Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4837
De la 07 Ianuarie 2003
122890486

Horoscopul zilei de 3.02.2017

  • 2 February 2017, 23:00
Berbec
Doriti sa va afirmati si faceti eforturi mari la serviciu. Va sfatuim sa nu exagerati, pentru ca nu sunteti intr-o forma grozava. Nu este cazul sa va asumati riscuri. Sansele de succes sunt minime azi. Nu va pierdeti rabdarea! Dificultatile cu care va confruntati sunt de scurta durata.

Taur
4 S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, probabil cauzata de neintelegerile privind programul de maine. Daca este posibil, ar fi bine sa nu calatoriti azi, fiindca riscati sa fiti implicat intr-un accident.

Gemeni
Aveti o mare putere de concentrare, ceea ce va ajuta mult la serviciu. Dupa-amiaza reusiti cu greu sa aplanati o discutie in contradictoriu care ameninta sa degenereze in cearta. Va recomandam sa fiti mai atent cu o persoana varstnica.

Rac
Daca trebuie sa calatoriti, va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca sunteti predispus la accidente. Relatiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanelor in varsta din familie. Nu este o zi buna pentru intalniri de afaceri, din cauza dificultatilor de comunicare.

Leu
Dimineata s-ar putea sa fiti confuz. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Dupa-amiaza situatia se imbunatateste simtitor, de la sine. Spre seara, va simtiti bine intr-o vizita. Nu neglijati odihna!

Fecioară
Aveti o groaza de probleme si sunteti tentat sa va ocupati de mai multe in acelasi timp. Daca va pripiti, riscati sa faceti greseli costisitoare. Va sfatuim sa fiti mai atent la serviciu. Evitati speculatiile!

Balanţă
In prima parte a zilei sunteti cam distrat si comunicati mai greu. Intuitia nu va ajuta prea mult, asa ca va sfatuim sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei. Limitati-va la activitati de rutina!

Scorpion
Se pare ca nu aveti nici rabdare si nici energia necesara pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati. Dupa-amiaza sunteti predispus la stari depresive. Pastrati-va calmul si tineti cont de sfaturile unui prieten apropiat!

Săgetător
Aveti succes pe plan profesional, dar s-ar putea sa fiti nevoit sa ramaneti la serviciu peste orele de program. Nu are rost va certati cu un coleg mai in varsta doar pentru ca nu este de acord cu dumneavoastra. Fiti mai atent la problemele partenerului de viata!
Capricorn
Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa cereti ajutorul unui prieten. Daca circulati cu masina, va recomandam sa fiti foarte atent si sa nu va grabiti. Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.

Vărsător
Este posibil sa va enervati si sa nu mai aveti rabdare sa terminati o lucrare pe care ati amanat-o de mai multe ori. Va recomandam sa nu va pripiti, pentru ca riscati sa stricati si ce ati facut pana acum. Evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata! Nu este o zi buna pentru calatorii. Sunteti predispus la accidente.

Peşti
Dimineata, s-ar putea ca un prieten sa va roage sa il ajutati intr-o chestiune urgenta. Va sfatuim sa faceti tot posibilul sa nu-l refuzati, chiar daca sunteti foarte ocupat. Spre seara, este posibil sa va certati cu partenerul de viata din cauza ca ati cheltuit prea mult. Pastrati-va calmul!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ciprian Necula, fost secretar de stat, a demisionat din PSD
Voltaj a lansat miercuri seara o piesa-manifest,
care a devenit deja virala, despre Romania de astazi: Nu ma lasati, va rog, sa mor!
Secretar de stat in Ministerul Energiei sustine ca a cerut ANRE
ca explozia preturilor la energie pe bursa sa nu se regaseasca in facturile platite de populatie
Continua tirul diplomatic asupra guvernului PSD.
Ambasada Marii Britanii: Suntem ingrijorati ca ordonanta de urgenta ar putea sa reduca domeniul de aplicare al infractiunii de coruptie
Prim vicepresedintele socialist al Comsiei Europene, Frans Timmermans, catre Romania:
Va rog, nu faceti pasi in sens opus in lupta anticoruptie
Klaus Iohannis: Jos mainile de pe DNA!
La Ministerul de Interne s-a stiut exact cand, unde si ce grupuri se pragatesc sa sparga demonstratia. In loc sa-i izoleze unde s-au adunat, i-au lasat liberi sa puna in pericol nu doar demonstratia, ci sanatatea si chiar viata romanilor simpli care s-au dus sa demonstreze pasnic
DNA confirma ca ancheteaza "modalitatea de adoptare a unor acte normative"
Principesa Margareta: Viata noastra publica trece printr-un moment de cumpana
Este inaltator sa vezi ca romanii pastreaza nobila traditie de a lupta pentru principii si idealuri
DNA confirma ca ancheteaza "modalitatea de adoptare a unor acte normative"
Planul extins de dinamitare a justitiei.
Detaliile atacului total pregatit de Dragnea si PSD
Lecţie de ipocrizie, insinuare şi manipulare
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Între poliţişti
Pozitia Patriarhiei fata de contextul social actual este de reala ingrijorare
si subinteles favorabila valorilor statutului de drept
Atenţie la noua mascaradă pregătită de PSD
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog