Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8906
De la 07 Ianuarie 2003
123142646
pnl

Horoscopul zilei de 10.05.2017

  • 9 May 2017, 23:00
Berbec
Daca va pregatiti pentru o calatorie lunga, nu aveti de ce sa va faceti griji. Totul ar trebui sa decurga conform planurilor. S-ar putea ca prietenii sa nu fie incantati daca le refuzati ajutorul. N-ar strica sa fiti mai diplomat. Tineti cont si de parerile celor din jur!

Taur
4 Este posibil sa fiti in intarziere cu indeplinirea unei sarcini de serviciu, iar relatiile cu colegii sa fie destul de tensionate. Apelati la diplomatie! Astazi nu sunt recomandate tranzactiile financiare. Daca puteti, amanati deciziile importante in afaceri. Faceti-va timp sa vorbiti mai mult cu persoana iubita!

Gemeni
Un prieten apropiat va ajuta sa lamuriti o barfa lansata de o femeie pe seama dumneavoastra. Totul va reveni la normal mai repede decat va steptati. Va sfatuim sa nu mai fiti atat de incapatant. Ascultati sfaturile unei rude mai in varsta!

Rac
Nu sunteti prea bine dispus si aveti o multime de probleme, atat la serviciu, cat si acasa. Aveti tendinta de a va razvrati, ceea ce va poate conduce la certuri. Va recomandam sa nu cautati sa va impuneti punctul de vedere. Ganditi-va de doua ori inainte de a actiona!

Leu
Aveti multa energie si sunteti hotarat sa terminati o lucrare inceputa mai demult. S-ar putea ca un prieten de familie sa va propuna o colaborare. Nu va grabiti sa il refuzati! In a doua parte a zilei, este posibil sa fiti atras intr-o cearta cu o ruda mai in varsta.

Fecioară
Se pare ca va este greu sa tineti ritmul la serviciu, spre nemultumirea colegilor si a sefilor. Partenerul de viata ar putea sa va reproseze ca nu va ocupati destul de familie. Va sfatuim sa fiti mai intelegator cu cei din jur.

Balanţă
Se pare ca familia nu este de acord sa cumparati un obiect de valoare. Chiar daca atitudinea lor va indispune, va sfatuim sa va cantariti fiecare cuvant. Nu fiti impulsiv! Dupa-amiaza este posibil sa primiti o suma de bani de la o ruda apropiata. Relatia cu partenerul de viata se poate imbunatati simtitor daca dati dovada de rabdare.

Scorpion
Se pare ca sunteti stresat din cauza unor probleme de serviciu. Puteti sa apelati cu incredere la ajutorul colegilor. Oricat ati fi de preocupat de chestiuni profesionale, va sfatuim sa nu neglijati relatia cu omul drag. Nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant!

Săgetător
Este recomandat sa va ocupati de problemele importante in prima parte a zilei, cand aveti mai multa energie. In plan sentimental, aveti tendinta sa va detasati si sa va exprimati nemultumirea fata de evolutia relatiei. O astfel de atitudine poate duce la tensionarea relatiei si chiar la ruptura. Incercati sa fiti mai intelegator si mai diplomat!
Capricorn
Aveti posibilitatea sa faceti schimbari in viata sentimentala. Puteti sa va bazati pe intuitie. Daca trebuie sa luati decizii importante, acordati-va un ragaz de cateva zile! O intalnire cu prietenii v-ar ajuta sa va clarificati ideile.

Vărsător
Se pare ca sunteti nemultumit de atmosfera creata de un coleg la servicu. La o intalnire cu prietenii, aveti tendinta sa va revoltati fara un motiv serios. Riscati ca acestia sa inceapa sa va ocoleasca. Va sfatuim sa va abtineti de la speculatii si sa nu va angajati in discutii in contradictoriu.

Peşti
S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa faceti noi cheltuieli pentru casa. Va sfatuim sa discutati cu calm. Dupa-amiaza este posibil sa faceti o deplasare scurta in interes de afaceri. Evitati speculatiile!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dulceaţa vorbei cu subînţeles
Detinutii isi vor putea cumpara zile libere
Pedepsele executate in conditii necorespunzatoare, reduse cu cate 6 zile la fiecare 30 zile - Deputatii au adoptat legea executarii pedepselor
Camera Deputatilor a aprobat infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului
Jean - Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, se intalneste in Romania cu presedintele Iohannis,
premierul Grindeanu si sustine un discurs in Parlament
Fiscul a depistat peste 119,5 milioane de lei nedeclarati de romani.
Cu acestia, fie se creditau firmele, fie se faceau achizitii imobiliare Serban, ANAF: Unii ne spuneau ca pur si simplu au gasit bani in casa sau in curte, cu ocazia unor sapaturi
Interventia chirurgicala ‘minune’ care vindeca diabetul si obezitatea
Deputatii au adoptat initiativa cetateneasca de redefinire a familiei in Constitutie ca uniune intre barbat si femeie.
Au fost doar 22 voturi impotriva, majoritatea de la USR, unul singur de la PSD
Marile demonstratii din februarie au exprimat angajamentul unei noi generatii
de a reincarca notiunile de stat de drept si democratie
Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman
Cel mai potrivit plafon - 8.000 lei
Anunt APIA Botosani
În lipsă de realizări, consilierii PSD îşi bat joc de Cornişa
Ioan Rotundu
Mărgeluţele ruginite ouate de găinuşa Huncă în cuibarul PSD-ului
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog