Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9080
De la 07 Ianuarie 2003
122581019

Horoscopul zilei de 14.11.2017

  • 13 November 2017, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei, cu prilejul unei calatorii in interes personal, s-ar putea ivi ocazia unui castig neasteptat. Sunteti tentat sa va asumati riscuri prea mari. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu fortati norocul. O ruda apropiata este dispusa sa va ajute cu sfaturi utile.

Taur
4 La locul de munca sau in afaceri parcurgeti o perioada favorabila, in care vi se ofera posibilitatea sa faceti schimbari importante, cu efecte benefice pe termen lung. Este un context astral bun pentru a incheia contracte si pentru a semna documente oficiale. Va recomandam sa aveti rabdare si sa nu va propuneti sa obtineti rezultate imediate.

Gemeni
Un context astral favorabil, in care sunteti capabil sa depasiti mai usor eventualele dificultati. Este o zi buna pentru a sustine examene, prezentari si proiecte. Va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. In familie, ar fi bine sa evitati discutiile care pot conduce la cearta.

Rac
Este posibl sa intampinati dificultati la locul de munca sau in afaceri, din cauza colaborarii dificile cu o femeie. Pentru a evita tensionarea relatiei, va recomandam sa dati dovada de rabdare si tact. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casnice. Ascultati-va intuitia si evitati speculatiile!

Leu
La locul de munca sau in afaceri, sunteti perseverent si aveti posibilitatea sa duceti la bun sfarsit o lucrare delicata. In a doua parte a zilei ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanelor tinere din familie. Recomandarea eastrolog.ro este sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.

Fecioară
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa amanati o calatorie in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Nu este exclus sa constatati ca schimbarea de program va avantajeaza. La locul de munca sau in afaceri, munciti cu pasiune si aveti posibilitatea sa rezolvati probleme dificile. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane apropiate.

Balanţă
Superiorii sau partenerii de afaceri va apreciaza ideile originale si va sustin initiativele legate de o investitie. Sunteti plin de energie si aveti posibilitatea sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Profitati de acest context favorabil! S-ar putea ca situatia financiara sa nu va multumeasca pe deplin, dar perspectivele sunt incurajatoare.

Scorpion
Contextul astral al zilei este favorabil Scorpionilor in plan profesional si in afaceri. Aveti idei bune si puteti lua decizii inspirate. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Astazi, reusita colaborarilor depinde de rabdarea si tactul de care sunteti capabil. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate.

Săgetător
Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita, chiar daca sunteti foarte preocupat de probleme profesionale sau de afaceri. Intuitia va poate ajuta sa rezolvati probleme delicate, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa ascultati si parerile partenerului de viata. In a doua parte a zilei, o ruda mai in varsta v-ar putea solicita ajutorul intr-o chestiune de sanatate.

Capricorn
La locul de munca sau in afaceri se intrevede o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat. Perseverenta si ideile originale va ajuta sa rezolvati tot ce v-ati propus. Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga fara probleme, dar va recomandam sa fiti mai diplomat si sa tineti cont de opiniile si dorintele sale.

Vărsător
Se anunta o zi buna pentru Varsatori in plan profesional, cu sanse mari de a realiza tot ce v-ati propus. Aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa va treziti in situatii neplacute. Va recomandam sa fiti atent si prudent in discutiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa fiti mai tolerant cu opiniile celor din jur. Peşti
Astazi sunt favorizate calatoriile in interes personal si intrunirile cu persoane apropiate. La locul de munca sau in afaceri, puteti rezolva probleme dificile. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va propune o colaborare avantajoasa. Va recomandam sa va temperati orgoliul si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Replica matură a copilului
Mai multi membri PSD s-au prezentat, luni, la DNA in semn de sustinere fata de Liviu Dragnea, audiat de procurori
Consilierul lui Tudose, atac la Dragnea:
Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? De ce nu demisioneaza domnul Dragnea?
Neruşinarea corupţiei, virtutea corupţilor
Ioan Rotundu
Carmen Dan, despre numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA:
Jandarmeria pazeste acolo in mod frecvent. A fost o prezenta numeroasa de persoane
Liviu Dragnea despre un posibil miting PSD:
Nu voi vrea niciodata miting pentru sustinerea mea, dar nu o sa opresc pe nimeni daca se va dori miting pentru sustinerea programului de guvernare
Dragnea, dupa ce Piperea i-a cerut demisia:
Nu analizez ce spune unul sau altul / Daca il consiliaza bine pe premier, sa ramana, nu ma intereseaza
Oficiul European de Lupta Anti-Frauda (OLAF), despre dosarul in care este vizat Dragnea:
Investigatiile au fost incheiate cu recomandarea de recuperare a 21 de milioane de euro; am gasit dovezi care sugereaza intelegeri intre beneficiari, functionari si contractant
Badalau despre sustinerea liderului PSD la DNA:
Asta inseamna umanitate si prietenie
Cine lipseste din poza PSD-istilor de la DNA?
Manual de capturare a unui stat.
Citeva observatii despre dosarul Dragnea - Tel Drum
Primul ministru din Guvernul Tudose care anunta scaderi de salarii. Lucian Sova:
Modificarea Codului Fiscal pentru mediul IT scutit de impozit ar genera o pierdere de 4%
Liviu Dragnea: Resping categoric toate acuzatiile.
Mai multi membri PSD s-au prezentat, luni, la DNA in semn de sustinere fata de Liviu Dragnea, audiat de procurori
Ipocrizie popească de rang mitropolitan
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog