Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11927
De la 07 Ianuarie 2003
122871994

Horoscop

  • 29 March 2009, 23:00
Berbec – O dispută cu şefii s-ar putea să vă anuleze o delegaţie. Din cauza oboselii, resimţiţi o stare accentuată de tensiune. Evitaţi certurile pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.
Taur – Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să suportaţi mai uşor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. Ar fi bine să vă bazaţi numai pe banii pe care îi aveţi.
Gemeni – Aveţi de făcut o mulţime de drumuri mărunte, dar nimic nu vă oboseşte. Din contră, sunteţi hotărât să finalizaţi totul într-un timp record, astfel încât demonstraţi de ce sunteţi în stare.
Rac – Dimineaţă, aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi aveţi de făcut drumuri scurte. La amiază, sfaturile unei rude vă ajută să clarificaţi sentimentele contradictorii.
Leu – Este o perioadă agitată pentru dvs., dar reuşiţi să o scoateţi la capăt destul de repede. Capacitatea de a vă pune ideile în practică este mai mare astăzi decât de obicei.
Fecioară – Astăzi veţi primi nişte bani de la prieteni, ceea ce vă va ridica moralul. Aveţi de rezolvat o problemă financiară pentru care vor pune umărul şi cei de acasă.
Balanţă – Vă aşteaptă o zi de distracţie sau de sport. Aţi putea primi o declaraţie de dragoste care vă va lua prin surprindere. Dacă doriţi să călătoriţi, totul va merge ca pe roate.
Scorpion – Veţi obţine o sumă de bani, fie salariu, fie un câştig obţinut în urma unei operaţii comerciale. Se iveşte o întrevedere cu o persoană care ajută în domeniul serviciului.
Săgetător – Sunteţi într-o vervă molipsitoare. O discuţie va pune pe tapet adevăruri la care nu aţi mai meditat până acum. O călătorie v-ar putea aduce unele avantaje materiale.
Capricorn – Vă aşteaptă o zi însorită, fără ca vreun nor să strice atmosfera persoanei iubite. Totul pare într-o perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt.
Vărsător – Aţi putea încerca finalizarea unor lucrări de serviciu. Ar fi cazul să vă grăbiţi, căci situaţia nu suportă nici o amânare. O problemă de sănătate se va rezolva în mod neaşteptat.
Peşti – Vreţi victoria pe toate planurile, fie că e vorba de sport, afaceri sau viaţă sentimentală. Iar astrele vă sunt alături. Memoria vă este, ca de obicei, atuul principal.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Complot în jurul Adei Macovei
Ioan Rotundu
O femeie şi-a schimbat aspectul fizic pentru copiii săi
Comentariul comentariilor XLIX
(Ioan Rotundu)
Avalanşă de arderi necontrolate
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 30 martie
A fost premiată la Festivalul de muzică uşoară „Ghiocelul de argint”
Dezinteres total pentru mecanică la SAM Vlădeni Deal
Undă verde pentru reabilitare a drumului european care străbate oraşul Flămânzi
Eee... ce vremuri!
Reproşul lui Iliescu către prostănacul Geoană
Ruga microbiştilor către Dumnezeu
Românul şi oul
„Arată că-ţi pasă, cumpără de-acasă!”
La Termica se stă cu netreaba în mână
Pe drumurile judeţene se face treabă ca în agricultură odinioară
Ţurcanu a pusa gând rău caselor de schimb valutar
Atac la persoana primarului Flutur
Salată de cartofi de sezon
Citeşte şi hotărăşte!
Proteze sunt pentru toţi pacienţii, dar numai pe… Internet
Vom plăti consultaţiile medicilor de familie?
Opt directori de spitale declaraţi incompetenţi funcţiei ocupată
Se va schimba modul de calcul al pensiilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog