Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5300
De la 07 Ianuarie 2003
122890949

Horoscop

  • 2 November 2006, 23:00
Berbec – Deşi rezultatele sunt mulţumitoare, activităţile de la serviciu nu vă dau nici o secundă de linişte, iar rutina vă oboseşte peste măsură. Aveţi nevoie de prudenţă.

Taur – Cineva din familie vă cere ajutorul, dar veţi fi prea ocupaţi ca să vă puteţi ocupa de acest aspect. Intenţionaţi să schimbaţi ceva în viaţa dvs. Puteţi începe chiar de azi.

Gemeni – Colegii vă necăjesc puţin, dar nu e momentul să luaţi o decizie. Fiţi mai diplomat. Nu vă grăbiţi în ceea ce faceţi căci s-ar putea să-i dezamăgiţi pe unii.

Rac – Sunteţi stresat din cauza banilor care, se pare, nu vă ajung. Cineva apropiat vă poate ajuta, însă dvs. nu vreţi să apelaţi la acea persoană.

Leu – Veştile pe care le primiţi de dimineaţă se referă la noi posibilităţi de câştig, numai că încă nu sunteţi pe deplin refăcut. Mai aveţi nevoie de o mică pauză recreativă.

Fecioară – Nu mai visaţi atât de mult, rămâneţi cu picioarele pe pământ. Aveţi o deosebită putere de convingere. Nimic nu trebuie să umbrească seninătatea acestei zile.

Balanţă – Ieşiţi cu prietenii la o bere. Astfel veţi mai uita de grijile de zi cu zi. Sunteţi un bun organizator, iar metodele dvs. de lucru au dat rezultate până acum.

Scorpion – Faceţi un efort şi organizaţi-vă cheltuielile, astfel încât să puteţi pune ceva bani deoparte. Ziua decurge normal fără nori. Familia vă sprijină şi vă admiră.

Săgetător – Primiţi o invitaţie care presupune să lipsiţi de la serviciu câtva timp. Cum nu puteţi să împăcaţi pe toată lumea, veţi renunţa la lucru care vă face plăcere.

Capricorn – Staţi cam mult timp la taifas cu un noi amic, tocmai când aveţi mai multă treabă. Îi dezamăgiţi pe cei care au avut încredere în dvs. şi v-au dat misiuni importante.

Vărsător – Vă aşteaptă nişte surprize acasă care vă vor da multe speranţe şi mai mult curaj. Dacă aţi avut o problemă de sănătate, a dispărut ca prin minune.

Peşti – Sentimentele dvs. se caracterizează prin constanţă şi seriozitate. Sexualitatea este bogată, caldă şi senzuală. Iubirea nu este pasională, ci are o aură de spiritualitate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Elevi care orbecăiesc la… lumina zilei
Sindicaliştii vor fi observatori la concursul pentru inspectori
Utilaje ale firmelor scoase din funcţiune
Peste o mie de pachete de ţigări confiscate
Minor accidentat
Suspectul uciderii copilului de la Hăneşti a fugit din Spitalul de Psihiatrie
Bazin olimpic la Botoşani
Programul de evaluare al sănătăţii, salutat de botoşăneni
Pas cu pas spre un învăţământ european
Instituţia Prefectului demarează procedurile pentru reţeaua virtuală
O afacere proastă, c-aşa-i la stat
8,4 miliarde pentru refacerea infrastructurii a trei comune
OJPC a încercat dulceaţa mierii
Un furnizor de servicii de Internet a călcat pe bec
S-a aprobat cea mai mare investiţie de mediu de până acum
Mai puţini reclamagii
Care societate civilă?
Ioan Rotundu
Grevă, grevă dar privilegiile rămân?
(Cârcotaşul)
Scuză faţă de un poliţist grăbit
Salată de morcovi cu maioneză
Comentariu la comentarii (CXCIX)
(Ioan Rotundu)
Asta este oferta noastră!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog