Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25134
De la 07 Ianuarie 2003
122885201

Horoscopul zilei

  • 17 March 2015, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor probleme financiare. Încercati sa va calmati, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la serviciu! Este recomandabil sa amânati deciziile importante. Evitati speculatiile!

Taur
S-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie încordate din cauza starii de agitatie pe care o aveti de dimineata. Daca doriti sa faceti investitii pe termen lung, va recomandam sa mai asteptati o vreme, pentru ca acum nu va surâde norocul. Aveti tendinta de a miza totul pe o singura carte, ceea ce va poate duce la un esec de proportii. Tineti cont de sfaturile unei persoane mai în vârsta din familie!

Gemeni
S-ar putea sa plecati într-o delegatie. Nu sunteti în cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Încercati sa nu va sustineti cu încapatânare punctul de vedere! Sunteti nemultumit din cauza problemelor financiare, dar va sfatuim sa va pastrati calmul. În curând veti primi bani de la o ruda apropiata.

Rac
Dimineata s-ar putea sa va schimbati programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten va propune o colaborare care v-ar putea ajuta sa va îmbunatiti simtitor situatia financiara. Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila câstigurilor rapide.

Leu
Nu încercati sa cereti astazi o marire de salariu, chiar daca sunteti convins ca o meritati! Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita prea multa concentrare. Dupa-amiaza sunt sanse sa va linistiti putin, în mijlocul familiei.

Fecioara
Dimineata s-ar putea sa va sune o ruda din alta localitate si sa va anunte ca intentioneaza sa va viziteze. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar plecati urechea si la sfaturile prietenilor!

Balanta
Astazi s-ar putea sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ. Evitati întâlnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la greseli! Va recomandam sa nu începeti activitati delicate sau laborioase. Puteti avea succes în activitatile casnice.

Scorpion
Se pare ca nu va simtiti în apele dumneavoastra, tocmai acum, când aveti multe de rezolvat. Va sfatuim sa nu va asumati riscuri importante, pentru ca aveti putine sanse de reusita. Nu va lasati cuprins de nervi si evitati discutiile în contradictoriu cu membrii familiei!

Sagetator
Dimineata s-ar putea sa va indispuna un telefon primit de la o ruda. Este posibil sa fiti nevoit sa plecati într-o calatorie neprevazuta. Daca circulati cu masina, va sfatuim sa fiti foarte atent, pentru ca nu este exclus sa platiti o amenda. Nu va lasati antrenat într-o cearta!

Capricorn
Aveti tentatia sa începeti mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa nu fiti nerabdator, pentru ca riscati sa faceti greseli. Încercati sa va organizati mai bine! Va recomandam sa nu va faceti iluzii cu privire la bani, pentru ca azi sunt putine sanse.

Varsator
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare. Va recomandam sa va pastrati cumpatul, indiferent ce se întâmpla, si sa ascultati sfaturile unei persoana mai în vârsta. Abtineti-va de la orice fel de speculatii, pentru ca s-ar putea sa intrati în conflict cu autoritatile!

Pesti
Încercati sa fiti mai atent la cheltuieli! Ca sa evitati o cearta cu partenerul de viata, va sfatuim sa va consultati înainte de a merge la cumparaturi. Astazi sunteti foarte critic la adresa celor din jur. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Salată de cartofi
Bancul zilei: Poliţistul… poliţist
Vladimir Klitschko: Comunitatea europeana doarme, Putin face ce vrea
UE trece la contra-atac in fata campaniilor de dezinformare ale Rusiei in criza ucraineana
Dan Voiculescu anunta ca il da in judecata pe Traian Basescu
PNL il acuza pe Victor Ponta de un abuz fara preceden
in cazul 26 de Ordonante de Urgenta inghesuite intr-un singur act normativ
Victor Ponta: Nu excludem reduceri de taxe inainte de sfarsitul anului
Ma astept la un surplus bugetar de 1 mld. de euro dupa primul trimestru
Gabriel Liiceanu: De astazi nu mai am nicio relatie cu Uniunea Scriitorilor
Botoşani: Cine-i trimite acasă pe cei din conducerea societăţii Nova Apaserv?
Cine stă în spatele DNA-ului?
Ioan Rotundu
Curtea de arbitraj din Sankt-Petersburg autorizeaza evacuarea consulatului general al Poloniei
Cate fonduri UE a adus Romaniei acordul de asistenta cu Comisia Europeana si FMI
Înalţi în stat, mici la caracter
Ioan Rotundu
Păgubiţi de foc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog