Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15003
De la 07 Ianuarie 2003
122875070

Horoscopul zilei de 14.09.2015

  • 13 September 2015, 23:00
Berbec
Nu este o zi buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu va afecteaza optimismul si nici dorinta de innoire. Este o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin.

Taur
Relatiile cu anturajul sunt bine aspectate si decurg fara probleme. In cursul diminetii, va face placere sa va intalniti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Aveti grija sa tineti seama si de dorintele celorlalti!

Gemeni
La locul de munca, s-ar putea sa intampinati dificultati care va indispun. Nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor. Dupa-amiaza sunteti decis sa faceti schimbari in camin. Familia este de acord cu initiativele dumneavoastra si va ajuta.

Rac
Treceti printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al castigurilor materiale. Astazi aveti succes in tot ce faceti. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Pastrati-va realismul si evitati speculatiile financiare!

Leu
Va bucurati de armonie in famile si aveti succes in toate activitatile legate de camin. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati mai usor problemele. Puteti face planuri de viitor. Ar fi bine sa tineti cont de sfatul unei persoane mai in varsta.

Fecioară
Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. In prima parte a zilei, aveti de facut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru camin. Astazi puteti rezova mai usor problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteti sa va bazati pe intuitie.

Balanţă
Vi se ofera noi perspective atat pe plan social, cat si sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va farmeca din prima clipa. Nu este exclus sa legati o prietenie de durata. In cursul serii, o ruda apropiata va viziteaza pe neasteptate.

Scorpion
Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri planificate pentru astazi. S-ar putea sa aveti dficultati de comunicare. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei. Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

Săgetător
Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbarile pe care le propuneti, dar ar fi bine sa tineti cont si de parerile lor. Nu va angajati in mai multe activitati in acelasi timp! Riscati sa nu duceti nimic la bun sfarsit.

Capricorn
Relatiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosfera tensionata va predispun la greseli. Evitati discutiile in contradictoriu. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor relaxante.

Vărsător
Intentionati sa faceti o vizita la rude. Va sfatuim sa o amanati, pentru ca exista riscul sa nu decurga asa cum v-ati dori. In partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu va pripiti in luarea unei decizii! S-ar putea sa fie ceea ce pare la prima vedere.

Peşti
Astazi va sfatuim sa va odihniti, chiar daca aveti multe probleme de rezolvat. In prima parte a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent! Nu este un moment favorabil investitiilor. S-ar putea sa faceti schimbari majore in camin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: După partida de sex
Reţeta zilei: Castraveţi muraţi în saramură
Quo vadis IJP Botoşani, comisar şef Mihai Bunduc?
Ioan Rotundu
Moş Teacă şi „Interesul naţional”
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Munţii Apuseni. Peşterile
Botoşani: Gabriel Oprişanu pregătit să dea mită unui director adj. ANAF
* el este urmărit penal pentru o fraudă cu TVA în sumă de ,12 milioane euro
Ziua Pompierilor din România, sărbătorită şi la Botoşani
Ponta a crescut datoria publică, fără să facă investiții publice
Premierul Bavariei, aliat al Angelei Merkel, critica deciziile cancelarului german privind migratia:
Primirea refugiatilor, o eroare care ne va ocupa mult timp
Liderul Al Qaida ii indeamna pe tinerii musulmani din Occident si din Statele Unite sa comita "atacuri pe cont propriu"
Un numar record de migranti au intrat sambata in Ungaria
La Munchen au ajuns 12.200 de azilanti. Autoritatile locale anunta ca sunt la limita capacitatilor de primire
Danke Mama Merkel, Munchenul e suprasaturat de refugiati
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog