vă scuzele necesare.

Gemeni – A sosit momentul să vă impuneţi punctul de vedere şi să dovediţi că sunteţi o persoană care ştie să-şi apere drepturile. Atenţie la un lucru de valoare.

Rac – Aveţi tendinţa de a fi superficial, fapt care v-ar putea afecta activitatea. Există posibilitatea apariţiei unor probleme cu unul dintre părinţi.

Leu – Aveţi tendinţa de a exagera, atât în privinţa relaţiilor sentimentale, cât şi în afaceri. Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere.

Fecioară – Acordaţi-i toată atenţia partenerului fiindcă se pare că are unele dificultăţi din care va ieşi doar cu ajutorul dvs. azi veţi cunoaşte o persoană agreabilă.

Balanţă – Sunteţi solicitaţi fie de prieteni, fie de cei dragi să-i ajutaţi într-o situaţie dificilă. Nu este cazul să refuzaţi deoarece asta v-ar putea atrage antipatii.

Scorpion – Pentru că aţi fost generos la timpul potrivit, este posibil ca favorurile să vă fie returnate. Primiţi un cadou sau un prieten vă face o surpriză plăcută.

Săgetător – Apar probleme neprevăzute care vă determină să vă schimbaţi programul. Este posibil ca cineva să vă propună o afacere care v-ar ajuta să vă redresaţi financiar.

Capricorn – Sunteţi foarte bine dispus şi optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Ar fi bine să nu vă detaşaţi prea mult de problemele celor din jur.

Vărsător – Dimineaţa nu sunteţi prea sociabil şi vă cam ocoleşte inspiraţia. Ar fi indicat să nu alergaţi după câştiguri necuvenite. Există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile.

Peşti – Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes de serviciu. S-ar putea să vă loviţi de dificultăţi, probabil birocratice. Nu e o zi bună pentru a începe activităţi noi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cadastrul, călăul puterii care te execută fără drept de apel
Etniile botoşănene promovate printr-un proiect naţional
Visul lui Conţac miroase numai a gaz metan
Şi-au dat mâna pentru a sprijini sistemul sanitar
Mimor generează tot mai multă nemulţumire
ANV impune modificări la proiectul vămii
Buhăianu a luat-o razna… cu drumurile
15 tineri din Vorona iau drumul Franţei
UPU a fost inaugurată, fără prezenţa autorităţilor
Comentariu la comentarii (CXXX)
(Ioan Rotundu)
Fii afurisită ciorbă… de la “Podul de piatră”!
Uniunile sindicale se unesc împotriva Ministerului Muncii
Ambulatoriul de Specialitate va fi reabilitat
Concurs pentru copii de Ziua Naţională a Drapelului
Val de contestaţii la testele naţionale
Arestat pentru tentativă de viol şi corupţie sexuală
Un alt bebeluş mort după o intoxicaţie cu nitriţi
Răzbunarea ospătarului pe... patron
Citate şi cugetări din scrierile autorilor americani
Program TELE’M Botoşani, marţi, 26 iunie
Oferte diverse
Cod galben pentru Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog