Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2150
De la 07 Ianuarie 2003
122887799

Horoscopul zilei

  • 3 November 2014, 23:00
Berbec
Incepeti ziua hotarat sa terminati o lucrare in casa. Un barbat mai in varsta din familie va ajuta cu bani, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere. Daca nu va straduiti sa evitati o cearta, riscati sa rupeti relatiile. Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

Taur
Puteti avea un succes deosebit la intalnirile de afaceri. Sunt bine aspectate si relatiile cu familia si prietenii. Dimineata va intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Dupa-amiaza va ocupati de probleme familiale care nu sufera amanare. Va recomandam sa tineti cont si de dorintele celor mici.

Gemeni
S-ar putea sa aveti o mica neintelegere cu partenerul de viata. Va sfatuim sa rezolvati aceasta disputa cu blandete. Spre seara, o vizita la prieteni va poate readuce armonia in cuplu si buna dispozitie. Aveti grija sa nu dati ocazia unor scene de gelozie!

Rac
S-ar putea sa fiti putin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu va incapatanati sa va rezolvati singur toate problemele! Va sfatuim sa acceptati ajutorul celor apropiati. Apeland la intelepciune, veti reusi sa evitati o cearta in familie.

Leu
Puteti sa incepeti o activitate noua, mai ales pe plan social. Sunteti entuziast si va puteti baza pe sprijinul prietenilor si al persoanei iubite. Daca aveti de luat decizii importante, tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta in acel domeniu

Fecioara
Se pare ca aveti probleme sentimentale si sunteti nevoit sa luati o hotarare transanta. Puteti sa va ascultati intuitia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioada: castiguri financiare si afirmarea in societate. Sunt sanse sa va cumparati un obiect de valoare pe care vi-l doriti de multa vreme. Va sfatuim sa nu incercati nici o speculatie.

Balanta
Zi buna pe plan sentimental si social. In schimb, va recomandam sa fiti prudent la serviciu si in afaceri. Nu este exclus sa aveti mici probleme cu banii, dar nu este cazul sa va ingrijorati.

Scorpion
Se anunta o zi cu mari satisfactii in societate si pe plan financiar. Dupa-amiaza s-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes de familie. Verificati cu atentie actele si bagajele inainte de a porni la drum!

Sagetator
Traversati o perioada favorabila din toate punctele de vedere. Este posibil sa obtineti un castig material important, dar nu fara efort. Cu partenerul de viata va intelegeti perfect. S-ar putea sa mergeti intr-o vizita la prieteni. Va sfatuim sa fiti cumpatat

Capricorn
In prima parte a zilei sunteti confuz si indispus. Va recomandam sa nu va asumati riscuri, pentru ca sansele de reusita sunt minime. Daca aveti ocazia sa va relaxati intr-un fel sau altul, nu stati pe ganduri! Ar fi bine sa va menajati sanatatea.

Varsator
S-ar putea sa intervina evenimente neprevazute si, de aceea, este indicat sa nu va planificati nimic important. Va reintalniti cu prieteni vechi, care va invita sa le faceti o vizita. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri si calatoriile lungi in interes personal.

Pesti
Aveti succes in toate activitatile casnice si va bucurati de sprijinul intregii familii. Cei din jur va apreciaza pentru schimbarile pe care le promovati in afaceri si in societate. Nu incepeti mai multe treburi deodata si nu refuzati ajutorul prietenilor! In privinta planurilor de viitor, este indicat sa va consultati cu partenerul de viata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dorinţa femeii
Jambon II
Sonda trimisa de China spre Luna a revenit cu succes pe Pamant
Elena Udrea: PMP nu va negocia nimic in turul doi
Curtea Constitutionala dezbate marti constitutionalitatea articolului in baza caruia ANI l-a declarat incompatibil pe Klaus Iohannis
Laszlo Tokes a anuntat ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor
Oficial NATO: Alianta trebuie sa isi suplimenteze, temporar, prezenta militara in Europa de Est
RTV: Cum va “vinde printul Ardealului”, Klaus Iohhanis, Romania
Cine raspunde pentru impiedicarea dreptului de vot in afara tarii. Cum pot fi identificati vinovatii
Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II
Ponta, intrebat daca lui Tariceanu i se va oferi postul de premier: E posibil
,, Avarul” de Moliere, pus în scenă de actorii botoșăneni
Rezultatele primului tur de scrutin la Botoșani
Peste 100 de intervenţii ale pompierii botoşăneni, săptămâna trecută
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog