Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9211
De la 07 Ianuarie 2003
123132782
pnl

Horoscopul săptămânii 3 – 9.septembrie 2018

  • 8 September 2018, 23:00
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul socio-profesional, iar nativii vor deveni mai responsabili și mai determinați la locul de muncă. Mercur le aduce energia necesară îndeplinirii obiectivelor și o mai bună comunicare cu colegii și superiorii, însă activeaza și casa sănătății, acolo unde se formează aspectul de Lună Nouă, care le cere nativilor mai multă atenție și reevaluarea stării de sănătate. Afecțiunile mai vechi au ocazia acum să fie tratate, iar nativii pot începe un tratament sau o dietă. Venus le aduce șansa de a se îndrăgosti, dar și o mai bună înțelegere cu partenerul de cuplu.

Taur
Cei născuți în zodia Taur se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul călătoriilor, al studiilor și al relației cu străinătatea sau cu persoane din afara țării, iar aceștia vor simți că lucrurile încep să funcționeze în aceste domenii. Este posibil să înceapă un curs de perfecționare sau să plece într-o călătorie de afaceri. Mercur le aduce o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu, dar și cu copiii și le activează și casa activităților recreative, sectorare unde se formează și Luna Nouă, care poate aduce noi începuturi legate de aceste aspecte. Va fi o săptămână plină în zona sentimentală, mai ales că Venus, întocmai guvernatorul lor, va activa casa iubirii, aducând armonie în cuplu, dar, atenție, va predispune nativii și către aventură, sancționată ulterior, pe retrogradare, din 6 octombrie.

Gemeni
Începând de luni, Luna va traversa zodia Gemeni și va aduce energie, buna dispozitie și mai mult optimism. Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul financiar și al banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu, unde aceștia vor observa o îmbunătățire a situației. Mercur, întocmai guvernatorul lor, intră pe casa familiei și aduce o mai bună comunicare cu rudele. Tot aici se formează și Luna Nouă ceea ce poate aduce împăcarea cu cineva din familie și, posibil, dezbaterea unei moșteniri. Venus în tranzit pe casa sănătății le aduce șansa de a vindeca o afecțiune mai veche, iar starea generală se va îmbunătăți simțitor.

Rac
Cei născuți în zodia Rac se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul mariajului și al parteneriatelor, iar aceștia vor simți o îmbunătățire în relații, fie în cuplu, fie în afaceri, și vor putea lua decizii în acest sens. Mercur va ajuta nativii să semneze un contract, să rezolve chestiuni administrative mai vechi și să fie mai comunicativi, cu atât mai mult cu cât sunt sprijiniți și de Luna Nouă în acest sens. Cei care au avut conflicte cu rudele, vecinii, acum le pot dizolva. Venus susține căsătoria, armonia între parteneri, însă impulsul erotic resimțit acum poate aduce și poftă de aventură.

Leu
Cei născuți în zodia Leu se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul muncii și al sănătății, unde aceștia vor simți o îmbunătățire a situației. Mercur va activa casa banilor și va fi susținut de Luna Nouă, aspecte care le vor aduce nativilor Leu posibilitatea de îmbunătățire a veniturilor, o avansare sau o renegociere a salariului. Venus va activa sectorul locativ și va aduce armonie în familie, mai mult timp petrecut cu rudele și chiar o schimbare de domiciliu. Unii nativi se pot muta de la părinți, în timp ce alții se pot muta cu persoana iubită.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și artistice, prin urmare nativii vor simți o îmbunătățire a situației legate de aceste zone. Mercur, întocmai guvernatorul lor, își începe tranzitul chiar prin zodia Fecioară, pe aceași casă a personalității pe care se formează și Luna Nouă, iar nativii vor simți că sunt în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât sunt susținuți și de Soare, aflat în tranzit întocmai prin semnul lor. Aceștia vor avea parte de energie să-și îmbunătățească imaginea, să-și schimbe look-ul sau garderoba, vor fi mai comunicativi și, în zona profesională, vor avea ocazia să negocieze contracte noi, benefice, chiar să primească o avansare în funcție. Venus le aduce reușite nativilor care au de susținut examene, dar și ocazia de a călători sau de a primi vești bune din străinătate.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul familiei și al locuinței, iar nativii vor simți o îmbunătățire a situației legată de aceste două direcții. Mercur va activa casa subconștientului și a bolilor lungi și cronice, întocmai sectoarele unde se formează și Luna Nouă, semn că nativii, deși cu energia scăzută și cu un vizibil disconfort general, vor face tot ce le stă în putință pentru a se pune pe picioare. Este posibil să găsească remediul necesar pentru a ameliora o afecțiune care-i necăjește de ceva vreme. Cu Venus în tranzit pe casa banilor, cei născuți în zodia Balanță vor dispune de resursele necesare pentru îndeplinirea obligațiilor și necesităților, Micul Benefic aducând, totodată, și posibilitatea de a majora veniturile din activități extra.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul comunicării, al informării și al învățării, iar nativii vor simți o îmbunătățire a situației în aceste direcții. Este posibil ca aceștia să înceapă cursuri noi de pregătire profesională. La început de săptămâna, Luna va tranzita casa banilor și va aduce mici oportunități, posibilitatea de a primi niște sume restante. Mercur aduce posibilitatea de a negocia și a pune la cale planuri pe termen lung, iar Luna Nouă, formată în același sector, va ajuta la demararea acestora. Cu Venus în tranzit întocmai prin zodia Scorpion, nativii vor veseli, bine dispuși, cocheți, seducători, vor cuceri mai ușor și vor fi favorizați să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă s-ar putea să rămână mai mult la stadiul de aventură.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul financiar, iar nativii vor simți o îmbunătățire a veniturilor, totodată, devenind mai responsabili în cheltuirea banilor. Mercur în tranzit pe casa carierei și a statutului profesional aduce o negociere a sarcinilor și responsabilităților, chiar a funcției, iar Luna Nouă formată în aceleași sectoare va ajuta nativii care vor să-și schimbe locul de muncă sau le va favoriza o promovare la actualul loc de muncă. Venus în tranzit pe casa bolilor lungi și cronice va stimula nativii să înceapă un tratament și să vindece o afecțiune mai veche. Luna tranzitează în weekend sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Săgetător pot petrece clipe minunate în compania persoanei iubite.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar nativii vor găsi soluții de redresare și de a ieși din impas, atât în plan personal, cât și profesional. Vor fi într-o formă fizică și psihică mult mai bună. Mercur și Luna Nouă pot aduce evenimente care să schimbe niște principii și filozofii de viață, evenimente care sete posibil să se desfășoare la drum sau să aibă legătură cu rudele. Tranzitul lui Venus favorizează întâlnirea cu persoane din trecut și reluarea unor relații parteneriale, chiar colaborări.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul izolării, al legăturii cu Divinitatea, dar activează și axa sănătății, sectoare la care nativii vor simți o îmbunătățire a situației. Se organizează mai bine, au mai mult curaj și mai multă putere pentru a face față provocărilor zilnice. La început de săptămâna, Luna le tranziteaza casa iubirii și au parte de momente frumoase în cuplu, cei singuri fiind favorizați să cunoască pe cineva. Mercur favorizează intrarea în posesia unei sume de bani, a unui comision, iar Luna Nouă ajută la semnarea unui contract care ar putea îmbunătăți situația financiară, la modul general. Cei care se află în procese, ar putea primi acum un verdict. Venus aduce satisfacție pe plan profesional, ceea ce poate însemna avansare în funcție sau chiar schimbarea locului de muncă cu unul mai bun.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul planurilor pe termen lung, iar nativii vor observa deblocarea unor proiecte și reluarea unor colaborări, dar și o mai bună conduită în relațiile cu prietenii. Cu Mercur în tranzit pe casa căsătoriei, nativii vor observa o mai bună conmunicare cu partenerul de cuplu, iar Luna Nouă formată întocmai în acest sector poate aduce oficializarea unei relații, implicit poate însemna o cerere în căsătorie. Venus stimulează nativii Pești să se orienteze către studiu și este posibil ca aceștia să înceapă un curs de dezvoltare profesională.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Bisnis evreiesc matrimonial
Lumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ungureni I
Catrenul săptămânii
Ioan mamaischi
Comisie dubioasă de control a ASAS Bucureşti la Popăuţi
Ioan Rotundu
Ce aflăm din scărmăneala blondelor Firea – Carmen Dan
Ioan Rotundu
Cum s-au solidarizat judecătorii Hruşcă şi Tăutu cu inculpata Stâncescu
Ioan Rotundu
De ce adevăratul stat paralel este PSD-ul
Ioan Rotundu
Fast cu şarlatanie popească şi minciună politică la Călăraşi
Ioan Rotundu
Duel p0olitic între nevasta şoferului şi placidul Macaleţi
Ioan Rotundu
LLumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ungureni II
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog