Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 9 Iunie 2008

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6528 lei
1 USD = 4.0873 lei


Număr accesări
Astăzi:
5921
De la 07 Ianuarie 2003
65210351

Horoscop

  • 8 June 2008, 23:00
Berbec – Veţi avea o realizare de natură intelectuală. La serviciu, veţi primi nişte bani cu întârziere. Forţa dvs. de muncă nu este foarte mare, inspiraţia o compensează.

Taur – Pe cât posibil, temperaţi-vă pornirile critice, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu multă lume. Mai bine încercaţi să vă odihniţi, cât nu aveţi prea multe urgenţe pe ordinea de zi.

Gemeni – O discuţie lămuritoare cu partenerul de viaţă vă va apropia de realitate. De fapt, lucrurile merg bine atâta timp cât vă păstraţi calmul. Veţi face planuri pentru casa dvs.

Rac – Chiar dacă nu vă surâde ideea, ar fi bine să vă petreceţi timpul liber acasă, pentru că acolo veţi avea ocazia să finalizaţi o activitate care oricum nu mai poate fi amânată.

Leu – Recunoaşteţi că vă preocupă excesiv propria persoană. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altădată.

Fecioară – Nu aveţi o clipă de răgaz, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus, graţie unor idei originale. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură.

Balanţă – Aţi putea avea o izbucnire neaşteptată într-un cadru mai larg sau aţi putea avea o stare de nelinişte absolut nemotivată. O veste bună de la o persoană dragă vă aduce zâmbetul pe buze.

Scorpion – Se remarcă oboseala pe care aţi acumulat-o în timp, dar şi situaţiile neprevăzute. Surprinzător, apar obstacole pe plan profesional şi incidenţe care vor tulbura bunul mers al proiectelor.

Săgetător – Luaţi decizii, conduşi de curaj! Convingerea că veţi reuşi în marile dvs. demersuri se manifestă fără rezerve. Sigur să partenerii dvs. vă încurajează în demersurile pozitive.

Capricorn – Este o zi cu evenimente pe mai multe planuri. Reacţiile dvs. nu vor întârzia să apară. Ca să reuşiţi să vă remarcaţi ca lideri trebuie să ajungeţi unde trebuie la momentul oportun.

Vărsător – Veţi fi impresionaţi de diverse persoane din anturajul dvs. În sensul că aveţi tot interesul să participaţi la tot felul de debuturi. Noile preocupări vor fi o sursă de venituri.

Peşti – Se accentuează emoţiile trăite în ultima perioadă şi vă treziţi că aveţi adevărate atacuri de panică. Culegeţi ce este bine şi favorabil din aceste stări exacerbate de viaţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
Comentariul comentariilor (CXXXI)
(Ioan Rotundu)
Nevastă descurcăreaţă
Program Tele'M Botoşani luni, 9 iunie
„Micii Pompieri”
Poliţia Comunitară vrea să se apropie de cetăţeni
Deşi pensionaţi, mai vor la catedră
Visul lui Epuraş s-a împlinit
Omul vrea să devină latifundiar
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Panică în rândul unor primari
Ioan Rotundu
Maia Morgenstern joacă la Botoşani
Botoşănenii au dat startul la Turul de Ciclism
Pe urmele lui Eminescu în pelerinaj
Paul Onişa are loc la PD-L
Ne suspectează că luăm mită electorală
Anunţ important
Escroaca hălăduieşte prin Italia, fraieriţii plâng la Dângeni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!