Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6732
De la 07 Ianuarie 2003
122892381

Horoscop

  • 17 March 2008, 23:00
Berbec – Este o zi fără evenimente deosebite, sau cel puţin astrele nu au nimic important să vă comunice. Oricum, este bine să fiţi atenţi la prietenii dvs. Unul din ei vă produce o supărare.

Taur – Sunteţi tentaţi să ajutaţi pe oricine şi să riscaţi cam mult. O persoană mai în vârstă care nu vă cunoaşte prea bine, s-ar putea să vă ceară socoteală pentru unele vorbe rostite auirea.

Gemeni – Reuşitele profesionale vă înseninează viaţa, iar succesele financiare vă fac să uitaţi de necesitatea supravegherii cheltuielilor. Sunteţi iar altruist, dar nu faţă de prieteni.

Rac – Dacă sunteţi celibatar, aveţi şansa să îl întâlniţi în scurt timp pe partenerul ideal. Dacă sunteţi deja implicat într-o relaţie amoroasă, veţi trăi clipe de o rară frumuseţe alături de partener.

Leu – Entuziasmul dvs. este molipsitor şi graţie lui aţi putea să vă convingeţi prietenii să vă accepte propunerile făcute pentru timpul liber. Nu vă lansaţi în discuţii contradictorii.

Fecioară – În principiu, totul pare promiţător azi. Fiţi totuşi atenţi ca ambiţia exagerată să nu vă conducă la acţiuni riscante. La serviciu, tendinţa imprimată de stele este pozitivă.

Balanţă – Imaginaţia v-ar putea juca astăzi câteva feste. Neîncrederea va fi dominanta zilei, suspiciunile vor trena asupra colegilor. Nu începeţi certuri sau scandaluri, căci vă şifonaţi imaginea.

Scorpion – Vă pricepeţi de minune să luaţi hotărâri. Azi căutaţi cea mai bună soluţie pentru viaţa de familie, cea de cuplu în special, dar şi pentru activitatea profesională. Schimbări majore.

Săgetător – Sunteţi plini de optimism şi într-o evoluţie psihică de zile mari. Aveţi grijă la alimentaţie, pentru că metabolismul vă este încă fragil.

Capricorn – Popularitatea nu a fost niciodată o prioritate, dar azi aveţi parte din plin de ea. Reuşiţi să vă stăpâniţi emoţiile. Cunoaşteţi o persoană importantă care vă ajută la serviciu.

Vărsător – Toată viaţa sentimentală ar putea fi dată peste cap dacă aplecaţi urechea la nişte bârfe răutăcioase. Nu răspundeţi provocărilor, căci aţi putea răni sentimentele partenerului.

Peşti – Schimbările bruşte vă convin de regulă, dar astăzi o uşoară înrăutăţire a stării de sănătate a unui membru de familie vă strică tot cheful. Vă veţi face procese de conştiinţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Florentina Năstase e tocilară perfectă din “Arestat la domiciliu”
Constatare plictisitoare
Vă atrage lucrul într-o bancă?
Bulevardul „Mihai Eminescu” modernizat în proporţie de 70 la sută
Societatea de salubritate a dat mai mult cu măturoiul
Secretarii de primării cred că pot fenta controlul Prefecturii
Ajutoarele din stocul UE ar putea constitui un troc politic
Se apropie Ziua Paşaportului!
Fermierii din Surrey au găzduit delegaţia de primari botoşăneni
Olimpiada de muzică a luat sfârşit
Proiectul VPN de la Vorona a fost lansat oficial la Instituţia Prefectului
Oferă sprijin în înfiinţarea structurilor similare teritoriale
Luna pădurii
Locuitorii din rural informaţi despre importanţa biodiversităţii
Executorul judecătoresc, spaima datornicilor la Apa Grup
Pacienţii spitalului vor completa chestionare la externare
Pot provoca poluări accidentale
Bursa pentru confecţioneri va fi organizată în aprilie
Românul şi ochii lumii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog