Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17668
De la 07 Ianuarie 2003
122877735

Horoscop

  • 18 October 2010, 23:00
Berbec – Cu toate că apar din nou tensiuni în familie, acesta sunt de această dată minore şi lipsite de importanţă. Nevoia firească de a vă înţelege cu toată lumea vă face să exageraţi.

Taur – Comportamentul dvs. optimist, inspiraţia şi altruismul atrag simpatia celor cu care lucraţi, mai ales că nu arătaţi nici pe departe atât de bine cum susţineţi că vă simţiţi.

Gemeni – Trageţi concluzii greşite, pentru că vă grăbiţi să le dovediţi colegilor că aveţi dreptate în orice împrejurare. Demonstraţia dsv. nu are nici o logică, iar patosul vă lipseşte.

Rac – Faceţi planuri extrem de importante, însă nu vă ajută nimeni, mai ales când prezentaţi lista cu socoteli, care este foarte amănunţită. Deveniţi din ce în ce mai pretenţios.

Leu – Întâlnirile cu persoanele utile sunt la ordinea zilei. Cele mai favorizate sunt iniţiativele de schimbare a locuinţei sau de îmbunătăţire a confortului dvs. Concentraţi-vă pe problemele practice.

Fecioară – Sunteţi harnici şi aveţi spor! Agenda dvs. de lucru este extrem de încărcată. Ca lideri de opinie, treceţi în revistă opiniile altora, dar le selectaţi pe cele realiste.

Balanţă – Rezolvarea unor probleme casnice vă vor reţine pe lângă casă. Gândul vă zboară la escapada destul de costisitoare, cu cineva drag, spre dezaprobarea celor în drept.

Scorpion – Dorinţa dvs. de acţiune este mai mare ca de obicei, dar simţiţi un uşor blocaj. Este poate motivul pentru care riscaţi o discuţie în contradictoriu cu membrii familiei.

Săgetător – Voinţa vă ajută să faceţi faţă provocărilor. Vă mândriţi cu faptul că primiţi aprecieri şi pentru că vă descurcaţi singuri în momente presante.

Capricorn – Prudenţă pe plan financiar, şansă în viaţa afectivă pentru celibatari, iată puncte să primiţi oferte de afaceri de care nu ştiţi mare lucru. Totul este posibil – în bine, spre norocul dvs.!

Vărsător – Sunteţi preocupat de menţinerea armoniei în familia dvs. Pentru că diversitatea de probleme vă pune în situaţia de a rezolva prioritatea zilei – consensul.

Peşti – Entuziasmul este nota predominantă a zilei. Faceţi tot felul de lucruri deosebite: drumuri neprogramate, investiţii ocazionale. Altfel spus, credeţi că totul este posibil.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Manipulări destinate eşecului
Program Tv SOMAX, marţi, 19 octombrie
Bancul zilei: Curiozitatea unei doamne
Beţivi pe drumul public la Răuseni
„Care-i treaba cu Modern Calor?”
Sediul liberalilor călcat de hoţi
Municipalitatea promite de pe acum un revelion de vis
Căsătorii şi naşteri mai puţine, dar tot mai multe persoane decedate
Incendiu provocat de utilizarea unui aparat de sudură
Pedepse aspre pentru copiatorii la Bac
Licee şi grupuri şcolare supravegheate de inspectorii şcolari
Puşcărie pentru pacienţii violenţi
Doi mari politicieni botoşăneni bat la uşa PDL.
Spionii rusi expulzaţi de SUA în luna iulie au fost decoraţi la Kremlin
Peste 300 de kilograme de aur au fost furate dintr-un depozit al Autorităţii Vamale
Strategia PDL pentru moţiunea de cenzură
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog