Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21063
De la 07 Ianuarie 2003
122881130

Horoscop

  • 2 December 2008, 23:00
Berbec: Dacă doriţi să-i convingeţi de ceva pe cei din familie, puteţi să o faceţi astăzi: aveţi multă putere de convingere. Nu staţi retras, mergeţi acolo unde e multă lume.

Taur: Situaţiile neprevăzute nu vă dezavantajează. Flexibilitatea e o modalitate prin care intraţi în contact cu persoane utile. Reuşitele profesionale în-cep să se contureze.

Gemeni: Lucrurile nu evoluează de la prima oră aşa cum doriţi dvs.! Cu toate acestea noile cunoştinţe pe care le faceţi în diverse conjuncturi vor deveni prieteni de nădejde.

Rac: Înarmaţi-vă cu răbdare. Colegii s-ar putea să vă sâcâie cu solicitări lipsite de importanţă. Dacă v-aţi programat o renovare nu pierdeţi ocazia de a face acest lucru.

Leu: Refuzaţi să fiţi ajutat, deoarece nu vă place ca altcineva să vă răvăşească lucrurile. Pedant şi meticulos, credeţi sincer că cei din jur nu vor decât să vă facă "inventarul".

Fecioară: Dimineaţa sunteţi admirat pentru manierele dvs. fără cusur şi sunteţi dat ca exemplu. Din nefericire, nu rezistaţi avansurilor unei persoane şi răspundeţi cu asprime.

Balanţă: Vă bucuraţi de o bună rezistenţă fizică şi psihică. Pericolul unor îmbolnăviri de sezon este diminuat în cazul dvs. Totuşi, o afecţiune cronică vă mai poate deranja.

Scorpion: Serviciul vă acaparează aproape în totalitate. Meritele dvs. sunt recunoscute, iar şefii vă preţuiesc şi chiar vă răsplătesc pentru eforturile depuse.

Săgetător: Cei căsătoriţi au probleme. Partenerul dvs. este o persoană care atrage admiraţia multora şi asta vă face să fiţi mândri, însă uneori şi puţin geloşi.

Capricorn: Ai scăpat de primejdia cronicizării vreunei afecţiuni, iar îmbolnăvirile acute nu vă pot afecta. Moment prielnic pentru a vă rezolva problemele de serviciu.

Vărsător: Sunteţi apreciat pentru diplomaţia şi tactul deosebit cu care stingeţi conflictele apărute între colegi în urma unor dispute legate de deplasări. Acasă, optimism.

Peşti: Se pare că veţi avea ocazia să învăţaţi o lecţie dură şi veţi şti de acum înainte cum să reacţionaţi la insistenţe şi la vorbe dure, întorcându-le în favoarea dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CCLV)
(Ioan Rotundu)
Românul şi Moş Nicolae
Destrăbălarea lui Boc
Cină cu pretenţii
Caută dădacă, plăteşte bine!
Comunicat presă E.ON Gaz
A pierdut pentru că a jucat fals!
Neagă statutul de turnător plătit la fosta Securitate
Lucrări şi servicii în bătaie de joc şi în dispreţul cetăţeanului
S-au limpezit apele, iar cei nouă parlamentari au ieşit la vedere
Încă mai sunt restanţe la fondul funciar
Pensionarii vor şi anul acesta Revelion în cadru organizat
Medicii ar trebui să explice părinţilor necesitatea unei alimentaţii naturale
Niţură se plânge că nu e băgat în seamă
motiv să fie dat uitării pentru totdeauna
Scandalagii domoliţi cu amenzi
Încep emoţiile tezelor cu subiect unic
Marş al tăcerii pentru comemorarea victimelor SIDA
S-a redus drastic cererea de forţă de muncă
Vor veni alte cinci mii de vaccinuri antigripale gratuite
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog