Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8348
De la 07 Ianuarie 2003
122580287

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iulie 2016

  • 8 July 2016, 23:00
Berbec
Te asteapta cateva clipe de vis in saptamana cuprinsa intre 4 si 10 iulie. Vei avea parte de suficienta libertate incat sa te apuci de ce vrei tu. Vei trai niste momente asemanatoare cu iesirea dintr-o temnita lunga si chinuitoare. Zile favorabile: miercuri si sambata.

Taur
Esti favorizat in Casa Carierei din toate punctele de vedere: ideile tale nu vor produce doar bani, ci vor atrage respectul colegilor care nu au incaput pana acum de tine. Din punct de vedere amoros, e posibil ca lucrurile sa scartaie, insa nu e nimic grav. Zile favorabile: luni si miercuri.

Gemeni
Se anunta o noua relatie de iubire la orizont, asa ca pregateste-te pentru momente de tandrete cum nu ai mai visat. E timpul sa iti oferi o sansa la fericire dupa saptamanile de agonie prin care ai trecut. Zile favorabile:

Rac
Saptamana urmatoare este marcata de o serie de framantari interioare. Multe intrebari nu isi vor gasi raspunsul nici in intervalul urmator, insa fiecare pas facut inainte te va indeparta tot mai tare de probleme. Zile favorabile: sambata si duminica.

Leu
Vei sta foarte bine la capitolul comunicare, cu mici exceptii pe 4 si 5 iulie. Vor fi multe probleme pe care le vei intampina la locul de munca, insa cu talentul tau oratoricesc le vei rezolva la timp. Zile favorabile: marti si miercuri.

Fecioară
Apar cateva secvente crispate in plan amical, insa nu e cazul sa disperi. Numele tau va capata notorietate tot mai mare si asta te va ajuta sa atingi varfuri importante din punct de vedere carieristic. Zile favorabile: marti, miercuri si vineri.

Balanţă
Activitatile de zi cu zi vor creste in intensitate mai ales spre finalul saptamanii. Nu te vei lamuri cat rau si cat bine vei face cu franchetea ta, dar nici nu trebuie sa pui mare pret pe morala cand stii ca faci lucrurile din convingere. Zile favorabile: vineri si sambata.
Scorpion
Mare atentie la administrarea bunurilor! Problemele cu banii se acutizeaza mai ales in zilele de miercuri si joi, cand planul cosmic este usor zdruncinat de efectele Lunii Noi produse in Rac. Zile favorabile: vineri si duminica.

Săgetător
Se anunta o perioada plina de negocieri cruciale. Trebuie sa te axezi mai mult pe latura ta persuasiva pentru ca Luna Noua din 4 iulie te avantajeaza cel mai mult in obtinerea unor succese de lunga durata. Zile favorabile: luni, miercuri si joi.

Capricorn
Mare grija la cum iti gestionezi viata de luni incolo. Pot aparea probleme de sanatate uriase din cauza stresului pe care singur ti-l produci. Barfele si comentariile celor din jur te vor debusola, deci ia cu tine cele mai puternice arme pentru a face fata rautatilor: cuvintele. Zile favorabile: marti, joi si duminica.

Vărsător
Se poate spune ca vei avea parte de o saptamana sub patronajul placerilor. Unele dintre placerile tale pot parea extrem de ciudate pentru cei din jur, dar tu traieste-ti viata asa cum vrei. Zile favorabile: marti si vineri.

Peşti
Intre 5 si 7 iulie te asteapta o perioada fructuoasa din toate punctele de vedere. Sunt trei zile in care obtii succese pe toate planurile. Zile favorabile: luni, joi si sambata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilri: Poliţistul milos
Lumea lu' Rotundu: Păltiniş - Constituirea noului Consiliu local
Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la prezidentiale:
Nu e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Liberalii renunta la fuziunea cu UNPR
- PNL a decis sa mearga singur la alegerile parlamentare
Curtea Constitutionala a decis ca si primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul
Un cuplu social-democrat fericit. Casă de piatră!
Ioan Rotundu
Redacţia Jurnalul vă informează
"Unde erati cand PNL si PSD bateau palma pentru a-si transa majoritatea primariilor din tara printr-un blat de proportii nationale?
Romania are nevoie de un presedinte implicat"
Le-a veni mintea la cap, dar nu de tot
Ioan Rotundu
Botoşani: Dublă lovitură dată corupţiei din administraţie
Ioan Rotundu
Euractiv.ro: Victor Ponta este vizat de o ancheta DNA privind stergerea datoriei Rompetrol
Tariceanu sustine ca Iohannis le-a propus celor de la PSD si PNL formarea unui guvern
de uniune nationala dupa alegerile parlamentare
Botoşani: La Podriga, concurs măsluit, trafic de influenţă şi posibil mită
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog