Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11864
De la 07 Ianuarie 2003
122871931

Horoscop

  • 1 March 2007, 23:00
Berbec – Nu trebuie să vă faceţi planuri pentru banii pe care-i veţi câştiga, căci, până la urmă, vor trebui cheltuiţi într-un mod în care nu vă aşteptaţi.

Taur – Nu vă faceţi iluzii, nu veţi reuşi să demaraţi nimic din ce v-aţi propus. Cel mai înţelept lucru ar fi să amânaţi activităţile propuse pentru o altă zi.

Gemeni – Din discuţiile cu prietenii aflaţi tot felul de lucruri interesante. Orice informaţie care vă parvine trebuie verificată înainte de a fi folosită.

Rac – Oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente şi veţi găsi oameni care vă simpatizează. Comunicarea cu persoana iubită vă va ajuta în toate direcţiile.

Leu – Dacă nu sunteţi atent, puteţi suferi unele pierderi. O discuţie într-un loc de antren şi veselie îşi are farmecul ei. Scăpaţi dintr-o situaţie neplăcută cu bine.

Fecioară – Dacă vă asociaţi cu cine trebuie, rezultatele vor fi mult mai bune. Vă folosiţi la maximum inteligenţa şi farmecul personal pentru a obţine ce doriţi.

Balanţă – Foarte multă agitaţie în cercul intimilor dvs. Discuţiile pe teme esenţiale se derulează în mare viteză. Fiţi prevăzători dacă vă schimbaţi serviciul!

Scorpion – Spre deosebire de mulţi dintre colegii dvs. sunteţi un coleg excelent, mai mult chiar, un soi liant al echipei din care faceţi parte. Reuşiţi să aplanaţi nişte conflicte.

Săgetător – Veţi suporta ceva mai greu o glumă proastă din partea cuiva de la serviciu. Mai târziu, îşi dă seama că a greşit şi va încerca să mai repare ce se mai poate repara.

Capricorn – Se pare că cei dragi vor să arate tuturor şi, în special dvs., cât sunt de capabili şi talentaţi. Acordaţi-le toată atenţia, pentru că de aceasta depinde armonia din cămin.

Vărsător – Se recomandă ca majoritatea admiratorilor să fie ţinuţi la distanţă. Drept rezultat, ei vor fi gata să facă orice ca să vă smulgă măcar un zâmbet. Sau aproape orice.

Peşti – Tot ce veţi spune poate fi folosit împotriva dvs. Răuvoitorii vor fi azi extrem de virulenţi. Străduiţi-vă să nu spuneţi nimic, chiar dacă veţi fi provocat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Italia X
A doua trădare a lui Iuda
Friptura de miel
Comentariu la comentarii (XLIII)
(Ioan Rotundu)
Deţinuţi transformaţi în actori de teatru
APIA primeşte cererile de sprijin ale fermierilor, dar numai la sediu
Programul de granturi şcolare s-a modificat
Părinţii învaţă să-şi protejeze copiii de tentaţia drogurilor
Bătaie în toată regula între elevi de liceu
Îngrijitoare de şcoală bătută de director
Cercetat penal pentru evaziune fiscală
Sală a sporturilor de invidiat în Botoşani
Lucrările de mântuială de la blocurile ANL Cişmea ies la iveală
Apa Grup şi-a falsificat indicatorii financiari
Tensiuni între PNG şi PC
Şcolile de şoferi au scăpat de concurenţa neloaială
Buget mic, speranţe mari
Şeful Poliţiei de Frontieră riscă să fie schimbat din funcţie
Ciuştea consideră că a avut succes la Ministerul Muncii
„Valori” ale PD la europarlamentare
Dezmăţul din învăţământ
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog