Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20002
De la 07 Ianuarie 2003
122880069

Horoscop

  • 21 August 2008, 23:00
Berbec – V-aţi fi dorit o întâlnire cu mulţi prieteni şi veţi da o serie de telefoane pentru a îi avea alături, dar se pare că v-aţi trezit cam târziu şi eu au deja alte planuri.

Taur – Dorinţa de o mai mare libertate, va fi foarte prost înţeleasă de persoana iubită, chiar dacă nu aveţi şi intenţii necurate, căci aceasta vă va credita cu exact respectiva intenţie.

Gemeni – Pare foarte probabil ca şeful să vă dea astăzi o sarcină dificilă, ceva mai specială, considerând că doar dvs. sunteţi capabil s-o faceţi, ceea ce vă va flata, dar şi extenua.

Rac – Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi puţină ordine în viaţa dvs. şi veţi începe cu ce e mai greu, balanţa dintre venituri şi cheltuieli, o sarcină destul de uşoară când portofelul e gol.

Leu – Comunicaţi bine cu toată lumea şi săriţi în ajutorul celor ce au nevoie de dvs., dar nu veţi avea nume bun, ceilalţi bănuindu-vă amabilitatea dictată de interese ascunse.

Fecioară – O zi în care se pare că vă lăsaţi condus în mod excesiv de sentimente, ceea ce dăunează grav relaţiilor de serviciu şi de afaceri, care cer obiectivitate şi nu subiectivism.

Balanţă – Alături de persoana iubită vă permiteţi o scurtă escapadă romantică şi recreativă, undeva afară de tumultul oraşului, posibil alăturându-vă vouă şi un grup restrâns de prieteni.

Scorpion – Vă simţiţi într-o formă fizică perfectă şi psihicul vă este cotat la parametrii maximi, datorită faptului că relaţia dvs. de cuplu merge excelent şi doar în dragoste credeţi.

Săgetător – Această zi v-o dedicaţi rezolvării problemelor casnice, restante şi prezente, rămânându-vă şi destul timp de petrecut împreună cu persoana iubită, fără de alte rude ori musafiri.

Capricorn – Alături de cei dragi veţi trăi satisfacţia liniştii şi înţelegerii cam impetuoasă, dar din fericire şi scurtă, a unei rude picate pe neaşteptate.

Vărsător – Sunteţi retras, aproape apatic şi doar lucrul în echipă vă este astăzi la îndemână şi asta numai din cauza unor zvonuri nefondate de care nu ar fi trebuit să luaţi cunoştinţă.

Peşti – O zi frumoasă, plină de fantezie şi clipe plăcute. Sunteţi o companie plăcută şi aveţi parte de prieteni adevăraţi. Un Berbec vă dă târcoale, iar dvs. sunteţi în dilemă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Căldura a afectat calitatea conservelor din carne
Topul băncilor procesomane
cele mai agresive bănci cu clienţii lor
Ce vrea de fapt să spună Voronin?
Regiunea transnistreană este la o scânteie de război
Marea Neagră rămâne lac rusesc
Cozonacul de la Boromir are 3 Euri şi chimicale cât să îţi arunce glicemia în aer
Pateul de pasăre de la PROFI este din slănină de…porc şi musteşte de chimicale
Program Tele'M Botoşani vineri, 22 august
De ce Papa este dator lui Iţic
Lacrimi de fericire şi ţigăneală printre sinistraţii din Baranca
Din birourile Mediului, birocraţii văd altfel situaţia localităţilor inundate
Medicul liberal Câmpanu, neputincios în faţa conducerii CJASS
Start la programul „Cornul şi laptele” pentru noul an şcolar
Preşedintele Ţâbuleac este tot mai uimit de aberaţiile unor legi
abia acum descoperă ce legi proaste a votat vreme de patru ani, ca senator
Cupa PNL la tenis de câmp
Certăreţii din CJ cad la pace, iar noi plătim oalele sparte
Se extinde secţia de cardiologie
Grecii ne acordă dreptul la muncă, nu şi la alocaţiile pentru copii
Trăiesc de pe urma unei legi comuniste
Românul şi vremurile (noi)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog