Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5974
De la 07 Ianuarie 2003
122866041

Horoscop săptămânal 24-30 august 2015

  • 29 August 2015, 23:00
Berbec
Saptamana ce urmeaza veti fi contactat de o ruda indepartata, fie pentru a va anunta despre o mostenire la al carui partaj trebuie sa participati, fie pentru a veni la un eveniment important in viata persoanei respective, nunta sau botez. Weekend-ul va fi probabil si perioada in care veti pleca spre acest important eveniment.

Taur
Va veti incepe saptamana plini de energie. Toate planurile va merg bine, aveti noroc atat in dragoste cat si in cariera. O atitudine pozitiva va caracterizeaza in urmatoarele zile. Puteti incepe noi proiecte sau puteti incerca chiar sa porniti o afacere.

Gemeni
O vizita la medic pentru un control de rutina va poate da peste cap planurile de vacanta. Toate analizele si medicamentele va vor costa ceva bani. Sanatatea este cea mai importanta, asa ca nu o negliza. Spre sfarsitul saptamanii aplele se vor aseza.

Rac
Nu ati mai mers de ceva timp in concediu, dar cu toate acestea problemele si proiectele de la job va tin inca departe de o vacanata. Poate cateva zile libere nu v-ar strica. O fuga pana la munte sau la mare cu trenul este probabil cea mai potrivita alegere in aceasta perioada.

Leu
Persoana draga va va pune rabdarea la incercare in aceasta saptamana. Amintiti-va ca o iubiti si ca este omul alaturi de care ati ales sa petreceti atat momentele bune cat si pe cele rele. Spre finalul saptamanii veti purta o discutie serioasa cu partenerul in care se vor lamuri numeroase aspecte ale vietii de cuplu ce pana acum va nemultumeau. Nu uitati sa spuneti tot ce aveti pe suflet.

Fecioara
Indiferent de obstacolele ce va vor sta in cale, in aceasta saptamana veti gasi intelepciunea de a le rezvolva pe toate. Tot ce terbuie sa faceti este sa tratati situatia cu mult calm si rationament. Exista posibilitatea sa trebuiasca sa alegeti de multe ori intre liniste si bani, important este sa va multumeasca propria decizie.

Balanta
Aspectul fizic va va preocupa mai mult in perioada ce urmeaza, asa ca exista posibilitatea sa va gasiti ca hobby un nou sport. Plimbarile in aer liber va vor ajuta sa contemplati la anumite aspecte din viata personala care pana acum au stat bagate sub pres, dar care merita a fi rezolvate.

Scorpion
Chiar daca pana acum nu ati avut timp sa va relaxati, fie sa va uitati la un film bun sau sa cititi o carte interesanta, in perioada ce urmeaza cu siguranta veti avea mai mult timp liber. Profitati de el! O excursie sau o vacanta este prilejul ideal sa vizitati locuri noi care va vor imbogati spiritual.

Sagetator
Exista posibilitatea unor schimbari, fie in cariera fie in viata amoroasa. Depinde doar de dumneavoastra cum le veti programa! Chiar daca este greu sa alegi, la un moment dat in viata veti ajunge sa fiti multumiti ca ati facut aceasta schimbare, atat de grea la momentul respectiv.

Capricorn
O sa aveti parte de o perioada in care veti fi foarte creativi. Una dintre cele mai importante caracteristicile ale zodiei va va aduce numai beneficii. Exista posibilitatea sa incropiti o idee handmade care sa va aduca si beneficii financiare, in timp ce va relaxati. Ocazia nu trebuie pierduta.

Varsator
Este momentul sa fiti recompensati si sa vi se recunoasca meritele. Ati muncit din greu iar acum tot ce veti face este sa culegeti laurii victoriei. Incercati sa ramaneti la fel de focusati si pe mai departe pe tot ceea ce faceti pe plan profesional, pentru ca veti avea numai de castigat.

Pesti
Surprize la tot pasul pentru nativii acestei zodii in perioada ce urmeaza. Profitati de ocazie si faceti totul pentru a valorifica oportunitatile. O petrecere neanuntata, vizita unui prieten bun plecat peste hotare sau chiar vestea ca va mai aparea un nou membru in familie, toate fac parte din categoria surprizelor de proportii de care va veti bucura in aceasta saptamana.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cine a confiscat dreptatea cerută de credincioşi mitropolitului Teofan?
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Surpriză oferită logodnei
Reţeta săptămânii: Sos de legume argentinian
Comuna Vorniceni terorizată de un comisar şef şi un agent şef de poliţie
cei doi protejează hoţiile şi crimele din comună
Tactica de intimidare şi şantaj a miliţianului Vasile Luchian
Corupţia din Poliţia Botoşani ia proporţii nebănuite
Ioan Rotundu
Sindromul laşităţii la botoşăneni
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog