Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18804
De la 07 Ianuarie 2003
122878871

Horoscopul zilei

  • 25 June 2014, 23:00
Berbec
Sunteti hotarat sa rezolvati o data pentru totdeauna o serie de probleme mai vechi. Partenerul de viata va sustine. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Va recomandam sa fiti prudent si sa evitati disputele cu o ruda mai in varsta.

Taur
Prietenii si partenerul de viata va apreciaza dorinta de schimbare si innoire. Profitati de aceasta zi, pentru ca puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus! Situatia financiara s-ar

Gemeni
Primiti de la partenerul de viata un cadou de care va bucurati foarte mult. Prietenii va invita intr-o excursie. Nu ratati ocazia! Va recomandam sa nu faceti excese alimentare. Ascultati-va intuitia!

Rac
Este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Puteti sa rezolvati o problema financiara a unui tanar din familie. Este momentul sa demarati o afacere planificata de multa vreme. Daca intampinati dificultati, va recomandam sa solicitati ajutorul unei persoane cu experienta.

Leu
Incepeti o etapa noua in viata sociala si pe plan sentimental. Fie porniti o afacere, fie va reorientati profesional. Astazi sunt favorizate contactele cu tinerii, comunicarea si calatoriile in interes personal. Dorinta de schimbare si de innoire va influenteaza in bine si va conduce spre succes. Va sfatuim sa fiti atent la cheltuieli.

Fecioara
Aveti un simt practic deosebit, care va poate ajuta sa demarati o afacere. Dupa-amiaza, un prieten de familie va propune o colaborare avantajoasa. Analizati toate aspectele! Va recomandam sa va sfatuiti cu partenerul de viata.

Balanta
O ruda mai in varsta va sfatuieste sa nu mai alergati dupa castiguri usoare si va pune pe ganduri. Ganditi-va daca merita sa va sacrificati relatile de prietenie pentru interesele financiare! Ar fi bine sa acordati mai mult timp studiului si relatiilor parteneriale.

Scorpion
Aveti o zi norocoasa si treceti cu bine peste toate dificultatile. Puteti avea succes la examene. Relatiile sentimentale merg bine, dar va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Sagetator
Sunteti decis sa faceti schimbari in casa, dar partenerul de viata nu este de acord. Stabiliti-va clar prioritatile, ca sa nu aveti probleme! Va recomandam sa nu fiti incapatanat si sa tineti cont de parerile familiei.

Capricorn
Se pare ca aveti o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Aveti dificultati pe plan financiar, insa nu este cazul sa va faceti griji. V-ati propus sa faceti ceva nou si sunt sanse mari sa reusiti. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.

Varsator
Aveti sanse sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mult. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare, care va va reda increderea in propriile capacitati. Este un moment prielnic pentru a va consolida prieteniile si pentru a stabili noi relatii de asociere. Profitati de aceasta conjunctura favorabila, insa fiti prudent!

Pesti
Aveti o deosebita capacitate de comunicare si rezolvati usor o multime de probleme. Puteti avea succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Persoana iubita si partenerii de afaceri va apreciaza ideile. Ar fi bine sa aveti grija ce sfaturi oferiti unui prieten.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dialog în noaptea nunţii
PSD si PPDD au incheiat un protocol de colaborare parlamentara si locala
Parlamentul a trimis declaratia privind demisia lui Traian Basescu membrilor Consiliului European
Legea cu incompatibilitatile se refera si la Iohannis, care acum poate candida
Presedintele a primit informatii din partea serviciilor cu privire la cazul Bercea
CSM cerceteaza disciplinar trei judecatori pentru tergiversarea dosarelor de coruptie
Un alt judecator a fost sanctionat pentru ca intarzie solutionarea cauzelor
Confiscarea extinsa nu se aplica bunurilor dobandite inainte de intrarea in vigoare a Legii 63/2012
Site-ul oficial de la Wimbledon: "Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa"
Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3, pe Mihai Gadea si alti patru jurnalisti si analisti
ea cere daune de 1 milion de lei. Kovesi anunta ca va dona banii in scopuri caritabile
PNL si PDL cer vot public la solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a parlamentarilor
Botoşani: Faptele din spatele declaraţiilor primarului Ovidiu Portariuc
Ioan Rotundu
Formațiile de la Botoșani au arătat dobrogenilor muzică populară adevărată
Şcoala de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă "Prezent şi Viitor în Siguranţă"
Proba de matematică la Evaluarea Națională, fără incidente la Botoșani
Ministrul Aurelia Cristea și-a amânat vizita la Botoșani
Subprefectul Ţigănucă vrea ca instituţiile să ne trateze cu apă şi scaune de stat
Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog