Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9057
De la 07 Ianuarie 2003
122894706

Horoscop

  • 15 January 2009, 23:00
Berbec – O serie de evenimente, mai mult sau mai puţin aşteptate, dar care se succed mult prea repede, vă fac să vă pierdeţi cu firea şi să greşiţi mai serios decât vi se întâmplă de obicei.

Taur – Supravegheaţi-vă sănătatea! se pot rezolva ca prin minune unele probleme. Discuţiile deschise şi momentele de relaxare fac bine. În viaţa afectivă evitaţi ideile preconcepute.

Gemeni – Foarte multe tentaţii se vor aduna în jurul dvs. Facilităţile apar în viaţa relaţională. Dar vigilenţa trebuie să fie ghidul dvs. ideal la capitolul finanţe.

Rac – Este bine să nu vă avântaţi şi să renunţaţi la o parte din ocupaţiile dvs. cotidiene. Starea de ameţeală se poate agrava, în cazul în care continuaţi să munciţi prea mult.

Leu – Va continua seria decepţiilor, dar nu sunteţi vinovat decât dvs. deoarece continuaţi să vă faceţi iluzii. Aşteptările dvs. sunt mari şi este normal ca nimeni să nu facă faţă.

Fecioară – Orice s-ar întâmpla, vă păstraţi tonusul şi optimismul. Este posibil să descoperiţi că nu dispuneţi de fonduri suficiente sau că persoana iubită este nemulţumită!

Balanţă – Vă va fi relativ uşor să vă convingeţi partenerul de viaţă să vă accepte programul, dar nu este cazul să exageraţi şi să încercaţi să îi impuneţi şi ritmul acţiunii… nu azi!

Scorpion – Deşi nu vă convine deloc acest lucru, veţi fi nevoit să arbitraţi un conflict între ceilalţi membrii ai familiei şi nu aveţi nici o şansă să vă eschivaţi şi nici să îi mulţumiţi pe toţi.

Săgetător – Dovediţi rigoare, impresionând pe toată lunea, dar oboseala vă cuprinde treptat şi veţi termina ziua lipsit de entuziasm şi nici persoana iubită nu vă scoate din această stare.

Capricorn – Dorinţele dvs. sunt bine echilibrate cu posibilităţile de realizare. Primiţi un cadou sau aveţi parte de o viaţă de cuplu bună. Surprize plăcute în societate!

Vărsător – Primiţi confidenţial nişte informaţii ce s-ar putea dovedi extrem de utile, dacă sunt adevărate şi tot ce mai aveţi de făcut, înainte de a acţiona ca atare, este să le verificaţi veridicitatea.

Peşti – Scăpaţi astăzi cu bine dintr-o situaţie destul de neplăcută şi simţiţi nevoia de a sărbători evenimentul într-un loc plin de antren şi veselie, ajungând acasă la o oră oarecum rezonabilă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ministrul Educaţie nu a cerut părinţilor să păzească şcolile
Pe motiv de criză economică, spitalele au primit ordin să facă economii
economiile vizează reducerea cantităţilor de medicamente
Fermierii aşteaptă banii pentru subvenţii, care nu mai ajung la Botoşani
O promisiune a ministerului Sănătăţii, despre care nu se ştie când se va îndeplini
Pietonalul Unirii intră în reparaţii în acest an
Premiul naţional „Mihai Eminescu” a ajuns la un poet originar din Botoşani
Liber la reclamaţii către DGA
„Un măturător mă costă 18 milioane de lei vechi pe lună”
„Legea sunt eu!”
Comentariul comentariilor IX
(Ioan Rotundu)
Problemele lui Sir
Comunicat de presă
Zice că este serios şi plăteşte la timp salariile
Viagra lui Băsescu
Petrecere românească la Anvers
Români plecaţi să cucerească Varful Vinson de 4897 m din Antarctica
Cui nu-i pasă de cele 10 milioane de români din afara frontierelor?
Constituţionalul neconstituţional
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog