Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3856
De la 07 Ianuarie 2003
122889505

Horoscopul zilei

  • 1 September 2014, 23:00
Berbec
S-ar putea sa aveti o controversa cu seful direct si sa reactionati impulsiv. Va sfatuim sa fiti prudent. Ar fi bine sa va odihniti mai mult. Sunteti la un pas de extenuare.

Taur
Dimineata aflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu v-ati ales bine momentul, determinandu-va sa amanati calatoria. Va sfatuim sa nu puneti mereu afacerile pe primul plan. Acordati mai multa atentie familiei!

Gemeni
O disputa cu sefii s-ar putea sa se soldeze cu anularea unei delegatii in care trebuia sa plecati zilele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea sa resimtiti o stare accentuata de tensiune. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca riscati sa aveti probleme cu sanatatea si chiar accidente.

Rac
Va irita problemele care apar din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzati comunicarea! Sunt sanse sa ajungeti la un punct de vedere comun. Ar fi bine sa ascultati sfaturile celorlalti si sa fiti mai maleabil. Acordati mai multa atentie partenerului de viata!

Leu
Cateva evenimente neprevazute va fac sa acumulati intarzieri suparatoare. Daca v-ati propus sa incercati o afacere, va sfatuim sa nu va faceti planuri prea mari, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Ar fi bine sa lasati pe maine deciziile importante.

Fecioara
Incepeti o activitate de pe urma careia veti castiga bine. Dar, pentru ca succesul sa fie deplin, va recomandam sa va temperati spiritul critic. Pastrati-va calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata!. Spre seara, s-ar putea sa aflati de la un prieten ca o cunostinta a avut un accident de circulatie.

Balanta
O ruda mai in varsta nu-si respecta promisiunea de a va imprumuta o suma de bani. Nu este cazul sa-i faceti reprosuri. Incercati sa fiti mai intelegator cu cei din jur! Astazi puteti sa tineti cont de intuitie.

Scorpion
Dimineata s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit mult pe lucruri care nu erau neaparat necesare. Incercati sa va stapaniti nervozitatea! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata.

Sagetator
Este posibil sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unei colege. Va recomandam sa va stapaniti si sa nu faceti afirmatii dure, pentru ca neintelegerile se lamuresc, dar jignirile nu se uita. Dupa-amiaza primiti intr-un mod nesperat o suma importanta, cu care reusiti sa va rezolvati problemele financiare.

Capricorn
Este posibil sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unei colege. Va recomandam sa va stapaniti si sa nu faceti afirmatii dure, pentru ca neintelegerile se lamuresc, dar jignirile nu se uita. Dupa-amiaza primiti intr-un mod nesperat o suma importanta, cu care reusiti sa va rezolvati problemele financiare.

Varsator
Va sfatuim sa evitati drumurile cu masina. Exista pericolul sa faceti un accident de circulatie. Oricum, fiti mai prudent decat de obicei! In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic si sa evitati speculatiile.

Pesti
S-ar putea sa fiti tensionat si irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveti mult de lucru si va enerveaza ca nu va sprijina nimeni. Aveti grija sanu faceti afirmatii pe care le puteti regreta mai tarziu. Dupa-amiaza este posibil sa aflati ca un cunoscut a suferit un accident de circulatie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dezamăgirea soţiei
Victor Ponta se va intalni cu premierul si cu presedintele Chinei
Deputatul Ioan Munteanu (PSD): Legea privind votul obligatoriu, prioritate in actuala sesiune parlamentara
Iohannis, despre propunerea Elenei Udrea privind sustinerea candidaturii ei
Alte bancuri, daca stiti, sa mi le scrieti
Ucraina: Mai multi intelectuali polonezi fac apel la europeni sa evite repetarea scenariului din 1939
Dan Voiculescu va executa pedeapsa in regim inchis
Victor Ponta invita oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in agricultura, energia si infrastructura din Romania
Botoşani/Ungureni: Ruina şcolară ale lui Tăriceanu de la Epureni
Amnistia fiscală, ordinară infracţiune penală
Ioan Rotundu
Senatul a adoptat proiectele de lege privind amnistierea pensionarilor si a mamelor
Amanetarea viitorului
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog