Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Reportaje
Publicitate
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10919
De la 07 Ianuarie 2003
122870986

Horoscopul săptămânii 31.12.2018 – 6.01.2019

  • 30 December 2018, 19:31
Berbec Cei născuți în zodia Berbec pot traversa o adevărată criză de personalitate în această perioadă și nu este exclus ca o serie de principii și valori să se dea peste cap. Nativii sunt sfătuiți să-și caute echilibrul și să nu se panicheze, chiar dacă vor fi destul de bulversați de schimbările brusc apărute. Luna Nouă le poate aduce o schimbare a statutului profesional, posibil să fie vorba de o avansare în funcție, de punerea într-o lumină nouă la locul de muncă, însă poate veni și cu răsturnări de situație neașteptate în carieră.

Taur
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de o serie de evenimente neașteptate de natură să le dea peste cap niște principii de viață. Este momentul să renunța la unele prejudecăți avute. Pe de altă parte, nativii pot relua legătura cu o persoană din străinătatea, pot pleca într-o călătorie și se pot gândi serios la continuarea unor studii. Nu este exclus să-ți îndrepte atenția către noi domenii de activitate și în acest sens să înceapă niște cursuri de perfecționare profesională. Pentru Tauri, începutul anului va determina începutul unor mari schimbări care se vor petrece pe parcurs.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de evenimente neașteptate cu puternic impact emoțional și sunt sfătuiți să le abordeze cu calm, răbdare și dorință de îmbunătățire. Nu este recomandat să le renege și nici să evite să le lămurească. Pe de altă parte, nativii trebuie să aibă grijă la zona financiară deoarece sunt tentați să facă unele investiții nerentabile. Relația cu persoana iubită poate să sufere unele urcușuri și coborâșuri, prin urmare comunicarea va trebui să devină un punct forte.

Rac
Cei născuți în zodia Rac se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, în special legate de sistemul gastrointestinal și hepatic și este recomandat să nu facă niciun fel de exces alimentar. Pe de altă parte, zona sentimentală rămâne sub frământări și nu este exclus să se ia decizii radicale în acest sens. Nativii mai norocoși pot cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație, însă vor avea de traversat încercări și de învățat lecții. Către finele perioadei analizate pot apărea posibilități de colaborare și ocazia de a semna noi contracte. Atenție la toate detaliile!

Leu
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită sănătății, deoarece Luna Nouă și eclipsa de Soare se formează întocmai în acest sector și pot aduce răsturnări remarcabile de situație. Nativii care se confruntă cu probleme mai vechi de sănătate ar putea fi mult încercați în această perioadă. Prudență li se cere și acelor nativi care se știu cu diferite sensibilități, mai ales că și casa muncii va fi activată, iar solicitările și nivelul de stres profesional pot depăși limitele și pot provoca dezechilibre de ordin fizic. Pe de altă parte, nativii se vor bucura de sprijinul persoanei iubite pentru a depăși această perioadă de încercări și tumult.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să primească oferte noi de îmbunătățire a veniturilor, însă se cere prudență la contractele semnate deoarece pot apărea erori. Cei care se află într-o relație de lungă durată ar putea trece prin conflicte destul de serioase cu partenerul, însă este recomandat să nu ia decizii radicale în această perioadă. Nativii singuri ar putea avea ocazia de a cunoaște noi parteneri, însă li se cere răbdare în consolidarea unei posibile relații. Către finele perioadei analizate, nativii Fecioară trebuie să dea dovadă de responsabilitate la capitolul sănătate deoarece se pot manifesta mici neplăceri.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de întâmplări neașteptate care vizează familia sau locuința. De la mici dispute și până la rupturi de relații sau schimbări de domiciliu totul se poate petrece odată cu fenomenul de Lună Plină însoțit de eclipsă. O serie de nativi pot fi favorizați de Mercur să vândă, cumpere sau închirieze o casă. Pe de altă parte, starea emoțională poate fi zdruncinată de amintiri care au legătură cu copilăria, cu familia, cu părinții și nativii sunt sfătuiți să înceapă un proces de vindecare interioară, sufletească.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de o capacitate de comunicare foarte bună care-i va ajuta să rezolve situații ce au legătură, în special, cu instituțiile statutului. Atenția la negocieri care pot fi, în unele cazuri, înșelătoare! Relațiile cu cei dragi pot fi ușor tensionate, însă cu prudență și responsabilitate totul se poate rezolva. Către finele săptămânii se conturează o stare de oboseală, apatie și lipsă de energie și se recomandă mai multă odihnă.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător își îndreaptă toată atenția asupra zonei financiare. Nativii vor descoperi noi modalități de a-și îmbunătăți veniturile, însă nu este exclus ca Luna Nouă însoțită de eclipsă să vină cu răsturnări de situație privitoare la venituri. Dialogul cu membrii familiei, inclusiv cu partenerul de viață poate fi destul de tensionat în această perioadă și se recomandă prudență în luarea deciziilor. Nu este momentul să se dea ultimate. Unele principii de viață pot fi puse la îndoială.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Nouă însoțit de eclipsă întocmai în semnul lor, dar și de tranzitul planetei Mercur pe casa personalității. Astfel, nativii pe de o parte se pot simți slăbiți, fără energie, însă pe de altă parte vor simți nevoia să facă schimbări radicale legate de înfățișarea lor, dar și de unele principii de viață. Comunicarea îi poate ajuta să iasă din impas și le poatea duce șansa de a renegocia niște contracte și de a-și îmbunătăți veniturile. Atenție la relația cu persoana iubită care poate trece prin transformări majore, chiar răsturnări de situație. Nativii singuri ar putea cunoaște persoane noi care să le trezească interesul.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor traversa o stare de interiorizare, de meditație profundă și vor refuza dialogul cu cei din jur. Comunicarea le poate face probleme și la locul de muncă și este de referat să nu se implice în conflictele celorlalți și nici în discuții în contradictoriu. În plan sentimental, este posibil ca un fost partener să revină în viața nativilor și este recomandat să lămurească o situație care a fost confuză până acum, dar să nu se entuziasmeze prea mult de reîntâlnire, mai ales dacă se află într-o relație și doresc să-și protejeze persoana iubită. Posibile momente de gelozie și posesivitate în relația de cuplu.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești își îndreaptă atenția asupra unor planuri pe care și le-au făcut pe termen lung și care par să nu dea roadele așteptate. Niște proiecte pot lua o întorsătură neașteptată și pot trezi mâhniri și nemulțumiri nativilor. Sectorul prietenilor este vizat de Luna Nouă însoțită de eclipsa de Soare și este posibil să se descopere secrete greu de trecut cu vederea și unele relații să se încheie brusc. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a cunoaște oameni noi, însă Peștii nu trebuie să le acorde toată încrederea, ci să rămână rezervați la acest capitol. Către finele săptămânii se pot contura stări de irascibilitate și nervozitate însoțite de o ușoară indispoziție fizică.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Felicitare Primaria Ibăneşti
Felicitare deputat PNL Cristian Achiţei
Felicitare CLM şi Primăria Botoşani
Felicitare Primăria Bucecea
Felicitare consilier judeţean Constantin Bursuc - Dorohoi
Felicitare PNŢ - CD Filiala Botoşani
Felicitare S.C. Transporturi Auto SA Botoşani
Felicitare Primăria Coţuşca
Felicitare Primăria Dersca
Felicitare Primăria Păltiniş
Felicitare Primăria Ungureni
Horoscop 2019 Capricorn
Previziunile astrologice pentru anul 2019
Ungureni - Tradiţii şi obiceiuri de Anul Nou
Călăraşi – Tradiţii şi obiceiuri de sfârşit de an
Ioan Rotundu
Revelionul porcului în vremea bunicilor
Ioan Rotundu
Călăraşi - Tradiţii şi obicrriur de iarnă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog