Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4007
De la 07 Ianuarie 2003
122889656

Horoscopul zilei

  • 20 March 2014, 23:00
Berbec
Azi nu sunt recomandabile intalnirile cu prietenii si nici deciziile importante in privinta problemelor sentimentale. Va sfatuim sa va concentrati asupra activitatilor intelectuale si studiului. Va merge bine in calatorii. Aveti ocazia sa castigati sume mici, dar va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Incercati sa respectati promisiunile facute persoanei iubite!

Taur
De dimineata este posibil sa fiti suparat din cauza piedicilor care va provoaca intarzieri. Nemultumirile si nervozitatea pot sa va puna intr-o lumina nefavorabila atat in societate, cat si in familie. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va concentrati atentia asupra unei lucrari pe care doriti sa o finalizati.

Gemeni
Sunteti hotarat sa rezolvati mai multe treburi deodata, desi la prima vedere este imposibil. Reusiti, gratie talentului organizatoric si optimismului care va caracterizeaza. Va recomandam sa nu fiti exagerat de prudent. Riscati sa pierdeti o afacere rentabila!

Rac
Astazi s-ar putea sa va nemultumeasca tot ce se intampla in jur. Suportati greu glumele colegilor, aveti impresia ca munciti mai mult decat ceilalti si sefii nu observa, iar colaborarea cu partenerii de afaceri nu merge cum ati fi vrut. Va sfatuim sa va feriti de exagerari. Nu fiti impulsiv!

Leu
Incercati sa nu intarziati la serviciu! S-ar putea sa aveti probleme de comunicare. Va recomandam sa fiti prudent in relatiile cu colegii si prietenii. Situatia financiara nu trebuie sa va ingrijoreze. Dupa-amiaza, partenerul de viata primeste o suma importanta de la o ruda apropiata.

Fecioara
Este posibil ca azi sa va fie ceva mai greu, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul sa fiti pesimist, un prieten va ajuta sa rezolvati o problema financiara dificila. Va sfatuim sa va inarmati cu rabdare. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita!

Balanta
S-ar putea sa nu aveti spor in activitatile intelectuale. Nu sunteti in cea mai buna forma si nici inspiratie nu prea aveti. Nu va pripiti in afaceri! S-ar putea sa comiteti greseli si sa intrati in conflict cu autoritatile. Pe plan sentimental se pare ca totul merge bine. Va sfatuim sa nu va ascundeti sentimentele.

Scorpion
Astazi ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri. La serviciu, incercati sa nu va amestecati in problemele care nu va privesc! In caz contrar, riscati sa suferiti un esec care ar putea sa va marcheze pe termen lung. Va recomandam sa va dedicati activitatilor de rutina si sa acordati mai multa atentie familiei.

Sagetator
Aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati. Va sfatuim sa fiti prudent la serviciu. Atentie si in afaceri, pentru ca este posibil ca o persoana de incredere sa incerce sa va atraga intr-o cursa! Daca plecati intr-o calatorie, va recomandam sa va bazati pe intuitie.

Capricorn
Va sfatuim sa nu va faceti planuri de investitii, s-ar putea sa ramaneti dezamagit. Evenimentele neprevazute care apar de dimineata va dau peste cap tot programul de azi. Va recomandam sa nu va pierdeti increderea. Situatiile dificile sunt trecatoare si va urma o perioada mai favorabila.

Varsator
S-ar putea sa va bulverseze neintelegerile cu o femeie mai in varsta. Va sfatuim sa nu va enervati. Nu va impacientati daca nu reusiti sa rezolvati o problema financiara! Daca aveti rabdare, veti reusi sa depasiti si aceasta perioada dificila.

Pesti
Intentionati sa incepeti ceva nou, dar sunteti prea nerabdator. Graba strica treaba! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu si sa va straduiti sa terminati ce ati inceput. Dupa-amiaza sunt favorizate relatiile sentimentale si colaborarea cu cei tineri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Deziluzie sexuală
Reţeta zilei: Drob de miel
Gigantul Shell renunţă să producă gaz natural în Marea Neagră
Antena 3, amendată cu 30.000 de lei pentru atacul la adresa lui Andrei Pleşu
Legea privind angajarea zilierilor a fost modificată
Trecerea la a treia etapa de sancţiuni aplicate Rusiei
Cel mai puternic aliat european al lui Vladimir Putin
Gazele se scumpesc la consumatorii casnici si pentru cei industriali de la 1 aprilie
Alegeri europarlamentare. La vremuri noi, tot ei
APIA Botoşani: Comunicat de presă
Păgubiţi de foc
Grădiniţă nouă la Cerbul în valoare de 98.000 euro
Căminul Cultural Frumuşica va fi reabilitat cu cinci miliarde lei vechi!
Uvertura Mall: Filmele săptămânii următoare
Preşedintele CJ Constanta Nicuşor Constantinescu, eliberat sub control judiciar
Tupeul lui Mircea Sandu, la Dolce
şi care e problema că primesc 75 de mii de euro? Este prea puţin ce primesc, este prea puţin
Cine sunt oamenii de afaceri si liderii politici din Rusia sanctionaţi de administraţia Obama
Ponta: Lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti vor începeîin 2015
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog