Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8756
De la 07 Ianuarie 2003
122894405

Horoscopul săptămânii 25 – 31 iulie 2016

  • 30 July 2016, 23:00
Berbec
Problemele se rezolva cu discretie si ajungi la concluzia asta intr-un punct sensibil in care te vei afla la inceputul saptamanii. Problemele interioare sunt cauzate de indoielile si analizele eronate pe care le vei face. Zile favorabile: marti si vineri.

Taur
Va fi o saptamana in care vei trai totul cu o intensitate de nedescris. Iti place foarte mult sa vezi ca in viata ta lucrurile merg cu viteza si asta te ajuta cu privire la planurile pe care le vrei duse la bun sfarsit. Zile favorabile: miercuri si sambata.

Gemeni
Devii o mica vedeta si noua ta pozitie sociala te ajuta pentru a obtine succesuri nesperate. Apare si panica fireasca in acest context nou, insa lucrurile se echilibreaza spre final de saptamana. Zile favorabile: vineri si duminica.

Rac
Te retragi in lumea ta si te gandesti ca cea mai buna solutie este sa petreci ceva mai mult timp cu tine insuti. E o alegere inteleapta sa stai deoparte de haos in aceasta perioada. Zile favorabile: luni si joi.

Leu
Apar castiguri semnificative din redevente sau dobanzi. Pe plan sentimental s-ar putea sa fii pus un pic la incercare, insa totul e trecator. Zile favorabile: miercuri si joi.

Fecioară
Faci calcule fara sfarsit si te ambitionezi sa iti depasesti conditia financiara inca o data. Indoielile privind relatiile tale, fie ca sunt de prietenie sau de colegialitate la locul de munca, vor creste. Zile favorabile: vineri si duminica

Balanţă
In perioada urmatoare va trebui sa ai mare grija la stilul tau de viata. Sanatatea poate fi pusa la grea incercare din cauza lipsei somnului si a regimului alimentar nesanatos. Zile favorabile: marti si vineri.
Scorpion
Esti plin de draci inca de la inceputul saptamanii. Nemultumirile se vor acutiza cu fiecare zi care va trece si risti sa indepartezi oameni frumosi de langa tine. Zile favorabile: sambata si duminica.

Săgetător
Vei avea sentimente ceva mai bune fata de anumite persoane din familie cu care ori te-ai certat ori nu ai mai tinut legatura in ultima vreme. Sentimental, lucrurile iau un trend pozitiv. Zile favorabile: marti si duminica.
Capricorn
Esti favorizat in Casa Calatoriilor, iar deplasarile pe care le vei face in zilele de joi si vineri s-ar putea sa fie cele mai profitabile din acest an. Asadar, zilele favorabile sunt joi si vineri.

Vărsător
Ramai fara bani, insa nu prea iti pasa. Vei avea, totusi, nevoie de ei spre finalul saptamanii intrucat mai multi prieteni vor trage de tine sa ii urmezi in escapadele lor de vara. Vezi tu cum faci rost de resurse financiare! Zile favorabile: vineri si sambata.

Peşti
Redescoperi calitatile pe care ai vrea sa le aiba toti oamenii. Ai rabdare si nu trage concluzii pripite in legatura cu persoanele pe care le vei cunoaste. Aparantele chiar insala. Zile favorabile: marti, miercuri si duminica.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cursă cu… lapte
Lumea lu' Rotundu: Mafia din Primăria Ştefăneşti
Dinamica economiei> Lec'ia de economie
Ioan Rotundu
Botoţani/Popăuţi: Biologul Gheortghe Hrincă bătut de director şi umi8lit de ambulanţier
Ioan Rotundu
Preoţii ortodocşi speriaţi de amploarea prozelitismului
Ioan Rotundu
Redacţia Jurnalului vă informează
O romanca, numita la varful Comisiei Europene
Ruxandra Draghia-Akli este noul director general adjunct pentru cercetare si inovare
ANAF a vandut cu aproximativ un milion de euro o vila a Corinei Voiculescu,
pentru recuperarea unei parti din prejudiciul din dosarul ICA
Darabani: Un actual şi un fost primar îşi împart colegial responsabilităţile
Pompierul Tărniceru, pesedist înrăit, nu suportă adevărul
Botoşani: Tiberiu Roman, zis Magistratul, îşi expune „competenţa” în public
Ioan Rotundu
Topul destinatiilor de vacanta din jdetul Botosani!
Care sunt cele mai atractive orase
Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, retinut de DNA
Este dovedit STIINTIFIC: A inceput a sasea extinctie IN MASA PE PAMANT!
Hotărâre în premieră a magistraților doljeni:
Autovehiculele pot fi înmatriculate fără plata timbrului de mediu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog