Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
626
De la 07 Ianuarie 2003
122886275

Horoscop zilnic 15.06.2018

  • 15 June 2018, 23:00
Berbec
Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte strict pentru azi, fiindca este posibil sa survina diverse evenimente neprevazute din cauza carora trebuie sa va schimbati planurile. In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata, in interes profesional sau de afaceri. Partenerul de viata ar putea sa va reproseze ca neglijati viata de cuplu. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile aprinse si sa va sustineti punctul de vedere cu tact si rabdare.

Taur
In prima parte a zilei este posibil ca starea de nervozitate sa va puna in situatii delicate fata de prieteni si de membrii familiei. Daca vi se pare ca initiativele dumneavoastra nu sunt prea bine primite astazi, nu are rost sa insistati. Eastrolog.ro va sugereaza sa evitati discutiile in contradictoriu cu rudele si sa acordati mai mult timp odihnei.

Gemeni
In cursul diminetii s-ar putea ca superiorul ierarhic sa va reproseze ca nu ati terminat o lucrare la timp. Chiar daca raspunderea pentru intarziere nu este numai a dumneavoastra, va sfatuim sa ii explicati situatia cu mult calm. O persoana apropiata ar putea fi dispusa sa va ajute sa lamuriti lucrurile mai repede si mai usor decat v-ati fi asteptat. In a doua parte a zilei ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi.

Rac
Aveti tendinta sa va dedicati activitatilor profesionale sau afacerilor si sa neglijati relatiile cu familia si prietenii. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate, dar sunteti tentat sa va eschivati motivand ca nu aveti timp. Va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si pietenilor, mai ales daca au nevoie de ajutorul dumneavoastra.

Leu
Este posibil sa va confruntati cu mici probleme in plan sentimental. Neintelegerile cu persoana iubita se pot clarifica destul de usor printr-o discutie sincera si calma. Sfaturile unei persoane cu experienta va pot fi de mare ajutor pentru rezolvarea unei probleme financiare, probabil in legatura cu un imprumut. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti cat mai prudent in discutiile cu rudele mai in varsta, pentru a evita o cearta.

Fecioară
In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza unei vesti neplacute de la persoana iubita. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa declansati conflicte cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Va recomandam sa incercati sa fiti mai intelegator si sa va stapaniti tendinta de a cauta nod in papura celor din jur. Puteti petrece o seara relaxanta in compania unor persoane apropiate.

Balanţă
Astazi s-ar putea sa nu fiti prea comunicativ, asa ca ar fi de preferat sa amanati intalnirile si discutiile importante, atat in plan profesional cat si in plan sentimental. Va sugeram sa amanati activitatile care necesita capacitate de concentrare si atentie la detalii, fiindca exista riscul sa faceti greseli costisitoare. In relatiile cu partenerul de viata si cu membrii familiei, ar fi bine sa fiti mai atent la opiniile si dorintele celorlalti.

Scorpion
Daca va ganditi sa plecati intr-o calatorie de afaceri, eastrolog.ro va recomanda sa va consultati si cu partenerul de viata. S-ar putea ca acesta sa conteze pe dumneavoastra pentru anumite activitati legate de camin sau de familie. Sfaturile unei rude mai in varsta se pot dovedi foarte utile pentru aplanarea unui potential conflict cu o persoana apropiata. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti vizita unor persoane dragi, care va ajuta sa va destindeti.

Săgetător
Inainte de amiaza este posibil sa aveti dificultati de concentrare, care va reduc randamentul la locul de munca. Daca reusiti sa va pastrati calmul si sa fiti obiectiv, aveti posibilitatea sa contribuiti la dezamorsarea unei situatii conflictuale aparute intre colegii de serviciu. In familie, eastrolog.ro va recomanda sa fiti diplomat si sa ascultati si opiniile persoanelor mai in varsta. Spre seara este posibil sa va intalniti cu un vechi prieten.

Capricorn
Incepeti ziua plin de entuziasm si va simtiti instare sa incepeti un proiect nou. Este posibil sa revina in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu ceva timp in urma, dar care acum nu mai suporta amanare. Atat in familie cat si la locul de munca, este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu.

Vărsător
Daca sunteti tentat sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti foarte prudent. S-ar putea sa gresiti si chiar sa amplificati starea de tensiune. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie problemelor partenerului de viata, pentru a evita o neintelegere in familie in legatura cu cheltuielile. Dupa eforturile depuse in plan profesional in ultima vreme, ar fi bine sa va odihniti mai mult si sa va gasiti timp si pentru activitati relaxante.

Peştii
In contextul astral tensionat de azi este recomandabil sa nu va asumati noi responsabilitati la locul de munca sau in afaceri. Este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma, asa ca ar fi bine sa va ocupati mai intai de chestiunile care nu suporta amanare. Avand in vedere ca exista o predispozitie catre nervozitate, va sfatuim sa evitati discutarea unor subiecte delicate si sa nu va lasati atras in confruntari.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Derută vestimentară
Filosoful Mihai Șora explică, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo
Ambasadorul Franței despre caricatura Charlie Hebdo:
Nu reprezintă în niciun fel sentimentul opiniei publice franceze / Orice s-ar putea gândi despre acest desen, libertatea de exprimare şi libertatea presei sunt principii fundamentale
Catrenul săptămânii
De ce IJP continuă cercetările în dosarul fabricat de Stâncescu
„Statul paralel” a furat luminiţele mitingului lui Dragnea
Aventură în fieful reclamelor mincinoase
Cum judecătorul l-a jumulit de avere pe marinarul Neculai Bejuşcă
Loază politică, un pic de respect pentru adevăr poţi să ai?
De ce a fost mituit Ciorbea cu pensia specială
Jubileul Şcolii Populare de Arte Botoşani la Lumea lu’ Rotundu
România, cele mai puternice scumpiri din UE
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 15.06.2018
Deputat Budăi, comunicatul unde-i?
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Scoala Populara de Arte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog