Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21735
De la 07 Ianuarie 2003
122907384

Horoscopul zilei de 11.10.2016

  • 10 October 2016, 23:00
Berbec
Relatiile pe plan social evolueaza foarte bine, iar pe plan financiar incepeti sa va redresati. Este posibil sa plecati intr-o delegatie care va va aduce satisfactii profesionale nesperate si ceva nou in relatiile sentimentale. Va sfatuim sa fiti foarte atent la bagaje si la acte.

Taur
Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta cu reparatia un aparat casnic. Nu este exclus sa va schimbati planurile, pentru a da o mana de ajutor unui cunoscut care are probleme. Va recomandam sa va pastrati calmul. Ar fi bine sa acceptati sprijinul familiei.

Gemeni
Se pare ca sunteti agitat toata ziua, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa va stapaniti, chiar daca descoperiti ca ramaneti in pierdere. Pe plan sentimental, va merge foarte bine. Nu aveti probleme cu sanatatea, insa ar fi bine sa evitati excesele alimentare.

Rac
Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit pentru ca nu v-a iesit o afacere asa cum sperati. Nu este cazul sa descurajati, vor mai fi si alte ocazii. Este posibil sa aveti probleme de comunicare. Va recomandam sa evitati speculatiile.

Leu
Se prea poate ca un prieten sa va propuna un al doilea serviciu. Va sfatuim sa acceptati, chiar daca nu prea va convine salariul. Ar fi bine sa aveti mai multa rabdare cu partenerul de viata, sa il ascultati cu rabdare si sa nu il contraziceti la fiecare vorba.

Fecioară
S-ar putea sa nu mai plecati intr-o calatorie, din cauza unor probleme de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji, pentru ca nu este nimic grav. Pe plan sentimental, se pare ca nu aveti nici un fel de probleme. Nu va uitati promisiunile!

Balanţă
Dimineata va propuneti sa faceti treaba in casa. Din cauza nerabdarii, s-ar putea sa fiti agitat si sa va dati peste cap tot programul. Evitati discutiile in contradictoriu si incercati sa terminati ce ati inceput! Puteti sa comunicati foarte bine cu cei mici.

Scorpion
Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si realizarilor pe plan social. In ceea ce priveste activitatea profesionala si afacerile, va recomandam sa fiti mai prudent. Dupa-amiaza aveti ocazia sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Dificultatile financiare nu reusesc sa va indispuna.

Săgetător
In afaceri, aveti tendinta sa faceti greseli si riscati sa nu va puteti onora angajamentele. Va sfatuim sa nu va precipitati si sa acceptati ajutorul celor din jur. Ar fi bine sa nu stati retras, pentru ca aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane care vor juca un rol important in viata dumneavoastra. Nu neglijati odihna!
Capricorn
Stresat de problemele financiare, s-ar putea sa jigniti o persoana apropiata. Ganditi-va de doua ori inainte de a deschide gura! Nu este o zi buna pentru examene si intalniri cu prietenii. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati. Dupa-amiaza sunt sanse sa petreceti momente placute in mijlocul familiei.

Vărsător
S-ar putea sa va loviti de tot felul de obstacole si sa aveti senzatia ca pedalati in gol. Din fericire, prietenii va sunt alaturi si incerca sa va ajute. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Impreuna, puteti sa rezolvati o problema financiara.

Peşti
Dimineata sunteti confuz, nu reusiti sa va adunati si sa va respectati programul. Dupa-amiaza, va reveniti si, cu putin efort, puteti sa recastigati terenul pierdut. Va recomandam sa nu va angajati in polemici. Spre seara, va regasiti buna dispozitie si optimismul intr-o vizita la un prieten bun.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Necazurile libertăţii
Întâmplări fericite şi nefericite la Schitul Balş
Ioan Rotundu
Prognoza pentru marti si miercuri:
Arhiepiscopul Tomisului, audiat ca martor intr-un dosar in care un preot ar fi fost santajat
Vladimir Putin: Rusia este dispusa sa inghete sau sa reduca productia de petrol
Clotilde Armand: PSD ne promite ca elimina 102 taxe insa isi pastreaza numarul de penali
Gorghiu, despre candidatura lui Rifai:
"O persoana pe care o apreciez, semnalul este ca se improspateaza listele PNL/ E irelevant ca sunt apreciati mai putin pentru o pozitie punctuala"
Sebastian Ghita, la DIICOT. El sustine ca e audiat ca martor in dosarul Black Cube
Casa memorială a Sf. Ioan Iacob Hozevitul abandonată uitării
Ioan Rotundu
Reponsabilii pentru "legea plagiatelor": cine sunt cei 12 senatori PNL care au votat alaturi de PSD si ALDE,
desi liberalii au decis in sedinta ca se va vota impotriva legii
Europarlamentarii avertizeaza statele membre: Propaganda Rusiei si a ISIS incearca sa dezbine UE
si pe aliatii nord-americani. Falsificarea istoriei, strategie-cheie a Kremlinului
Klaus Iohannis: Decizia de azi a Senatului risca sa afecteze verificarea impartiala a acuzatiilor de plagiat.
Este cel putin suspecta graba cu care s-a actionat pentru modificarea Legii educatiei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog