Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6715
De la 07 Ianuarie 2003
122892364

Horoscop zilnic 19.06.2018

  • 18 June 2018, 23:00
Berbec
Puteti avea succes intr-o calatorie de afaceri. Va recomandam sa fiti atent ce vorbiti cu persoanele care va insotesc. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Va recomandam sa fiti cat mai intelegator si ingaduitor. Spre seara este posibil sa primiti un cadou care va face placere.

Taur
Dimineata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. Daca va framanta o problema sentimentala, eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati optimismul si sa aveti rabdare. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Gemeni
Sunteti in forma si se pare ca va ganditi sa incepeti noi activitati pentru familie si camin. Partenerul de viata si familia va sprijina. S-ar putea sa va preocupe micile dificultati financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme. Nu se intrevad probleme serioase, asa ca va incurajam sa fiti mai optimist.

Rac
In prima parte a zilei sunteti apreciat pentru entuziasmul de care dati dovada in plan profesional. Va simtiti bine la o intalnire cu prietenii si este posibil sa fiti invitat la o petrecere. Va sfatuim sa fiti cumpatat, fiindca sunteti predispus la probleme de sanatate. Nu este cazul sa va ingrijorati, poate fi vorba despre o simpla indispozitie care va trece repede.

Leu
Se pare ca sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este un moment bun pentru a face planuri de viitor. Ziua de azi este favorabila investitiilor, afacerilor si calatoriilor in interes personal. Puteti avea succes in tot ce faceti. Eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de acest context astral favorabil.

Fecioară
Sunt sanse sa incasati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere. Daca bugetul va permite, aveti posibilitatea sa faceti o investitie rentabila pe termen lung. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa va menajati sanatatea si sa evitati surmenajul.

Balanţă
Sunt sanse sa incasati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere. Daca bugetul va permite, aveti posibilitatea sa faceti o investitie rentabila pe termen lung. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa va menajati sanatatea si sa evitati surmenajul.

Scorpion
Se pare ca sunteti foarte increzator in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Va sfatuim sa nu riscati prea mult. Este o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei, care va pot prilejui un succes nesperat in plan financiar. Seara aveti ocazia sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Nu este exclus sa primiti vizita unor rude.

Săgetător
In afaceri sau la locul de munca, azi puteti avea idei originale si initiative indraznete. Dupa-amiaza s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati destul de problemele casei. Eastrolog.ro va sfatuieste sa primiti criticile cu calm si sa incercati sa ii intelegeti punctul de vedere. Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta.

Capricorn
Se pare ca nu parcurgeti o perioada prea buna in plan financiar. Puteti gasi o modalitate de a creste veniturile daca incercati o abordare noua sau neconventionala a domeniului dumneavoastra de activitate. Spiritul de aventura si optimismul va determina sa va asumati riscuri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati speculatiile financiare.

Vărsător
Reusiti sa treceti mai usor peste grijile cotidiene, gratie entuziasmului si optimismului cu care incepeti ziua. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti planuri pentru o calatorie mai lunga impreuna cu persoana iubita. Eastrolog.ro va recomanda sa va bazati doar pe banii pe care ii aveti. Suma care vi s-a promis pentru o colaborare nu este inca o certitudine.

Peştii
Este o zi buna pentru a face planuri de viitor si pentru a demara noi activitati in domeniul social. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va pripiti in luarea deciziilor importante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bucuria poliţistului
Uniunea Europeană prelungește cu un an sancțiunile impuse Rusiei
"Sistemul medical e subfinanţat. Puţinii bani - cheltuiţi nejudicios"
Orban, despre demisionarii din PNL:
Niște firimituriști care se mulțumesc cu ce pică de la masa lui Dragnea
Liberalii depun moțiunea de cenzură pe 20 iunie,
cu o zi înaintea sentinței în dosarul lui Dragnea
Criza migranților: Dreapta bavareză îi impune lui Merkel un ultimatum de două săptămâni
În lipsa unei soluții, ministrul de Interne va închide granițele pentru solicitanții de azil
Gabriel Vlase: "Am vorbit cu Liviu Dragnea înainte să merg la președintele Klaus Iohannis"
Neacșu:"Săptămâna asta puțin probabil să avem un șef la SIE"
Fostul președinte al Înaltei Curți neagă că a semnat protocolul cu SRI,
pe motiv că se pensionase. Actuala șefă a instanței supreme l-a chemat pentru lămuriri
Progresul României în combaterea corupției e impresionant.
Vă încurajăm să continuați. Numai așa eliminați vulnerabilitățile pe care puteri ostile le-ar putea folosi
Gabriela Firea despre huiduielile de pe Arena Națională:
M-am tot gândit zilele acestea. Am greșit. Știți cum e, mintea românului cea de pe urmă
SRI a făcut public protocolul cu Parchetul General și Curtea Supremă
Primar Flutur, las-o mai moale cu scuzele faţă de evrei!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog