Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10263
De la 07 Ianuarie 2003
122870330

Horoscopul zilei

  • 2 December 2014, 23:00
Berbec
Va faceti remarcat in societate si colaborati foarte bine cu cei din jur. Dorinta de afirmare si vointa puternica va ajuta incheiati o afacere profitabila, pe termen lung. Va sfatuim, totusi, sa nu fiti prea critic cu partenerul de viata.

Taur
Incepeti ziua plin de inspiratie. Va recomandam sa o folositi pe plan profesional si in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite. Dupa-amiaza, va viziteaza un prieten care va cere un imprumut. Daca puteti, ajutati-l!

Gemeni
Dimineata sunteti irascibil si s-ar putea sa va purtati nedelicat cu persoana iubita. Va sfatuim sa va controlati, pentru ca riscati sa provocati o cearta. Folositi-va potentialul intelectual, care este la cote maxime astazi!

Rac
Entuziasmul pe care il aratati la serviciu va poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata, pentru ca acordati prea multa atentie carierei. Incercati sa clarificati cu calm toate neintelegerile!

Leu
Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, riscati sa neglijati relatiile sentimentale si sa va certati cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani! Seara sunteti invitat la rude, unde va simtiti foarte bine si uitati de grijile cotidiene.

Fecioara
Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Va recomandam sa nu ezitati. S-ar putea sa aflati lucruri care va vor folosi in afaceri. Profitati de acest moment favorabil! Puteti avea succes atat pe plan social, cat si material.

Balanta
Sunt sanse sa se produca evenimente neasteptate, care marcheaza schimbari favorabile in viata dumneavoastra. Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa va conduc spre succes, atat in societate, cat si la serviciu. Spre seara, luati o hotarare importanta intr-o problema sentimentala. Va recomandam sa va ascultati intuitia.

Scorpion
Aveti sanse sa obtineti rezultate deosebite cu prilejul unei calatorii de afaceri. Va sfatuim evitati discutiile aprinse. Dupa-amiaza reusiti sa faceti rost de bani pentru a continua o lucrare in casa, inceputa mai demult. Nu va lansati in speculatii!

Sagetator
Este posibil sa aveti probleme in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va grabiti. Va puteti baza pe sfaturile prietenilor apropiati.

Capricorn
Dimineata survin schimbari neprevazute, care va dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastrati-va calmul si evitati cearta, pentru ca s-ar putea sa se termine rau!

Varsator
Incepeti ziua cu entuziasm si multa ambitie. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza aveti succes in societate si colaborati foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant!

Pesti
S-ar putea ca un prieten sa va reproseze ca nu va platiti datoriile la timp. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va stabiliti clar prioritatile. Nu refuzati ajutorul unei rude mai in varsta!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Doar Timpul poate înţelege Dragostea
Carnati traditionali ardelenesti de porc 100%.
Cifre ingrijoratoare pentru Kremlin: 125 de miliarde de dolari au iesit din Rusia in acest an
Cel mai mare brad de Craciun uman din lume
Curtea de Apel: Antena 1 si Antena 3 sa plateasca despagubiri de 5 milioane de lei RCS&RDS pentru campania de denigrare din 2012
Grecia vrea sa dubleze TVA la cazare in hoteluri. Proprietarii spatiilor de cazare: E o actiune sinucigasa
Papa Francisc pledeaza pentru unitatea bisericilor catolica si ortodoxa
Infrangere majora pentru Rusia
Putin anunta ca Rusia a oprit proiectul gazoductului South Stream
Alegerile din Republica Moldova. UE si SUA asteapta formarea rapida a unui guvern
Liderii partidelor proeuropene nu se inteleg privind integrarea Rep. Moldova la NATO
Botoşani: Ziua Naţională sărbătorită la Darabani şi Călăraşi
Un român a fost retinut in Israel dupa ce si-a lovit fiica
jucatoare de tenis, pentru ca a pierdut un meci
Tariceanu da replica UNPR pe propunerea de taxare a marilor averi
Un medic din Botosani le recomanda gravidelor sa nu nasca la maternitatea la care lucreaza
Procurorii DNA ,,scutur㔠Consiliul Judeţean Botoşani
La români, minunea ţine doar trei zile
Ioan Rotundu
Jos pălăria, domnule comisar şef!
Ioan Rotundu
Grigore Petrenco, fostul comunist moldovean care ar controla miscarea extremista Antifa, implicat intr-un accident rutier la Iasi
Pagina de Facebook este spatiu public, nu privat, arata o decizie irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie
Autoturism aprins de un scurtcircuit electric
Dorohoian salvat în ultima clipă din casa plină de fum
Week-end încărcat pentru pompierii botoşaneni
Comunicat de pres㠖 Muzeul judeţean/Secţia Etnografie Botoşani
Un tanar roman de doar 28 de ani si-a construit o firma ce se intinde in toata lumea ca o retea si lucreaza cu cele mai mari televiziuni din Europa
Aceasta e povestea unui CEO care si-a inceput ascensiunea de pe bancile scolii
Protest al politistilor in fata Ministerului Finantelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog