Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17329
De la 07 Ianuarie 2003
122902978

Horoscopul zilei

  • 8 September 2014, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti nervos din cauza unor neintelegeri in familie. Va sfatuim sa fiti mai flexibil. Spre seara, reusiti sa va calmati si sa vedeti lucrurile altfel. Odihniti-va mai mult!

Taur
Aveti impresia ca nu va intelege nimeni si ca partenerul de viata nu va apreciaza eforturile asa cum s-ar cuveni. Fiti prudent si diplomat, altfel riscati sa deteriorati relatiile! Un prieten va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii si va reda increderea in viitor.

Gemeni
Va intelegeti excelent cu partenerul de viata. In ciuda faptului ca nu stati prea bine cu banii, faceti impreuna proiecte indraznete. Evitati intalnirile cu prietenii! Exista riscul sa apara divergente care pot degenera intr-o cearta. Va sfatuim sa nu va uitati promisiunile.

Rac
Tineti cont de intuitie si amanati orice calatorie, oricat ar fi de importanta! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate in timp sa explodeze si sa va treziti in mijlocul unui conflict. Va sfatuim sa nu mergeti la petreceri sau in vizite. Aveti nevoie de mai multa odihna.

Leu
Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca puteti intampina dificultati. Aveti de facut mai multe drumuri care va incurca planurile. Ar fi bine sa va limitati la activitati simple, care nu risca sa va dea batai de cap.

Fecioara
Aveti de rezolvat o multime de probleme, atat pentru casa, cat si in afaceri. Va descurcati excelent, pentru ca sunteti intr-o forma de zile mari. Dificultati

Balanta
Dimineata s-ar putea sa ratati o intalnire importanta si sa va enervati. Pastrati-va calmul, daca nu vreti sa sa ajungeti intr-o situatie neplacuta! Ar fi bine sa va concentrati la ce aveti de terminat si sa nu refuzati ajutorul unei persoane mai in varsta

Scorpion
Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva etc. Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!

Sagetator
S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata din cauza banilor. Inainte de a-i reprosa ceva, ganditi-va daca nu cumva exagerati! Va sfatuim sa nu faceti eforturi mari. Odihniti-va mai mult si incercati sa fiti mai optimist!

Capricorn
Sunt favorizate relatiile de colaborare. Toate activitatile incepute azi au mari sanse de reusita. Aveti succes in afaceri si puteti rezolva problemele financiare ale familiei. Evitati speculatiile de orice fel!

Varsator
Deveniti irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitati certurile, pentru ca se poate ajunge usor la un scandal in toata regula! Dupa-amiaza reusiti, cu ajutorul partenerului de viata, sa terminati o lucrare in casa, inceputa acum cateva zile. Nu incercati nici o speculatie!

Pesti
S-ar putea sa nu va ajunga banii pentru ceea ce v-ati propus. Decat sa regretati mai tarziu, mai bine rugati un prieten sa va imprumute! Dupa-amiaza aveti ocazia sa incepeti o colaborare. Va recomandam sa faceti tot posibilul sa nu o ratati.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Minciuna românului
Petrolul scade sub 100 de dolari pe baril, in ciuda tensiunilor din Ucraina, Irak si Libia
Ponta si comparatiile cu Germania nazista: de la Elmar Brok la Basescu, via Patapievici, Mihaies si ziaristii incomozi
Vasile Blaga, despre intentia de suspendare a lui Basescu
Praf in ochii romanilor, copilarii inventate de Tariceanu pentru a se baga in seama
Avocatul Poporului Victor Ciorbea tergiversează soluţia cazul OUG 55 privind migratia alesilor locali si a Legii Educatiei
Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie.
De ce vrea Tariceanu sa-l suspende pe Traian Basescu
Sanatoriul de Neuropsihiatrie la Podriga va avea un nou director medical
Inventarierea terenurilor realizată în proporţie de 90%
Viorel Iliuță s-a declarat învins şi a părăsit conducerea Spitalului judeţean
De ce s-a ofuscat Cornel Popescu
Botoşani: Trehnic Asist şi favorurile baronului de Văculeşti
Ţurcanu şi ai lui învinşi de mafia PSD
Ioan Rotundu
Eurostat a reconfirmat caderea Romaniei in recesiune
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog