Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16517
De la 07 Ianuarie 2003
122876584

Horoscop zilnic 14.06.2018

  • 14 June 2018, 23:00
Berbec
La locul de munca sau in afaceri puteti avea realizari frumoase dar nu este exclus sa aveti de munca mai mult decat v-ati asteptat. Un coleg sau un partener invidios ar putea incerca sa va implice intr-o cearta. Nu va lasati provocat! Este posibil ca partenerul de viata sa fie nemultumit din cauza ca in ultima vreme nu ati acordat suficienta atentie caminului. V-ar prinde bine o iesire in doi, intr-un loc interesant.

Taur
In activitatea profesionala sau in afaceri este posibil sa intampinati dificultati din cauza ca un coleg sau un partener nu si-a respectat o promisiune. Daca aveti de cumparat un obiect de valoare, ar fi bine sa nu va grabiti, fiindca azi aveti tendinta de a cheltui prea mult sau de a actiona sub impulsul momentului. In partea a doua a zilei, va sugeram sa evitati calatoriile, fiindca exista un risc de accidente si sunteti predispus la probleme de sanatate.

Gemeni
Daca plecati intr-o calatorie, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent si sa nu va grabiti. Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Astazi ar fi bine sa evitati discutiile importante in plan profesional sau in afaceri, pentru ca se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma si riscati sa luati decizii dezavantajoase. In a doua parte a zilei puteti petrece momente placute impreuna cu prietenii. Nu va neglijati partenerul de viata!

Rac
Este posibil ca familia sa nu fie de acord cu intentia dumneavoastra de a face un imprumut pentru rezolvarea unei probleme din locuinta. Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont ca nu este o zi buna pentru a lua decizii in chestiuni financiare. Relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei divergente de opinii cu privire la un grup de prieteni. Ar fi bine sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare. Seara este favorabila activitatilor recreative mai putin obisnuite.

Leu
In prima parte a zilei este posibil sa incasati o suma importanta. Ar putea fi vorba despre recuperarea unei datorii sau despre un credit pe care l-ati solicitat de curand. Azi este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si sa aveti dificultati de concentrare. Prin urmare, ar fi de preferat sa amanati negocierile si deciziile importante in plan profesional sau in afaceri. Spre seara se intrevede o scurta calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

Fecioară
Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate relatiile de prietenie si de parteneriat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont si de opiniile partenerului de viata. Se recomanda prudenta in chestiuni financiare, fiindca aveti tendinta de a lua decizii neinspirate, sub impulsul momentului

Balanţă
Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere. Aveti sanse de reusita atat in plan financiar, cat si in viata sociala. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa fie armonioasa, iar in relatiile cu membrii familiei nu se intrevad probleme deosebite. Eastrolog.ro va recomanda sa nu faceti cumparaturi azi, fiindca aveti tendinta de a cheltui prea mult sau de a cumpara lucruri de care nu aveti nevoie, sub impulsul momentului.

Scorpion
In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna un loc de munca sau o colaborare. Va sfatuim sa analizati propunerea cu atentie, fiindca s-ar putea sa nu fie exact ceea ce pare. Consultati-va cu partenerul de viata si nu luati decizii in graba!

Săgetător
O persoana apropiata ar putea fi dispusa sa va ajute financiar ca sa puteti finaliza o activitate casnica pe care ati inceput-o cu ceva timp in urma. Puteti sa profitati de ocazie, dar va sfatuim sa discutati conditiile intelegerii cu prudenta si diplomatie, ca sa nu se ajunga la tensionarea relatiei. In a doua parte a zilei, relatia cu persoana iubita ar avea mult de castigat daca incercati o activitate recreativa nou, incitanta.

Capricorn
Daca intentionati sa faceti o tranzactie imobiliara, in prima parte a zilei este posibil sa se iveasca o oportunitate avantajoasa. Familia va acorda toata increderea si va sustine neconditionat, dar astazi va sfatuieste sa nu luati decizii cu implicatii financiare. In activitatea profesionala sau in afaceri s-ar putea sa fiti obligat sa intarziati cu o lucrare importanta, din motive independente de dumneavoastra.

Vărsător
S-ar putea sa va simtiti putin descurajat de numarul problemelor pe care le aveti de rezolvat azi. Va sfatuim sa faceti o lista de prioritati si sa nu va grabiti, pentru a evita greselile de neatentie. Partenerul de viata pare sa aprecieze schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin. Ar fi bine sa tineti cont ca nu este o zi buna pentru investitii sau pentru a cumpara obiecte de valoare. V-ar prinde bine o scurta calatorie de relaxare si de incarcare a bateriilor.

Peştii
In prima parte a zilei este posibil sa obtineti un castig financiar important dintr-o tranzactie comerciala. Astazi sunt favorizate activitatile casnice si aveti posibilitatea sa faceti o schimbare pentru a imbunatati confortul locuintei. Eastrolog.ro va sugereaza sa petreceti seara facand planuri de viitor impreuna cu persoana iubita.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Autopedeapsă
Președintele ÎCCJ acuză presiuni la adresa justiției și a unor persoane din sistem
exact când instanțele trebuie să dea sentințe în dosare grele: Voi sesiza
Mesajul de stat paralel a fost folosit în Turcia, unde judecători şi procurori au fost arestaţi
Tăriceanu nu ar vrea să meargă pe mâna lui Dragnea cu suspendarea lui Iohannis
Cine este Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis la șefia SIE:
vicepreședintele PSD apropiat de Hrebenciuc, ajuns de nevoie în tabăra lui Dragnea
Ludovic Orban: Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui
săptămâna viitoare
Cum au primit PSD-iștii propunerea lui Iohannis pentru SIE:
„Nu a existat o minimă comunicare cu partidul. Iohannis a făcut o mutare împotriva noastră”
Sebastian Ghiță a fost achitat de Instanța supremă.
Decizia nu e definitivă
Statul New York îl dă în judecată pe Donald Trump
pentru că a folosit banii Fundației sale în scopuri personale / Procurorii cer dizolvarea ONG-ului
Toader, despre propunerea CSM privind numirea procurorilor şefi:
Legile au fost deja adoptate
BNR va limita accesul la creditele imobiliare scăzând gradul de îndatorare.
Cum au procedat cehii, ungurii, polonezii și slovacii, aflați în aceeași dilemă
CSM vrea ca procurorii-șefi să fie numiți de președinte, la propunerea Consiliului.
Ministrul justiției ar urma să dea doar un aviz
Gazele românești din Marea Neagră ar putea asigura jumătate din consumul Ungariei
Jubileul Şcolii Populare de Arte Botoşani la Lumea lu’ Rotundu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog