Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21952
De la 07 Ianuarie 2003
122882019

Horoscop zilnic 11.06.2018

  • 10 June 2018, 23:00
Berbec
Daca va ganditi sa faceti o investitie sau sa cumparati un obiect de valoare mare, este bine sa stiti ca in contextul astral de azi nu este recomandabil sa luati decizii finale sau sa efectuati tranzactii, fiindca se pot dovedi paguboase. Exista o predispozitie catre nervozitate si riscati sa provocati confruntari cu cei din jur. Eastrolog.ro va recomanda prudenta si stapanire de sine. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile celor apropiati.

Taur
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei incurcaturi sau intarzieri in legatura cu o suma de bani care vi se cuvine. Va recomandam sa fiti foarte atent si precaut mai ales in activitatile comerciale, pentru ca exista riscul sa comiteti o ilegalitate, fara intentie sau chiar fara sa va dati seama. Ar fi bine sa amanati luarea deciziilor importante si semnarea unor documente oficiale.

Gemeni
La locul de munca sau in afaceri, aveti tendinta de a deveni extrem de exigent cu colegii sau cu partenerii si de a-i critica excesiv. Va sugeram sa amanati discutarea chestiunilor importante si sa va limitati la activitati de rutina. Relatia cu partenerul de viata s-ar putea tensiona din cauza ca intentionati sa cumparati ceva ce nu este cu adevarat necesar sau sa cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Ar fi bine sa luati toate deciziile financiare impreuna.

Rac
In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza ca incasarea unei sume pe care contati intarzie din motive independente de dumneavoastra. Aveti sanse reale sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi, cu conditia sa dati dovada de rabdare si sa treceti cu calm peste eventualele dificultati neasteptate. O persoana mai in varsta din anturaj v-ar putea oferi sfaturi utile. Astazi eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile si chilipirurile, fiindca exista riscul sa intrati in conflict cu legea.

Leu
Inainte de amiaza este posibil sa primiti o veste de la cineva de departe, probabil o ruda sau un prieten. Nu este exclus ca in urma acestei vesti sa va ganditi sa faceti o calatorie. Deca trebuie sa conduceti masina, eastrolog.ro va recomanda sa respectati cu strictete regulile de circulatie si sa fiti foarte precaut si atent, inclusiv la eventualele greseli ale celorlalti soferi. Pe tot parcursul zilei exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile si sa sa fiti penalizat.

Fecioară
In prima parte a zilei este posibil sa primiti vesti bune de la o ruda. S-ar putea chiar sa puneti la cale impreuna o intalnire sau o calatorie mai lunga. In relatia cu partenerul de viata, eastrolog.ro va recomanda sa fiti atent la tendinta de a deveni irascibil si sa incercati sa amanati discutarea unor chestiuni delicate, care pot genera controverse. Este o zi buna pentru a va ocupa de diverse probleme mici din camin.

Balanţă
Se intrevede o zi destul de aglomerata in plan profesional si in afaceri. De asemenea, este posibil sa intampinati dificultati in colaborarea cu colegii sau cu partenerii. Este de preferat sa va ocupati de chestiuni de rutina sau care nu necesita munca in echipa. In familie, eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu.

Scorpion
Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte strict pentru azi. In prima parte a zilei este posibil sa fiti nevoit sa va modificati programul de mai multe ori, din cauza unor evenimente neprevazute. O persoana apropiata v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere noua, care pare profitabila la prima vedere. Va sfatuim sa o analizati cu atentie, dar sa nu va grabiti sa luati o hotarare astazi.

Săgetător
Este posibil sa aflati ca trebuie sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Pentru ca aceasta calatorie sa fie incununata de succes, trebuie sa fiti diplomat, flexibil si dispus sa cautati solutii de compromis. Va sfatuim sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare si, in general, sa evitati confruntarile. Situatia financiara din aceasta perioada ar putea sa nu fie foarte buna, dar va puteti redresa in scurt timp, cu ajutorul unei persoane apropiate.

Capricorn
In prima parte a zilei aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa provocati o discutie aprinsa cu o femeie mai in varsta din familie. Pentru a evita o cearta, ar fi bine sa amanati discutarea unor chestiuni importante sau delicate. Este recomandat sa evitati speculatiile si sa nu va lasati tentat de chilipiruri sau de castiguri usoare. Dupa-amiaza ati putea avea ocazia sa ajutati o persoana apropiata, fie cu un sfat sau o idee, fie concret, material.

>Vărsător
S-ar putea sa resimtiti o stare de nemultumire generala, fara un motiv precis, si sa va propuneti sa faceti o schimbare care sa alunge monotonia din viata dumneavoastra. In plan financiar este posibil sa va confruntati cu o intarziere sau o incurcatura care va obliga sa amanati punerea in aplicare a unui proiect. Va recomandam sa fiti cat mai flexibil in relatiile cu cei dragi.

Peştii
In prima parte a zilei este posibil sa fiti nervos din cauza unei dificultati financiare de moment. Cu calm si cu ajutorul unei persoane apropiate, veti putea rezolva problema in scurt timp. La locul de munca si in afaceri, eastrolog.ro va sugereaza sa amanati demararea sau finalizarea unor activitati sau proiecte importante. In schimb, este o zi buna pentru activitati de rutina. Speculatiile de orice fel sunt contraindicate azi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


De la miting la biserică:
Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au mers la mănăstirea Dealu
Presa internațională: Mitingul PSD sau absurdul românesc
Un protest al unui partid aflat la putere, într-un moment în care liderii sunt vizați de dosare de corupție. Dragnea nu a încetat să pună presiune pe magistrați
Bancul zilei: Naşteri în ritm gastronomic
„Statul paralel” a furat luminiţele mitingului lui Dragnea
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 8.06.2018
Aventură în fieful reclamelor mincinoase
Ioan Rotundu
Traian Băsescu: Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea
Dacă eu am creat «statul paralel», Dragnea este cel care a lins cu sârg pe toţi şefii instituţiilor «statului paralel»
Iadul lui Liviu Dragnea
Lumea lu' Rotundu: Prin Codrii de aramă
Orban despre mitingul puterii: Liderii PSD au debitat fantasmagorii
Și-au pierdut uzul rațiunii și trăiesc într-o realitate paralelă
De ce IJP continuă cercetările în dosarul fabricat de Stâncescu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog