Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21535
De la 07 Ianuarie 2003
122881602

Horoscopul zilei

  • 22 May 2015, 23:00
Berbec
Plecati intr-o calatorie in interes familial, care s-ar putea sa nu decurga asa cum ati dorit. Nu-i reprosati nimic partenerului de viata! Este posibil sa primiti o suma mare de bani, care va reda buna dispozitie. Va recomandam sa va pastrati calmul.

Taur
In prima parte a zilei sunteti irascibil din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiaza va simtiti bine impreuna cu prietenii care va vin in vizita. S-ar putea sa planuiti o excursie. Va recomandam sa aveti mai multa rabdare cu cei din jur.

Gemeni
S-ar putea sa aveti de ales intre stresul unei afaceri noi, impreuna cu un prieten, si siguranta locului de munca. Va sfatuim sa nu va grabiti. Consultati-va cu o persoana mai in varsta, cu experienta in domeniu!

Rac
De dimineata sunteti nervos pe partenerul de viata, pentru ca a cheltuit prea mult. Puteti sa evitati o cearta cu persoana iubita daca renuntati sa mai fiti incapatanat. Spre seara, s-ar putea sa aflati ca ati primit o mostenire, ceea ce va schimba planurile pentru a doua zi. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul.

Leu
De dimineata va pune pe ganduri o veste neplacuta, legata de relatiile sentimentale. Va sfatuim sa fiti prudent, indiferent ce se intampla. Nu faceti persoanei iubite promisiuni pe care sa nu le puteti respecta! Chiar daca nu stati prea bine cu banii, va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii.

Fecioara
In cursul diminetii aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie. Partenerul de viata este foarte nemultumit, pentru ca spera sa va fiti impreuna. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Spre seara, este posibil sa fiti agitat din cauza unei divergente cu o femeie mai in varsta.

Balanta
Este posibil sa aveti probleme cu banii, motiv pentru care nu va simtiti in largul dumneavoastra la o petrecere. Incercati sa va pastrati echilibrul si sa nu exagerati! Va sfatuim sa nu provocati discutii in contradictoriu cu prietenii. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unui prieten cu experienta in acest domeniu si mai ales sa va ascultati intuitia.

Scorpion
S-ar putea sa va certati cu persoana iubita, pentru ca vreti sa renuntati la o excursie. Se pare ca astazi nu aveti succes nici in afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va limitati la activitati de rutina. Evitati speculatiile financiare!

Sagetator
S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza unor schimbari neasteptate la locul de munca. Incercati sa va calmati, oricum nu puteti sa schimbati nimic! Va sfatuim sa nu ridicati tonul in discutiile cu o persoana mai in varsta. Evitati certurile, pentru ca nu aveti nimic de castigat!

Capricorn
S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca neglijati familia, pentru ca va implicati in prea multe activitati. Sunteti pus in fata unei decizii dificile. Riscati ori o cearta serioasa cu partenerul de viata, ori ruperea relatiilor cu un prieten apropiat. Va sfatuim sa aveti grija de sanatate.

Varsator
Sunteti inventiv si ambitios, atuuri pe care le puteti folosi in activitatea profesionala si in afaceri. Astazi puteti avea succes in tot ce faceti. Va sfatuim sa tineti cont de parerile unui prieten apropiat. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Nu-i faceti reprosuri persoanei iubite!

Pesti
Intuitia va ajuta sa aflati adevarul in legatura cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastra. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o neintelegere cu partenerul de viata, din cauza problemelor financiare si a parerilor diferite despre o calatorie in care urmeaza sa plecati impreuna. Va sfatuim sa va controlati nervii, pentru ca situatia se va limpezi repede.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Gelozie
Reţeta zilei: Ciorbă pescărească
Franta obliga supermarket-urile mari sa doneze alimentele nevandute
Femeia care ameninta de 35 de ore ca se arunca de pe o cladire a cazut in gol si a murit
PNL scrie in programul de guvernare ca firma de consultanta a lui Tony Blair coordoneaza o structura a Guvernului Ponta
Aceasta ar fi blocata de interese politice si lipsa de coordonare
Raport: Cum se poate contracara dominatia Kremlinului in mass-media de limba rusa din estul Europei
Ce planuri are PNL cu justitia - programul de guvernare
Fostul primar Cristian Poteras, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare cu executare
Inca o propunere legislativa impotriva hipermarketurilor
PNL vrea sa sustina o candidatura romaneasca pentru postul de Secretar General ONU in 2016
Seful Nei Guard spune ca Vasile Blaga i-a cerut sa-l ajute pe ginerele sau cu firma de paza
Două minuni creştin-ortodoxe şi una luterană
Cel mai citit comentariu-pamflet al săptămânii
Caricatura zilei: Ponta-n tinereţe
Botoşani:; La „Service auto” Câşlaru să nu te duci cu… autoturismul
Lumea lu' Rotundu: Agonie şi extaz
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog