Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18803
De la 07 Ianuarie 2003
122878870

Horoscop

  • 8 January 2014, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti nemultumit de tot ce se petrece in jur si va iesiti usor din fire. Va sfatuim sa nu exagerati si sa va controlati reactiile. Evitati discutiile aprinse cu persoana iubita!

Taur
Se pare ca astazi aveti un spirit critic iesit din comun si aveti tendinta sa faceti o tragedie din orice maruntis. Dupa-amiaza incepeti sa va pregatiti pentru o calatorie in interes personal. Reusiti sa va linistiti abia spre seara.

Gemeni
Dimineata se pare ca reusiti sa va dezamagiti un prieten apropiat. Sunteti predispus la gafe. Va sfatuim sa nu ii cautati nod in papura partenerului de viata. Ar fi bine sa ascultati o persoana mai in varsta din familie, chiar daca nu va convine ce spune.

Rac
S-ar putea sa fiti nelinisitit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceti probleme. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va imprumuta o suma importanta sau va propune o colaborare de pe urma careia puteti castiga bine. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.

Leu
Aveti tendinta de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sacaitor. Neintelegerile cu un prieten apropiat va pun pe ganduri. Intrebati-va daca nu cumva exagerati! Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati discutiile inutile.

Fecioara
Se pare ca acordati prea multa importanta unor probleme marunte si ca sunteti tentat sa exagerati. Incercati sa va detasati! Grijile nejustificate ar putea sa va afecteze sanatatea. Ar fi bine sa va relaxati. Daca vi se ofera ocazia sa iesiti in aer liber impreuna cu persoana iubita, nu ezitati!

Balanta
Faceti cateva drumuri scurte, in care reusiti sa imbinati interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, insa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Resimtiti o stare de nervozitate accentuata si sunteti tentat sa exagerati. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu si sa tineti cont de sfaturile unei celor apropiati.

Scorpion
Din cauza oboselii, este posibil sa fiti din cale afara de nervos si sa va controlati cu mare greutate. Nu este exclus sa va certati cu cei din jur. Va sfatuim sa va stapaniti agresivitatea, ca sa nu va faceti dusmani. Dupa-amiaza ar fi bine sa stati acasa, in mijlocul familiei.

Sagetator
Aveti tendinta sa va enervati fara motiv, ceea ce va poate pune in situatii neplacute. Va recomandam sa evitati activitatile sociale si afacerile, pentru ca aveti prea putine sanse de reusita. Pastrati-va calmul!

Capricorn
Se pare ca aveti dificultati de concentrare. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe lucruri in acelasi timp, pentru ca riscati sa aveti surprize neplacute. Limitati-va la activitati de rutina si nu refuzati ajutorul colegilor! Spre seara, aveti musafiri care nu va fac nici o placere.

Varsator
Un prieten va reda buna dispozitie si optimismul propunandu-va o colaborare. Va recomandam sa terminati ce ati inceput si sa nu neglijati problemele familiale. Ascultati cu rabdare propunerile partenerului de viata! Dupa-amiaza, s-ar putea sa aveti o neintelegere cu un vecin.

Pesti
Dimineata sunteti predispus la exagerari. O discutie banala cu un coleg de serviciu poate sa degenereze intr-o cearta serioasa. Puteti evita divergentele daca nu incercati sa va impuneti punctul de vedere. Va sfatuim sa va amanati calatoriile de afaceri si intalnirile cu prietenii. Evitati activitatile stresante!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Discriminarea Mercedesei
Statistica: Noiembrie a urcat numărul şomerilor la 740.000 de persoane
Vânzările de alimente, băuturi, tutun şi carburanţi au scăzut în primele 11 luni din 2013
Statistic, rămânem cu 50 de euro lunar. Practic, avem fiecare un deficit lunar de 85 de lei
Ministerul Transporturilor a sesizat DNA după un control la CFR, având indicii privind săvârşirea unor infracţiuni
Iliescu spune altceva decât Ponta despre condamnarea lui Năstase
Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia, urmărit penal de DNA în cazul unor imobile ale Staţiunii Fundulea
Efectul "marţea neagră"
înalt oficial american vine în România pentru a discuta despre statul de drept cu oficiali guvernamentali
Deosebiri esenţiale între cazul Năstase, Urdangarin şi al infantei Cristina
Cât de şiret poate fi preşedintele Ţurcanu?
Ioan Rotundu
Botoşani: Uimitoarele aventuri ale primarului de Unţeni
Promo "Presa-n gura lu' Rotundu" - Tele'M Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog