Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5273
De la 07 Ianuarie 2003
122890922

Horoscopul zilei

  • 13 March 2015, 23:00
Berbec
Încercati sa nu va asumati riscuri! Nervozitatea va poate crea mari probleme. Evitati sa conduceti masina! Sunteti predispus la accidente. Nu este momentul sa provocati discutii în contradictoriu.

Taur
Aveti o zi foarte încarcata, cu multe probleme de rezolvat. Dimineata sunteti putin agitat si încercati sa rezolvati mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa va faceti un plan detaliat si sa acceptati ajutorul familiei. Spre seara, va linistiti si simtiti nevoia sa va întâlniti cu prietenii.

Gemeni
Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar accidente. Va recomandam sa nu faceti eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si petrecerile, pentru ca sunteti destul de obosit. Nu va lasati enervat de lucruri marunte!

Rac
Dimineata s-ar putea ca un coleg sa va dea o veste care va tulbura. Va sfatuim sa nu va exteriorizati, ca sa nu le transmiteti si celor din jur starea de nervozitate. Menajati-va sanatatea si evitati eforturile intense, ca sa evitati riscul unui accident cerebral sau a unui infarct.

Leu
Se întrevede o zi foarte agitata. Dimineata sunteti nevoit sa îi spuneti unui prieten care va viziteaza ca nu aveti timp de el. Va pregatiti pentru o calatorie si va enervati pe masura ce constatati câte lucruri va lipsesc. Nu uitati ca la nervi se iau cele mai proaste decizii!

Fecioara
Dimineata sunteti obosit si nervos, dupa un drum lung. Ar fi bine sa va stapâniti si sa evitati discutiile în contradictoriu, pentru ca riscati sa declansati un conflict. Va recomandam sa nu mergeti în vizite, chiar daca partenerul de viata insista. Odihniti-va si recuperati orele de somn pierdute!

Balanta
Nu aveti rabdare sa va analizati proiectele si va grabiti sa le puneti în practica. Va recomandam sa nu va ambitionati sa va rezolvati singur toate problemele. Ar fi bine sa acceptati ajutorul prietenilor. O persoana mai în vârsta va ofera sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

Scorpion
Oboseala acumulata va face sa fiti foarte agitat. Ar trebui sa va odihniti mai mult. Fiti foarte prudent, pentru ca exista riscul sa fiti implicat într-un accident de circulatie! S-ar putea sa izbucnesca o cearta cu o persoana mai în vârsta din familie.

Sagetator
Dimineata plecati într-o calatorie foarte importanta, din care este posibil sa va întoarceti cu o mare suma de bani. Pe drum, vi se propune sa va asociati într-o afacere. Va sfatuim sa evitati discutiile pe un ton ridicat si sa nu va sustineti opiniile cu încapatânare. Ar fi bine sa va abtineti de la speculatii.

Capricorn
Începeti ziua foarte agitat, alergând dupa un împrumut urgent. Va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveti rabdare! Dupa-amiaza, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteti sa va bazati pe intuitia partenerului de viata.

Varsator
Va simtiti excelent, sunteti relaxat si nimic nu va poate tulbura. Mai mult, reusiti sa calmati o persoana foarte agitata. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca sunteti indiferent si ca nu va ocupati îndeajuns de problemele familiei. Spre seara, asistati la o întâmplare neplacuta, care va pune pe gânduri.

Pesti
Un prieten va propune sa plecati într-o excursie, dar faptul ca nu aveti bani va face sa fiti irascibil si sa cautati cearta cu lumânarea. Nu îi cautati nod în papura persoanei iubite! Va recomandam sa fiti atent la volan. Exista riscul unui accident de circulatie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Soţia… drăgostoasă
Reţeta zilei: Potârnichi cu dafin
Botoşani: Primarul Portariuc îşi va pedepsi alegătorii de Paşti, prin Modern Calor
Ioan Rotundu
SUA muta 800 de tancuri in Europa. Unele chiar in Germania
Nunta in India: Un mire a fost parasit pentru ca nu a stiut matematica
UE nu va prelungi sanctiunile pentru Rusia pentru ca nu exista unanimitate in cele 28 de state
Senatorul Gigi Chiru, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru mita electorala
Sentinta poate fi contestata
Slovacia nu doreşte menţinerea sancţiunilor economice asupra Rusiei
Televiziunea ruseasca de stat a prezentat o inregistrare cu Vladimir Putin
dupa zile intregi de absenta
DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarele Rovinari si Turceni
Povestea dosarelor Turceni si Rovinari
Cine mai este implicat in afara de Dan Sova
Furtună a declanşat un adevărat uragan
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Picătura buclucaşă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog