Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25517
De la 07 Ianuarie 2003
122911166

Horoscop

  • 15 June 2007, 23:00
Berbec – Cineva va încerca să vă tulbure calmul, să vă provoace. Nu-l lăsaţi să facă asta. Cu cât veţi reuşi să fiţi mai calm cu atât va fi mai bine.

Taur – Câteva persoane din anturajul dvs. vă acuză în mod repetat de câteva neînţelegeri apărute la serviciu. Ripostaţi numai dacă aveţi argumente solide.

Gemeni – Dimineaţă sunteţi uşor confuz şi este posibil ca la serviciu să vă mişcaţi mai încet. Ar fi indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi să recuperaţi întârzierile.

Rac – Dimineaţa nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi. Cei apropiaţi vă ajută. Împreună puteţi rezolva o problemă financiară.

Leu – În prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi sunteţi în stare de mari eforturi fizice. Ar fi indicat să nu vă supraestimaţi forţele, pentru a nu avea probleme de sănătate.

Fecioară – Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o nu demult.

Balanţă – Simpatia arătată unei peroane de sex opus este o armă cu două tăişuri: ori veţi fi acceptaţi şi începeţi o nouă relaţie sentimentală, ori veţi fi respinşi cu brutalitate.

Scorpion – Sentimental lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Partenerul a reînceput să aibă încredere în dvs. şi spre seară se întrevede o cină romantică.

Săgetător – Sunteţi cam irascibil, cam nerăbdător şi acest lucru v-ar putea aduce neplăceri în relaţia cu cei din jur. Eforturile pe plan profesional încep să se concretizeze.

Capricorn – Aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteţi într-o formă excelentă şi reuşiţi să faceţi faţă. Situaţia financiară nu este prea bună, dar nu vă îngrijoraţi.

Vărsător – Vă simţiţi perfect, însă o discuţie care va avea loc la serviciu cu unul dintre şefi v-ar putea crea o stare neplăcută. Sunteţi nemulţumiţi de realizările avute.

Peşti – Sunteţi tentat să aflaţi dedesubtul lucrurilor şi riscaţi să descoperiţi ceva ce nu v-ar fi deloc pe plac. O rudă apropiată încearcă să vă trimită nişte bani.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lucrările la extinderea A.T. Laurian sunt mai încurcate ca oricând
Paşaport obţinut în numai două ore
Pe seama DN 29 B, Guvernul ne joacă feste
Lucrările în cartierul ANL Bucovina II sunt în grafic
Filarmonica s-ar putea muta în cinematograful Unirea
28 de ambulanţe vor ajunge la Botoşani
Deputatul Drăguş zice că preşedintelui Conţac dă bani publici la OTV
Să ne lovească blestemul străbunilor!
Ioan Rotundu
Vizită fructuoasă şi nouă înfrăţire cu italienii din Lecce
Ministrul Iorgulescu ne scoate de pe harta culturală a României
Pot primi minim două salarii de bază, dacă ies la pensie
Au sosit o parte din biletele de odihnă şi tratament
Constantinescu vrea să aibă autoritate asupra părinţilor
APM i-a măsuri pentru prevenirea secetei
Comentariu la comentarii (CXXIII
(Ioan Rotundu)
„O şcoală pentru toţi”
Ţigări şi băuturi alcoolice confiscate
Accident mortal
Dispărut de câteva zile
Ciorbă de varză din Ardeal
Plâns nestăpânit
Citate şi cugetări Statele Unite
Materiale cât pentru o casă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog