Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3694
De la 07 Ianuarie 2003
123137434
pnl

Horoscopul zilei

  • 26 March 2015, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti nemultumit de tot ce se petrece în jur si va iesiti usor din fire. Va sfatuim sa nu exagerati si sa va controlati reactiile. Evitati discutiile aprinse cu persoana iubita!

Taur
Se pare ca astazi aveti un spirit critic iesit din comun si aveti tendinta sa faceti o tragedie din orice maruntis. Dupa-amiaza începeti sa va pregatiti pentru o calatorie în interes personal. Reusiti sa va linistiti abia spre seara.

Gemeni
Dimineata se pare ca reusiti sa va dezamagiti un prieten apropiat. Sunteti predispus la gafe. Va sfatuim sa nu îi cautati nod în papura partenerului de viata. Ar fi bine sa ascultati o persoana mai în vârsta din familie, chiar daca nu va convine ce spune.

Rac
S-ar putea sa fiti nelinisitit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceti probleme. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va împrumuta o suma importanta sau va propune o colaborare de pe urma careia puteti câstiga bine. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.

Leu
Aveti tendinta de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sâcâitor. Neîntelegerile cu un prieten apropiat va pun pe gânduri. Întrebati-va daca nu cumva exagerati! Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati discutiile inutile.

Fecioara
Se pare ca acordati prea multa importanta unor probleme marunte si ca sunteti tentat sa exagerati. Încercati sa va detasati! Grijile nejustificate ar putea sa va afecteze sanatatea. Ar fi bine sa va relaxati. Daca vi se ofera ocazia sa iesiti în aer liber împreuna cu persoana iubita, nu ezitati!

Balanta
Faceti câteva drumuri scurte, în care reusiti sa îmbinati interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Resimtiti o stare de nervozitate accentuata si sunteti tentat sa exagerati. Va recomandam sa evitati discutiile în contradictoriu si sa tineti cont de sfaturile unei celor apropiati.

Scorpion
Din cauza oboselii, este posibil sa fiti din cale afara de nervos si sa va controlati cu mare greutate. Nu este exclus sa va certati cu cei din jur. Va sfatuim sa va stapâniti agresivitatea, ca sa nu va faceti dusmani. Dupa-amiaza ar fi bine sa stati acasa, în mijlocul familiei.

Sagetator
Aveti tendinta sa va enervati fara motiv, ceea ce va poate pune în situatii neplacute. Va recomandam sa evitati activitatile sociale si afacerile, pentru ca aveti prea putine sanse de reusita. Pastrati-va calmul!

Capricorn
ca aveti dificultati de concentrare. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe lucruri în acelasi timp, pentru ca riscati sa aveti surprize neplacute. Limitati-va la activitati de rutina si nu refuzati ajutorul colegilor! Spre seara, aveti musafiri care nu va fac nici o placere.

Varsator
Un prieten va reda buna dispozitie si optimismul propunându-va o colaborare. Va recomandam sa terminati ce ati început si sa nu neglijati problemele familiale. Ascultati cu rabdare propunerile partenerului de viata! Dupa-amiaza, s-ar putea sa aveti o neîntelegere cu un vecin.

Pesti
Dimineata sunteti predispus la exagerari. O discutie banala cu un coleg de serviciu poate sa degenereze într-o cearta serioasa. Puteti evita divergentele daca nu încercati sa va impuneti punctul de vedere. Va sfatuim sa va amânati calatoriile de afaceri si întâlnirile cu prietenii. Evitati activitatile stresante!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: De ce nu se teme Băsescu de bulău
Reţeta zilei: Cârnăciori cu penne şi ciuperci
Unele masini donate recent Guvernului Moldovei s-au defectat
Ponta promite ca va suporta reparatia
Reuters: Romania, "una dintre cele mai corupte tari UE"
criticata pentru blocarea arestarii lui Sova
Mircea Cartarescu: Ne asteptam ca o banda de infractori sa-l dea pe mana procurorilor pe unul de-al lor?
E nevoie de alegeri anticipate
Prognoza meteo pentru vineri in tara
PNL va semna un "acord de guvernare" cu partidul lui Mircea Geoana
Avocat: Marian Vanghelie a strans semnaturi pentru Mircea Diaconu
nu pentru Elena Basescu
Patriarhul Daniel il vrea pe Vanghelie liber
Laura Codruta Kovesi cere CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul Dan Sova
Bombă de aruncător găsită în gospodăria unui localnic din Ştefăneşti
Botoşani/Gorbăneşti: Concubina uşernică
Ioan Rotundu
Parşiv şi ipocrit chiar şi cu DNA-ul la uşă
Ioan Rotundu
Să despăduchim viaţa publică de ei!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog