Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24724
De la 07 Ianuarie 2003
122884791

Horoscop zinic 16.05.2018

  • 15 May 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa amanati o calatorie in interesul familiei, din motive financiare. Este momentul sa va ganditi la proiecte ambitioase, pe termen lung. Spre seara, este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Va sfatuim sa tineti cont de contextul astral al zilei, care este defavorabil interactiunilor sociale. Daca nu va puteti eschiva, fiti cat mai diplomat si evitati orice subiect de discutie care ar putea conduce la cearta!

Taur
Dimineata este posibil sa nu fiti in apele dumneavoastra, atat in familie cat si la locul de munca, si sa nu reusiti sa va faceti inteles. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati sa discutati chestiuni importante cu colegii sau cu sefii, pentru ca dificultatile de comunicare pot conduce la neintelegeri cu consecinte neplacute. Nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare mare.

Gemeni
In prima parte a zilei este posibil sa va indispuna o problema minora de sanatate si sa aveti tendinta sa va izolati de ceilalti. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur, dar sa fiti prudent si sa nu provocati discutii pe teme controversate, pentru ca exista riscul sa degenereze usor in cearta. Spre seara, o persoana apropiata ar putea sa va redea buna dispozitie cu prilejul unei intalniri intamplatoare.

Rac
Astazi eastrolog.ro va sugereaza sa evitati intalnirile in interes profesional sau de afaceri, din cauza ca riscul de neintelegeri este mult mai mare decat de obicei. De asemenea, intalnirile cu prietenii se pot solda cu dezamagiri. Relatiile sentimentale pot decurge fara probleme, cu conditia sa fiti mai atent la dorintele partenerului de viata.

Leu
Contextul astral al zilei ii poate face pe multi Lei sa fie mai putin comunicativi si mai predispusi catre cearta. Fiti prudent si evitati conflictele cu colegii si cu membrii familiei! In plan profesional puteti sa va bazati pe intuitie. Se pare ca familia asteapta de la dumneavoastra sa va implicati mai mult in problemele caminului.

Fecioară
In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus si sa aveti impresia ca cei din jur asteapta prea mult de la dumneavoastra. In plan profesional aveti tendinta sa deveniti necomunicativ si necooperant. Ca sa nu stricati relatiile cu colegii, ar fi bine sa le aratati ca se pot baza pe dumneavoastra. In plan personal, se pare ca problemele care va framanta sunt mai putin grave decat credeti.

Balanţă
Se pare ca va simtiti in forma si munciti cu tragere de inima si cu spor. Va sfatuim sa fiti atent, pentru ca s-ar putea ca un coleg sa fie invidios si sa va sape. Astazi nu este indicat sa urmariti castiguri usoare, iar chilipirurile se pot dovedi inselatoare. Eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Puteti face impreuna planuri de viitor pentru camin.

Scorpion
In prima parte a zilei este posibil sa simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva apropiat despre problemele sentimentale care va framanta. Se pare ca va simtiti neglijat de persoana iubita. Atentie la tendinta de a vedea numai jumatatea goala a paharului, care va poate impinge catre o stare depresiva! Daca deveniti morocanos, riscati sa agravati tensiunile din relatia cu partenerul de viata.

Săgetător
In prima parte a zilei este posibil sa simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva apropiat despre problemele sentimentale care va framanta. Se pare ca va simtiti neglijat de persoana iubita. Atentie la tendinta de a vedea numai jumatatea goala a paharului, care va poate impinge catre o stare depresiva! Daca deveniti morocanos, riscati sa agravati tensiunile din relatia cu partenerul de viata.

Capricorn
Se pare ca sunteti preocupat de o problema profesionala care se dovedeste mai greu de rezolvat decat ati crezut. Colegii s-au obisnuit cu stilul dumneavoastra serios si constiincios de a munci, dar azi riscati sa le pareti indispus si necomunicativ. Ati face bine sa amanati activitatile importante, care necesita putere de concentrare. In familie, atentie la tendinta de a lua decizii fara sa va consultati cu ceilalti!

Vărsător
Este posibil sa fiti indispus din cauza unei divergente de opinii cu partenerul de viata si sa nu reusiti sa va concentrati la locul de munca. Un proiect la care munciti de mai mult timp ar putea incepe sa dea roade. Va sfatuim sa aveti rabdare in continuare. Ar fi bine sa fiti mai atent cu cei din jur si sa ascultati sfaturile celor apropiati..

Peştii
Astazi aveti mari sanse de succes in afaceri. Este posibil sa incheiati un contract avantajos sau sa gasiti inca o sursa de venituri pe langa slujba de baza. Avand in vedere contextul astral tensionat al zilei, eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu ignorati sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


AmCham Romania solicită autorităților menținerea Pilonului II de pensii private:
Iohannis, după întâlnirea cu Dăncilă:
Este necesar ca tensiunile pe teme de politică externă să înceteze imediat, pentru ca țara noastră să rămână un actor credibil în relația cu SUA, la nivelul UE și al NATO
Arbitrul telecom deține o sumă considerabilă de bani
și nu vreau ca prin acești bani să se facă centura la Brăila, ci să se întoarcă la industrie /Sper ca în toamnă să avem o strategie națională pentru tehnologia 5G
Bloomberg: Apogeul creşterii economiei în România, Ungaria, Polonia şi Cehia s-a încheiat.
Politicile monetare se înăspresc pe fondul inflaţiei
Gelu Voican Voiculescu, audiat la Parchetul General în dosarul Revoluţiei
Statistica: Produsul intern brut în trimestrul I 2018 s-a menţinut,în termeni reali,
la acelaşi nivel cu cel înregistrat în trimestrul IV 2017
Dragoș Pătraru, audiat la Comisia de cultură din Camera Deputaților:
Controlul editorial exercitat de noua conducere a TVR este total și insuportabil pentru jurnaliști
Grațiela Gavrilescu: Am luat conceptul de anticorupție și l-am transformat în ce?
În repercutarea dezvoltării!
DNA cere pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea:
7 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu și 2 ani și 6 luni pentru fals
Bancul zilei: Tipic scotian
Manole blochează înfiinţarea unei mănăstiri în memoria Sf. Ioan Hozevitul
Ioan Rotundu
A murit Cristian Țopescu
Liviu Dragnea, speriat de "Ok Google".
Ce i-a apărut de fapt liderului PSD pe telefon
Forumul Judecătorilor anunță că se retrage de la lucrările Comisiei Iordache:
Sunt amendamente care plasează judecătorii și procurorii pe același nivel cu proxeneții și traficanții de carne vie, cu cămătarii și contrabandiștii
CSM: Nu am propus instituirea unui prag valoric în cazul vreunei infracţiuni,
cu atât mai puţin pentru abuz în serviciu în cazul funcţionarilor publici sau pentru
Răzvane, nu mai prosti lumea cu goangele lui Dragnea!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog