Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
27451
De la 07 Ianuarie 2003
122913100

Horoscop

  • 26 May 2008, 23:00
Berbec – V-aţi săturat să fiţi tras la răspundere pentru fapte de care nu sunteţi vinovat, dar deocamdată nu puteţi să luaţi atitudine. Întâmplările petrecute vă obligă să vă schimbaţi planurile.

Taur – O izbucnire neaşteptată într-un grup de prieteni va provoca apariţia unor animozităţi. Relaţia cu persoana iubită riscă să se deterioreze din cauza geloziei.

Gemeni – N-ar fi exclus să aveţi o discuţie neplăcută cu o persoană cu autoritate din cauza neglijenţei cu care trataţi unele probleme. Relaţiile cu persoanele de sex opus vă avantajează.

Rac – Aveţi mulţi duşmani care vor declanşa, astăzi cel puţin, nişte bârfe supărătoare. Este bine să nu plecaţi la drum lung. Ascultaţi sfatul partenerului!

Leu – Lăsaţi deoparte trecutul, nu mai trăiţi din amintiri şi priviţi înainte. nu vă mai frământaţi atât în legătură cu problemele de familie de care aţi avut parte în ultima perioadă.

Fecioară – Se anunţă o zi minunată, mai ales în plan sentimental. Se pare că veţi avea parte şi de un câştig financiar, iar cu sănătatea staţi perfect.

Balanţă – Simpatia, uneori zgomotoasă, a cuiva care aşteaptă ceva de la dvs. compensează ostilitatea unor aşa-zişi prieteni. Primiţi un cadou sau altă surpriză neprevăzută.

Scorpion – În familie va fi multă agitaţie, vor fi puse la punct proiecte de interes comun şi veţi dori cu tot dinadinsul să vă impuneţi punctele de vedere. Ar fi înţelept să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Săgetător – Sunteţi cam nemulţumit de felul în care partenerul tinde să cheltuie banii, dar nici nu este cazul să vă implicaţi în discuţii contradictorii pe această temă.

Capricorn – Traversaţi o zi bună din punct de vedere al sănătăţii. Beneficiaţi de un bune echilibru pe tot parcursul zilei, iar acest lucru vă ajută să vă descurcaţi excelent în tot ce faceţi.

Vărsător – Timpul liber nu-l veţi putea petrece chiar aşa cum vă doriţi. N-ar fi exclus ca unele chestiuni presante de la serviciu să vă oblige să rămâneţi peste program.

Peşti – Consideraţi că este de preferat să daţi noi termene pentru rezolvarea anumitor probleme decât să vă mai certaţi cu partenerii. O persoană din anturaj continuă să vă şicaneze.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ministrul Nicolaescu vine iar la Botoşani
el aşteaptă mulţumirile de rigoare pentru tomograf
Accident deosebit de grav soldat cu moartea unui militar
Sediu nou, ghişeu de informaţii, ronduri de flori, numai ministrul să fie mulţumit
Se anunţă nori negri pentru taximetriştii piraţi
Codreanu abia acum îşi descoperă adversarii politici
Conservatorii par uimiţi de dorinţele alegătorilor
Peremiştii sunt alergici la caravanele umblătoare
Preoţi care slujesc politica în loc de religie
Îi tânăr şi se crede bun la toate
Vă cere votul în stilul său
Program Tele'M Botoşani marţi, 27 mai
Meniurile etnice din şcolile şi grădiniţele din Roma vor fi eliminate
Istoria pentru elevii de clasa a VIII-a se opreşte la 9 mai 1945
Marian Crişan a luat premiul Palme d'Or pentru scurtmetraj la Cannes
Să ne temem de Rusia?
Subcomisarul Cazacu crede în învierea morţilor
Mod de a-ţi găsi nevasta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog