Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24319
De la 07 Ianuarie 2003
122884386

Horoscopul zilei

  • 12 June 2014, 23:00
Berbec
Intentionati sa terminati o lucrare inceputa mai demult in casa. O ruda apropiata va ajuta cu bani, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere. Fiti diplomat si evitati o cearta! Spre seara, va viziteaza un prieten bun.

Taur
Dimineata aveti ocazia sa cumparati o casa sau sa faceti un schimb de locuinta. Intreaga familie este de acord cu initiativa dumneavoastra, mai putin o persoana in varsta, care se opune vehement. Puteti sa va ascultati intuitia.

Gemeni
S-ar putea sa fiti putin descurajat de cate probleme aveti de rezolvat. Daca reusiti sa va mobilizati, puteti face schimbari interesante in casa, pe care partenerul de viata le va aprecia. Fiti atent la cheltuieli! Nu este o zi buna pentru investitii. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei.

Rac
Aveti succes in toate activitatile legate de camin. S-ar putea sa castigati o importanta suma de bani, dintr-o afacere. Dupa-amiaza puteti sa va faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Spre seara, aflati ca un prieten are probleme cu sanatatea.

Leu
Aveti reusite pe plan profesional, dar cu pretul unor ore de munca suplimentare. Atentie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastra, incearca sa va atraga intr-o cearta. Partenerul de viata este nemultumit de faptul ca trebuie sa lucrati peste program. Se pare ca dupa-amiaza aveati planificat sa mergeti in vizita la o ruda.

Fecioara
Va cumparati un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, sefii va apreciaza rezultatele, mai ales dupa ce reusiti sa rezolvati o problema delicata. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.

Balanta
Daca plecati intr-o calatorie, fiti prudent si nu va grabiti! Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri, pentru ca nu dispuneti de putere de convingere si riscati sa incheiati tranzactii dezavantajoase. Aveti intalniri placute cu prietenii. Nu va neglijati partenerul de viata!

Scorpion
Dimineata, un grup de prieteni va invita intr-o excursie. Daca acceptati invitatia, s-ar putea ca relatiile parteneriale sa se tensioneze si chiar sa aveti o discutie aprinsa. Partenerul de viata este nemultumit pentru ca sunteti nevoit sa va imprumutati, desi mai aveti si alte datorii. Va sfatuim sa va consultati si cu ceilalti membri ai familie si sa nu luati o decizie de unul singur.

Sagetator
Dimineata aveti sansa sa castigati o suma mare bani, probabil dintr-o mostenire. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca astazi sunteti usor instabil din punct de vedere emotional. S-ar putea sa aveti dificultati de concentrare. Spre seara, va pregatiti sa plecati impreuna cu partenerul de viata intr-o calatorie in interes de familie.

Capricorn
Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de prietenie si de parteneriat. Tineti cont de intuitie, dar si de ideile partenerului de viata!

Varsator
Parcurgeti o perioada favorabila pe toate planurile. Aveti sanse de reusita atat pe plan financiar, cat si social. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase si va bucurati de intelegere in familie. Va recomandam sa profitati din plin de toate ocaziile care va apar azi, dar sa fiti cumpatat.

Pesti
Dimineata, un fost coleg, cu care va intalniti intamplator, va propune un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu va ganditi doar la castiguri, ci si la obligatii. Consultati-va cu partenerul de viata si nu luati decizii in graba!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bărbatul perfect
Haosul continua in Irak: Rebelii, la mai putin de 100 de kilometri de Bagdad
SUA iau in calcul atacuri aeriene
Isarescu: Politic exista consens ca aderarea la euro ar putea avea loc in 2019.
APIA: Crescatorii de porci pot lua credite de la 5 banci
Populatia si firmele mici vor subventiona companiile mari, pentru ca acestea sa plateasca energie mai ieftina
Victor Ponta - FMIl a amanat evaluarea acordului cu Romania pentru noiembrie
Botosani: Jandarmul cel mai în vârstă veteran de război a fost condus pe ultimul drum
Botoșășeancă de 100 de ani felicitată de autoritățilr județene
Treizeci de scări de bloc fără apă din cauza datoriilor
cei care au plătit la timp fac presiuni la Protecția Consumatorilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog