Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22049
De la 07 Ianuarie 2003
122882116

Horoscop

  • 11 June 2007, 23:00
Berbec – Tot ocupându-vă de alţii uitaţi de dvs. dar partenerul va fi contrariat de atenţia pe care o acordaţi altora. Vorbele bune sunt întoarse cu aceeaşi căldură.

Taur – Înţelegând problemele şi poziţia celor din casă, veţi rezolva mai uşor problemele care apar. Vă sporesc simţul practic şi randamentul.

Gemeni – Aveţi prezenţă de spirit pentru a fi la înălţimea aşteptărilor dvs. şi a celorlalţi. Cu atenţii mărunte se păstrează relaţiile şi dvs. ştiţi lucrul acesta şi îl aplicaţi.

Rac – O provocare strict profesională nu este luată în calcul de nimeni exact când vă aşteptaţi mai puţin. Nici colegii nici şefii nu văr să audă de schimbări acum.

Leu – Sunteţi foarte grăbiţi şi pretenţioşi cu toată lumea. Fireşte, replicile colegilor sau rudelor nu vă ocolesc. În carieră, succesul este aliatul dvs. dacă veţi fi perseverenţi.

Fecioară – Credeţi în şansa dvs. pe mai multe planuri. Desigur, sunteţi convinşi că şi mentalităţile rudelor şi persoanelor de decizie pot fi schimbate. Verificaţi informaţiile!

Balanţă – Aveţi tendinţa de a vă lamenta, iar unii apropiaţi s-ar putea să se plictisească. Familia este importantă pentru dvs. şi faceţi tot posibilul să fiţi la înălţimea aşteptărilor.

Scorpion – Nativii necăsătoriţi îşi pot întâlni jumătatea, cu condiţia să fie mai maleabili. Aveţi tendinţa de a exagera şi de a spune adevărul numai pe jumătate.

Săgetător – Încercaţi să vă detaşaţi de problemele profesionale măcar seara, când ajungeţi acasă. Altfel riscaţi să vă sufocaţi partenerul cu problemele dvs. De serviciu.

Capricorn – Chiar dacă admiratorul dvs. pare demodat, el este o persoană de încredere. Iar dacă e cam indecis, nu-i o nenorocire. La temperamentul dvs. nu va rezista.

Vărsător – Dorinţa dvs. de a-i ajuta pe cei dragi trebuie împărţită în porţii mai mici. Eforturile dvs. se pot reflecta negativ asupra sănătăţii, trebuie să vă mai şi menajaţi.

Peşti – Folosiţi-vă de orice ocazie, pentru a vă impune în faţa superiorilor. Scopul dvs. este simplu: să aveţi mai mult de lucru şi să câştigaţi mai mulţi bani.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Curs susţinut de un lector universitar la CCD Botoşani
Casa de Cultură a Sindicatelor are doi directori
Spor de mediu nociv pentru profesorii din laboratoare
Dosar penal pentru tulburarea liniştii publice
Permise de conducere suspendate pentru beţie la volan
Zilele Eminescu se vor sărbători printre gunoaie
Controale tematice derulate de Garda de Mediu
Controverse privind standardele Pieţei Centrale
Oprea crede că-i poate convinge pe ţigani să-şi facă acte
Comentariu la comentarii (CXIX)
(Ioan Rotundu)
Buhăianu n-are stare din grijă pentru cei care l-au votat
Conţac se răfuieşte cu „neica nimeni”
Pune căpăstru parlamentarilor social-democraţi
Se laudă cu realizări de care n-a auzit nimeni până acuma
Flash Lihting se plânge de vandalizarea sistemului de iluminat
Marea campioană Elisabeta Lipa se luptă cu drogurile
La Complexul Lebăda, Fediuc este pus pe fapte mari
Citate din creaţiile scriitorilor spanioli
Cei 322 de parlamentari
Cel mai fierbinte loc din România s-ar putea să vă lase rece
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog