Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19507
De la 07 Ianuarie 2003
122879574

Horoscopul săptămânii 56 - 12 iulie 2015

  • 10 July 2015, 23:00
Berbec
Dai dovada de sentimente contradictorii legate de persoana iubita. Esti vulnerabil si actionezi dupa instinct. Nemultumirile adunate de-a lungul timpului, ies la suprafata in aceasta saptamana.

Taur
Apar castiguri deosebite in aceasta saptamana, chiar daca te-ai si imprumutat nu cu mult timp in urma. Esti vizitat de membrii familiei si persoanele te irita cu intrebarile puse. Situatia sentimentala este prevazuta cu tensiuni.

Gemeni
Treci printr-o situatie delicata pe plan financiar si, cu toate acestea, este necesar sa faci mai multe cumparaturi in ajutorul persoanei iubite. Chiar daca ai posibilitate sa faci un rau cuiva, evita.

Rac
Incearca sa nu dezvalui prea multe din planurile tale de viitor pentru a nu fi compromise, tocmai din partea persoanei iubite. Te simti ingradit si fara libertate de actiune sau exprimare.

Leu
La mijlocul saptamanii, sanatatea iti joaca feste. Mergi la un control preventiv si cere mai multe pareri. Femeile tinere care cauta metode de afirmare, ar trebui sa aiba grija ca nu toate propunerile sunt cele mai bune si fara intentii ascunse.

Fecioara
Este o saptamana extrem de ocupata, iar timpul pentru familie si prieteni este contra cronometru. Nu esti persoana care abandoneaza repede planurile de viitor, esti ambitios si lasi sentimentalismul la o parte.

Balanta
Esti predispus la propuneri pentru calatorii de afaceri. Ai grija cum accepti sau refuzi aceste propuneri, deoarece raspunsul tau poate afecta modul in care esti perceput de cei din jur.

Scorpion
Vei primi sprijin din partea familiei in tot ceea ce iti doresti, iar cu ajutorul lor vei duce la bun sfarsit tot ce iti propui. Esti obiectiv si mergi pe drumul tau, nu te abati nici macar cand apare cel mai mic obstacol.

Sagetator
Este o saptamana nefasta pentru tine, pentru ca esti criticat de cei dragi, iar membrii familiei nu iti acorda prea multa incredere. Ti se contesta dreptul de a-ti spune parerea in problemele de familie. Incearca sa rezolvi lucrurile cu amabilitate.

Capricorn
Starea de sanatate iti da batai de cap; unele boli se pot agrava in aceasta perioada, iar din aceasta cauza te simti obligat sa renunti la mici placeri alimentare. Esti obosit, dar nu iti intrerupi activitatea profesionala.

Varsator
Apar in cale multe obstacole si ai senzatia ca lucrurile rele ti se intampla numai tie, chiar daca nu este asa. Te implici si in problemele celor din jur si starile de oboseala se agraveaza si depui si eforturi fizice regretabile si uneori fara rost.

Pesti
Pe plan sentimental lucrurile scapa de sub control, partenerul lipsind tot mai mult din peisaj. Te bucuri totusi de atentia prietenilor, dar nu pentru mult timp pentru ca intervine rutina si te plictisesti. Nu este recomandat sa lipsesti de la nici o intalnire importanta, deoarece rezolvi problemele cu usurinta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Trei salve de dinamită trase în cinstea sosirii mele la la Tg. Ocna
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Cu nevasta pe role
Darabanii, un oraş de graniţă mic dar cu viaţă agitată
De ce s-au ofensat poliţiştii de frontieră ieşeni
Ioan Rotundu
Reţeta zilei: Hamburgher sârbesc
Uimitoarele asemănări între primarul de Botoşani şi cel de Tg. Ocna
Ioan Rotundu
La Darabani sămânţa contrabandei cu ţigări aruncată pe ogorul procurorilor a rodit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog