Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24209
De la 07 Ianuarie 2003
122884276

Horoscopul zilei

  • 10 November 2014, 23:00
Berbec
Puteti avea succes pe plan profesional, la studii si in calatorii. Va recomandam sa profitati de acest context favorabil. Aveti ocazia sa va largiti orizontul intelectual si sa izbanditi pe plan social. Dupa-amiaza intrati in posesia unor bani la care nu va asteptati, dar care va prind foarte bine. Daca simtiti nevoia sa va relaxati, va sfatuim sa incercati odihna activa.

Taur
Sunteti inventiv si doriti sa incepeti o viata noua. Va dedicati timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteti fi optimist: aveti sanse sa va descurcati cu cheltuieli minime. Stati bine cu sanatatea, insa ar fi bine sa sa va relaxati mai mult.

Gemeni
Aveti o creativitate iesita din comun, care va ajuta mult in afaceri. Aveti ocazia sa faceti o investitie importanta, care se va dovedi profitabila mai curand decat va asteptati. Fiti mai atent cu partenerul de viata!

Rac
Relatiile parteneriale merg foarte bine. Sunteti apreciat pentru hotararea si seriozitatea dumneavoastra. Puteti sa rezolvati cu usurinta problemele de la serviciu si de acasa. Dati dovada de diplomatie si sa tineti cont de parerile partenerului de viata!

Leu
Nu aveti o clipa de ragaz, dar sunteti ambitios si reusiti sa terminati tot ce v-ati propus. Daca profitati de conjunctura favorabila, aveti numai de castigat pe plan profesional si financiar. Petreceti seara in mijlocul familiei si faceti planuri pentru o calatorie. Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii: ii veti obtine in curand!

Fecioara
Zi favorabila studiului si afirmarii in societate. Aveti idei foarte bune si puteti sa incepeti o activitate noua. Tineti cont de sfaturile unei persoane care a avut succes in problema ce va framanta!

Balanta
Dimineata luati o decizie importanta, care se va dovedi inspirata. Daca vi se propune o colaborare, nu stati mult pe ganduri! Puteti castiga bani frumosi. Fiti prudent si evitati speculatiile financiare!

Scorpion
Aveti sanse mari sa va afirmati in afaceri si pe plan profesional. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte si sa va ocupati de o investitie. Nu este exclus sa aveti dificultati din cauza birocratiei. Nu va descarcati nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!

Sagetator
Aveti sanse mari sa va afirmati in afaceri si pe plan profesional. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte si sa va ocupati de o investitie. Nu este exclus sa aveti dificultati din cauza birocratiei. Nu va descarcati nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!

Capricorn
Dimineata reusiti sa rezolvati o problema a unui tanar din familie. Pe plan profesional, treceti printr-o perioada favorabila si aveti ocazia sa va puneti ideile in practica. Nu este exclus sa castigati bine si sa va afirmati in societate, dar n-ar strica sa fiti mai modest.

Varsator
S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Puteti sa comunicati si sa negociati cu persoanele de sex opus. In ciuda tuturor obstacolelor, reusiti sa finalizati o activitate intelectuala careia i-ati dedicat mult timp. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta.

Pesti
La serviciu, sefii si colegii va apreciaza ideile excelente. Luati decizii inspirate si reusiti sa duceti la bun sfarsit obligatiile pe care vi le-ati asumat. Dupa-amiaza, mergeti impreuna cu persoana iubita intr-o vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Curiozităţi medicale
Jumări de porc
ACL Botoşani: Comunicat de presă
Dependenta de cresterea economiei germane reprezinta o vulnerabilitate a Zonei Euro
Ion Tiriac, despre Simona Halep: "Are foarte mult spatiu de progresat"
Inca o tradare in PNL: Deputatul liberal Dan Bordeianu s-a inscris in PSD si il sustine pe Victor Ponta
Sefa DNA cere ridicarea imunitatii fostului ministru Cristian David, pentru a incepe urmarirea penala
Asta nu ne puteti fura
Botoşani: De ce perchiziţionează primăriile procurorii DNA
Impozitul pe „păsărică”
Ioan Rotundu
Biserica ă-şi asume dezastrul care va urma
Ioan Rotundu
Comunicat de presă Raluca Turcan ACL
Campanie pentru Ponta pe bani publici. Noul intrat în horă: Remus Pricopie, Ministrul Educației Naționale.
Gaini cu biletele la gat pe care scrie "Eu sunt Iohannis" si "Mi-e frica de dezbatere", aruncat in curtea sediului ACL din Bucuresti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog