Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Pamflet
Remember
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9541
De la 07 Ianuarie 2003
122869608

Horoscop

  • 21 December 2008, 23:00
Berbec
Sunteţi plin de energie şi veţi putea face lucruri deosebite. Intuiţia şi inspiraţia se împletesc în mod fericit, acest lucru ajutându-vă în tot ce vreţi să întreprindeţi.

Taur
Deopotrivă de activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus. Comunicaţi eficient.

Gemeni
Aveţi o plăcere nebună să cheltuiţi bani dar şi sprijin financiar din partea familiei aşa că nu trebuie să vă faceţi griji. Şansele sunt de partea dvs.

Rac
Un prieten vă face o vizită şi vă impulsionează aşa că vă puneţi în valoare calităţile practice. Sunteţi un partener minunat de conversaţie.

Leu
Va fi o zi în care îi veţi cuceri pe toţi cu farmecul dvs. şi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi. Nu este exclus să primiţi bani de unde nici nu gândiţi.

Fecioară
Se produc unele schimbări la serviciu, dar care vă vor avantaja. Vă comportaţi într-o manieră originală, care îi va lăsa fără replică pe cei din jurul dvs.

Balanţă
Încercaţi să fiţi cât mai zâmbitor şi mai amabil, dar constataţi că este doar pierdere de timp. Sunt posibile evenimente neprevăzute în domeniul financiar.

Scorpion
Aveţi impresia că ceilalţi vă percep într-o lumină distorsionată şi sunteţi dezamăgit pentru că dvs. credeţi că meritaţi mai mult. Evitaţi alimentele grele.

Săgetător
Este o zi în care aţi putea avea realizări mari, aşa că nu vă cramponaţi de chestiuni minore. Încercaţi să priviţi lucrurile în ansamblu, iar realizările nu se vor lăsa aşteptate.

Capricorn
Sunteţi ceva mai melancolic şi mai visător. Primiţi bani pe care îi cheltuiţi cu folos, sau aşa credeţi dvs. pentru că cei din familie sunt de altă părere.

Vărsător
Există posibilitatea unor controverse cu cineva din familie, dar, dacă veţi da dovadă de calm şi răbdare, le veţi depăşi. Încercaţi să vă concentraţi asupra unor lucruri pozitive.

Peşti
Străduiţi-vă să vă dobândiţi siguranţa interioară şi toate lucrurile vor decurge de la sine. O discuţie despre carieră ar putea aduce unele veşti bune.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi burta plină
Personalităţile botoşănene ale anului 2008
Săniuţa lui Băsescu
Actorii s-au burzuluit împotriva directorului Bordeianu
40 de ani de activitate culturală continuă
Ignorat de electorat, Codreanu continuă să-şi dea cu părerea
Teatrul „Mihai Eminescu” va participa la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu
40 de familii sinistrate se vor muta de Crăciun în case noi
„Să-l ajutăm pe Moş Crăciun!”
Ajun de Crăciun în flăcări
Drepturi băneşti nesolicitate din necunoaşterea legii
Probleme financiare la Psihiatrie
Constată pe pielea lor ce înseamnă birocraţia
Studenţii sunt ademeniţi la muncă în străinătate
Liber la înjurături
Ioan Rotundu
Sibianul selenar
V-ar plăcea să lucraţi în Sussex?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog