Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9015
De la 07 Ianuarie 2003
122869082

Horoscop

  • 12 April 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi într-o formă fizică bună. În schimb, riscaţi să fiţi mai nervos şi mai iritabil ca de obicei. Sistemul dvs. imunitar este solid. Nu reuşiţi să găsiţi echilibrul între stres şi relaxare.

Taur – Vă arătaţi încrezător vorbelor ce vi se vor spune, dar teama ascunsă de a nu fi cumva dvs. manipulat, vă va determina să faceţi şi ceva verificări de rutină.

Gemeni – O zi destul de aglomerată, care va sfârşi prin a vă secătui de toată energia şi în care există şi riscul potenţial de a fi trădat de un prieten sau să vi se fure ceva.

Rac – Partenerul dvs. este cam stresat. Dacă vă doriţi să petreceţi mai multe nopţi pline de pasiune, nu vă sfătuim să daţi frâu liber imaginaţiei. Mizaţi pe cartea tandreţei şi a seducţiei.

Leu – Vă place să fiţi alintat, iar partenerul vă face toate poftele. Aveţi o relaţie perfectă, lucrurile merg excelent în ultimul timp, în ciuda micilor dvs. greşeli.

Fecioară – Spre seară veţi ieşi în oraş împreună cu partenerul. Cheltuiţi foarte mulţi bani, dar vă veţi distra pe cinste, alături de prieteni.

Balanţă – Multe provocări, materiale şi sentimentale deodată. Nu e bine, cu impetuozitatea dvs. veţi fin tentat să le trataţi „en gros” şi veţi ieşi în pierdere. Vă certaţi pentru o sumă de bani.

Scorpion – Ca niciodată, săriţi ca ars când vi se face o nedreptate. Amânaţi deciziile pripite, pentru că aveţi tendinţa de a vă supraaglomera forţele. Aveţi parte de o întâlnire plăcută.

Săgetător – Nu vă crede nimeni că vă simţiţi rău. Nu aveţi chef de discuţii, asta nu-i face plăcere partenerului. Vă bucuraţi de încasarea unor sume de bani. Nu uitaţi că aveţi şi datorii!

Capricorn – Aveţi o zi bogată în evenimente. Vin şi ceva bani, numai că va trebui să acceptaţi şi unele compromisuri. Atenţie la concurenţă şi la un anume personaj din clasa politică.

Vărsător – În cazul în care persoana iubită vă reproşează că aveţi un comportament foarte egoist, s-ar putea să-i daţi o replică dură. Conflictul nu va dura însă prea multă vreme.

Peşti – S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să vă compromiteţi relaţiile sociale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Panica neveste-si
Consilierul ştiinţific şef al Comisiei Europene dă undă verde gazelor de şist
Foamea de bani îi împinge pe oficialii ciprioţi să vândă aurul ţării
În scandalul USL, Roman s-a dat de partea „diavolului roşu”
Portariuc renunţă la locuinţele „Mazăre” în favoarea celor ale lui Prisecariu
Afaceristul cu alcool Calistru vrea să schimbe destinaţia Cabanei Rediu
Angajaţii Spitalului judeţean au dat vrabia PDL pe cioara PSD
acum protestează în faţa unor porţi închise
Baltă promite, E.ON continuă să ne încaseze
Gireadă vrea să meargă la Ponta cu sicrie şi coroane
Botoşani: Elsaco îşi construieşte o nouă imagine, cu un nou brand
investiţşii în energia eoliană de 500 milioane eurocu ochii pe investiţia Cornişa
Scenariul unui duel în… pistoale, Iliuţă - Portariuc
Pe sigla de vot a PSD curg valuri de sânge
oamenii continuă să moară, Portariuc să promită
Indirect, Roman confirmă că proiectul de modernizare a reţelei de apă nu se va mai realiza
După ce-a provocat scandal, Domonco s-a lăsat păgubaş
Gastronomie: Drob de miel
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog